295 yolculu Malezya uçağı düşmüş

Evreni b*k etti insanoğlu kurtarıcı lazım, keşke uzaylılar saldırsa da hepimiz bir olsak..

Rus ayrılıkçıların düşürdüğü söyleniyor,fena karışır ortalık haber doğruysa.

Rus Istihbarat Yetkilisi Igor Strelkov 'un aciklamasina gore Malezya ucagi Ruslar tarafindan kendisinin emriyle vurulmus. Sabah saatlerinde zaten Ukrayna'yi hava sahasini kullanmama konusunda uyarmislar ve sonrasinda da Rus hava sahasinda bir kac adet Ukrayna'ya ait kucuk ucaklari da vurmuslar ama neden Malzeya ucagini vurduklari tam bir muamma.

Welcome to World War III

bu 2. olay.var bunların ulkesınde bırsey anlamadım. ucagı aramaya gıden ıtfaıye helıkopterıde yere cakıldı bugun yanı 3. olay helıkopter mahallenın ortasına dustu patladı 5 ölü

Hayat pamuk ipliğinde. Sivillerin ne suçu var arkadaş. Dünyanın çivisi harbiden çıktı..

çok güzel kanal oluşturup iyi para kazanılabilir ama üşeniyorum artık :)

ben bu tarz videoları izlerken çok duygulandıgımdan izleyemiyorum o an , onların acısı yaşadıkları korku ve duygu aklıma geliyor , buna benzer bir olayla karşılaştım oyüzden allah hepsine yardım etsin.

Obama olayın aydınlatılmasında yardımcı oluruz demiş işin içinde Rusya var ya savaş çıkarmak her fırsatı kullanıyolar. Olan o masum insanlara oldu kendi halklarından başka kimseyi düşündükleri yok bu heriflerin

Ukrayna istihbaratı teröristlere ait ses kaydını yayımlamış. Kayıt rusca: Kısa özet geçiyorum, bir terörist komutanını aramış diyor ki bizim kontrol noktamızdan uçak vurduk diyor, sonra gidip bakmışlar yolcu uçağı olduğunu öğrenmişler. Sonra bir kazak komutanı arıyorlar (kazaklar- ruslardan oluşan askeri birlik gibi bir şey) komutan diyor ki Ukraynanın An26 savaş uçağını vurmuşsunuz peki neden herkes üzerinde Malezya yazıldığını konuşuyor, miliste yolcu uçağı olduğunu enkazda bir sürü ceset olduğunu söylüyor. Hattaendonezyalı bir öğrencinin pasaportunu bulmuşlar.

Pro-Russian rebels discuss the shooting down of the Malaysian Airlines airliner - YouTube

Beyler 3.Dünya savaşı yakındır.

bir iki devlet adamlarının anlaşmazlığından dolayı hep masum insanlar çocuklar anneler ölüyor.. allah rahmet eylesin ne diyelim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri