Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi günlük 3-5 $ arası kazanç sağlayan bir kanal satın alacagım ilgilenen arkadaşlar pm ile iletişime geçebilirler benimle
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Waybe 1. Mesaj kanal alımhayırlı olsun
ne kadar vermeyi dusunuyosun oyle bir kanal icin
[MENTION=16082]ercanuzun06[/MENTION]
Genelde bilgim 200 lira civarında dolanıyor satım yapanlar ıcın bende ıcerıge ve abone vs durumlara gore bır anlasma yapılır dıye dusunuyorum saygılar,
günlük 5$ getiren kanalı 200 liraya alamassın hocam
öyle bir kanal en az 600 tl eder
bu işe yeni başladıysan gelirli bir kanal alıp kazanamazsın parandan olursun kendin kanal açıp öğrenmeye çalış
ben birkaç saat önce günlük 3-5 dolar getiren film kanalını 200 tlye sattım
3 hafta da garanti verdim
günlük 3-5 dolar getiren bir kanala 600 tl verecek bir babayiğit varsa tüm kanallarımı satarım
not: satılık kanal yok pm atmayınız
hocam basit bir matematik yapınca
5 dolar 10 tl
10 çarpı 30 300 tl yapar aylık 300 tl getiren kanalı adam niye 200 tl'ye satsın veya sen niye sattın ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.