2m izlenme 4k abone Yüksek gelirli kanal.

greenleaf54

Yasaklanmış

kanal 2 aydır aktif ama açılış tarihi 2012 yılı
içerisinde 40 50 tane video var
ilgi istemiyor hiç bakmasanız daha iyi hatta :) kendi halinde gidiyor

Arkadaşlar kanalımı satmak istiyorum sizce ne kadar bir fiyata gider 40 günlük gelirine gibi bir paraya satmam mümkün mü kanalımı?

1 aylık 1281 $ mı hocam...burdaki değilde adsenseye yanısya ne kadar acaba ?

Aylık geliri çarpı 3 olarak hesaplayarak satmak uygundur ama o kadar parayı kim çıkarır verir forumda bilmiyorum :) Forum zenginlerini bekliyoruz :D

Aylık geliri çarpı 3 olarak hesaplayarak satmak uygundur ama o kadar parayı kim çıkarır verir forumda bilmiyorum :) Forum zenginlerini bekliyoruz :D
Arkadaslar simdi soyle bi duzeltmeyi yapmak istiyorum.Her kanal satisinda bu konu geciyor yeri gelmisken belirteyim..
Simdi ben bir kanalin satisi sirasinda en fazla 3 aylik kazancina satilmali diye bi yazi yazmistim.Ancak bu yazida bazi anlasilmayan noktalar var onu belirtmek istiyorum.

Satisi yapilan bir kanalin son 3 ayki kazanci ortalama olarak birbirine yakin ise bu kanal 3 kati fiyata satilabilir.Ancak bu kanal gecen ay 20 dolar bu ay 5.000 dolar 3. ayda 100 dolar kazanmissa buna fiyat bicerken ona gore fiyat bicelim.Cunki herkes biliyorki duzenli bir kanalla kazanc elde edildiginde bu kanal degerlidir ve her parayi hak eder,ancak duzensiz inisli cikisli ve tutan bir iki video ile yuksek paralar alinmissa iste buna ayri bir fiyat bicilmeli.

Lutfen bu konuya hem satici arkadaslar hemde alicilar duyarli yaklasisinlar.

1 aylık 1281 $ mı hocam...burdaki değilde adsenseye yanısya ne kadar acaba ?

bu şekilde bi kaç kanalım daha var o yüzden emin değilim ama %20 lik kesintiyi bende yaşadım. Ayrıca rapor son 30 günü ifade ediyor

Ayrıca musera hocama da katılıyorum. 3 aylık gelirine satılacak kanal sayısı çok azdır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri