3/3 Telif yedim ne yapacağız şimdik?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreDemirci

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, abiler soru cevap kısmı geldi onları nasıl cevaplayacağım?

1-) Satın aldığım bir içeriği YouTube'a yükleyerek telif hakkını ihlal etmem mümkün değil.

2-) Telif hakkı ihlali, ciddi bir suçlamadır ve yasanın ihlal edilmesi önemli sonuçlara yol açabilir.

3-) İhlali tekrarladığınız belirlenirse, YouTube hesabınızı kaybedebilirsiniz.

4-) Bir video telif hakkı ihlali bildirimi nedeniyle kaldırılırsa, yalnızca karşı bildirimde bulunulması durumunda geri yüklenebilir.

Doğru - yanlış diye cevaplar mısınız?

sorualra cv verceksin doğru-yanlış diye...tabi cvb larını biliyorsan....olmadı bir ss koy cvb layalım

mail at dönüş olmuyorsa kendine yeni kanallar bak mübarek...

127 dolar vardı içinde 3 telif yedim para mı geri alabilir miyim? Bir de videolarımı 2. telifi yediğim de gizleniştim nasıl oluyorda telif atıyorlar ?

-------
1-) Satın aldığım bir içeriği YouTube'a yükleyerek telif hakkını ihlal etmem mümkün değil.

2-) Telif hakkı ihlali, ciddi bir suçlamadır ve yasanın ihlal edilmesi önemli sonuçlara yol açabilir.

4-) Bir video telif hakkı ihlali bildirimi nedeniyle kaldırılırsa, yalnızca karşı bildirimde bulunulması durumunda geri yüklenebilir.

doğru-yanlış sorun değil kafana göre cevapla.zaten doğru cevabı verecektir youtube :)

geçmiş olsun kardeş, hemen yeni kanal ve kanallar aç.

Yok galiba video'dan anladıklarımızı cevaplamamızı istiyor, bende videodan bir cacık anlamadım. :D

127 dolar vardı içinde 3 telif yedim para mı geri alabilir miyim? Bir de videolarımı 2. telifi yediğim de gizleniştim nasıl oluyorda telif atıyorlar ?

-------

Hepsine Doğruyu işaretle kardşeim

Tamam işlemi yaptım tamamen video'yu izledim tekrardan. Bir de benim videolarım özel bayadır özel fakat adam bana telif göndermiş o nasıl oluyor? Özel video sadece abonelere mi gözüküyor? [MENTION=51]beyto33[/MENTION]

Tamam işlemi yaptım tamamen video'yu izledim tekrardan. Bir de benim videolarım özel bayadır özel fakat adam bana telif göndermiş o nasıl oluyor? Özel video sadece abonelere mi gözüküyor? [MENTION=51]beyto33[/MENTION]

kardeşim senin video gizliymiş ben video sildikten sora telif yemiştim...senin ki gene mantıklı yanii !!!

geçmiş olsun sonuçta kanal patlamış .
inşallah içindeki parayı öderler .

İçindeki parayı ödemezlerse YouTube binasına baskın yapmayı planlıyorum. :D Sonra tehtit mesajı olarakta bizim sitenin adresini verecem. Yanarsak hepimiz yanalım. :D

O değil de şuna bir açıklık getirelim...
3/3 telif yedim demişsiniz, 3 telif yiyen kanal zaten kapatılır, sizin kanal nasıl kapanmadı da TELİF Hakları videosu çıktı ?

3 Ayrı telif yediğinizden eminmisiniz ? 1 veya 2 STRIKE ile 2-3 videoya telif yemiş olmayasanız ? Çünkü diğer türlüsü mümkün değil, 3 telif yiyen kanalın nabzı atmaz, kalbi durur zaten :)

O değil de şuna bir açıklık getirelim...
3/3 telif yedim demişsiniz, 3 telif yiyen kanal zaten kapatılır, sizin kanal nasıl kapanmadı da TELİF Hakları videosu çıktı ?

3 Ayrı telif yediğinizden eminmisiniz ? 1 veya 2 STRIKE ile 2-3 videoya telif yemiş olmayasanız ? Çünkü diğer türlüsü mümkün değil, 3 telif yiyen kanalın nabzı atmaz, kalbi durur zaten :)

Olay şu mübarek abi, önceden 2 telif yedim bu yüzden tüm videoları gizledim. 1 hafta sonra 1 telif daha yedim 3/3 oldu bu yüzden mortingen oldu. Videolar duruyor hala, para kazanma da açık. O ilk 2 gelen telifi 2 dakika içinde sildim problem yaşatırmı bilmem. Böyle oldu.

Bir de ben kanalımdaki paraları alabilecek miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri