2K aboneli Quiz kanal satış

silentspy

Kayıtlı Üye
Kanal fiyatı: 250 TL
Kanal Kategorisi: Dizi
Kanalın abone sayısı: 2074
Toplam İzlenen Dakika : 6.140.497
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet
Hesapta herhangi uyarı telif vs bulunuyor mu ? : Hayır
Kanal Hangi partner üzerinde: QuizGroup

Merhaba arkadaşlar 7 aydır Quiz kanala bağlı şekilde duruyor kapanma gibi bir sorun ile karşılaşmadım ve artık spam işine zaman ayıramıyorum daha doğrusu youtube ile uğraşamıyorum bilenleriniz vardır belki üniversite sınavım yüzünden. Zamanında 1k dolar ödeme almıştım kanaldan yani ödeme alınmış bir kanal ve görüldüğü üzere açıldığından beri ayakta.

NOT : Kanalı alan kişi eğer sürekli başka kanallara girip çıkıyosa veya kanala video abanıcaksa lütfen hiç mesaj bile atmasın çünkü sorumluluk asla kabul etmiyorum ben 7 aydır kanalı ayakta tuttum yaklaşık 5-6 aydır kanala video bile atmıyorum

Dipnot : Alan kişi sadece kanalı değil kategoriyi de almış olacak. Zamanında her gün düzenli olarak takip edip her gece "1" video atıyordum sabahında 10-15k izlenim almış oluyordu fakat sanırım sezon finaline girdi. Ama bu kategoriden yola çıkan başka diziler rahatça bulabilir vereceğim siteden her türlü yardımı yapacağım eşleşeni geçmek size kalmış olacak sadece. Zamanım olmadığı için vakit ayıramıyorum ve nakit ihtiyacım var. Kanalın ağırlıklı olarak izlendiği ülke Fransa'dır. Eğer fransızca dizi veya içerik çalışacaksanız bu size fazladan artı bir fayda sağlar. Abonelerin hepsi organiktir inanmayan varsa maile gelen mesajlar ile takip edebilir kim abone olmuş diye ve aktifliğini inceleyebilirsiniz.

E2A4y1Y.png

l4KZ4Mk.png

Son düzenleme:
son 30 gunluk kazancin konuya eklenmesi gerekiyor galiba hocam.

kanal dili nedir dizi demişsin dizi devam ediyor mu? son 30 günlük kazancı nedir?

fransızca hocam, dizi yayınlanması bitti sezon finalinde sanırım çünkü ekim ayına kadar falan sürüyor sezonluk. kanaldaki videoları sildim hocam telif atmasınlar diye o yüzden 5 aydır falan kazanç yok zamanında kazandım yani kazanacağımı

bana da bu sayıya yakın abone lazım kanal videosuz olsada olur dil ing olsa iyi olurdu anlaşırdık ozaman

bana da bu sayıya yakın abone lazım kanal videosuz olsada olur dil ing olsa iyi olurdu anlaşırdık ozaman

ingilizce olsa zaten satmazdım hocam fransızca olduğu için satıyorum fakat fransızca içerik çalışanlar için her zaman en üstlerde olacak bir kanaldır abone ve açılma tarihi bakımından

ingilizce olsa zaten satmazdım hocam fransızca olduğu için satıyorum fakat fransızca içerik çalışanlar için her zaman en üstlerde olacak bir kanaldır abone ve açılma tarihi bakımından

son 10 günün kazancı pm ile atabilr misin? yada yazabilir misin?

dostum 5 aydır kanala hiç bir şey atmıyorum kanal boş şu an. sadece 1 ay attım düzenli olarak o da 1k dolar kazandırdı bana ve 2k abone

Kanalı alacak kişi nasıl kazanç sağlayacak.Alacak kişinin eline 2k abone ve içerik dışında bir şey geçicek mi? Kanalda videolar da yok diyorsun.

Acil nakit ihtiyacım var demişsin umarım alan birileri olur.

2k abone var ve içinde video yok.Quiz boş kanalları da atmaya başladığını unutmayın.Üst sıralarda çıkıyorsa kanal zaten aynı içeriği atınca telif gelecektir.Tahmin ettiğim dizi ise kesin gelir :)

Kanalı alacak kişi nasıl kazanç sağlayacak.Alacak kişinin eline 2k abone ve içerik dışında bir şey geçicek mi? Kanalda videolar da yok diyorsun.

Acil nakit ihtiyacım var demişsin umarım alan birileri olur.

2k abone var ve içinde video yok.Quiz boş kanalları da atmaya başladığını unutmayın.Üst sıralarda çıkıyorsa kanal zaten aynı içeriği atınca telif gelecektir.Tahmin ettiğim dizi ise kesin gelir :)

Hocam konuyu tekrar okumanızı istesem yanlış anlamazsınız değil mi ? Çünkü her şeyi açıkça yazdım ben :) Ben atarken zamanında eşleşen de yoktu telifte yoktu :) Şu an sezon finalinde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri