3 Adet Adsense Kanal ACİLİYETTEN Satılık

Mesut-Mesut

Yasaklanmış
Arkadaşlar başıma gelen malum olaydan sonra maddi açıdan kendimi toparlayabilmem açısından 3 adet kanalımı satışa çıkarmaya karar verdim... Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...

KANAL-1:
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : İngilizce
Kanal Açılış tarihi: 03.06.2016
İlk Video tarihi : 03.06.2016
Abone Sayisi : 438
Kanaldaki vİdeo sayısı : 28
İzlenme Sayısı: 633.044
Günlük Kazanç : Ortalama 50$
Kanal Satis Fiyatı: Kanalın içinde şuan 1.234$ vardır. Ay sonuna kadar ortalama 4.500 TL birikecek olup alıcıya gidecektir.)

KANAL-2:
Kanal Dili : İspanyolca
Kanal Açılış tarihi: 01.08.2011
İlk Video tarihi : 18.04.2016
Abone Sayisi : 2.305
Kanaldaki vİdeo sayısı : 15
İzlenme Sayısı: 1.361.659
Günlük Kazanç : Ortalama 7,5$
Kanal Satis Fiyatı: (Kanalın içinde şuan 187$ vardır. Ay sonuna kadar ortalama 700 TL birikecek olup alıcıya gidecektir.)

KANAL-3:
Kanal Dili : İspanyolca
Kanal Açılış tarihi: 04.04.2011
İlk Video tarihi : 15.04.2016
Abone Sayisi : 1.633
Kanaldaki vİdeo sayısı : 47
İzlenme Sayısı: 692.003
Günlük Kazanç : Ortalama 6,5$ (Artışa geçmiştir)
Kanal Satis Fiyatı: (Kanalın içinde şuan 163$ vardır. Ay sonuna kadar ortalama 750 TL birikecek olup alıcıya gidecektir.)

3 KANAL TEK KİŞİYE SATILACAKTIR. FİYATI ÇOK MAKUL TUTMAYA ÇALIŞTIM AMA UFAKTA OLSA PAZARLIK SÜNNETTENDİR...

3 KANALIN SATIŞ FİYATI: 12.000 TL

BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
hayırlı işler hocam ancak tek kişiye satman zor gibi o kadar nakiti çıkaran tek kişi riski 3 e katlamaz diye düşünüyorum. Bence ayrı ayrı fiyat versen daha iyiydi. Bizde ona göre nasiplenirdik :)

hayırlı işler hocam ancak tek kişiye satman zor gibi o kadar nakiti çıkaran tek kişi riski 3 e katlamaz diye düşünüyorum. Bence ayrı ayrı fiyat versen daha iyiydi. Bizde ona göre nasiplenirdik :)

Ufak kanalları satmak daha kolay olur haklısınız ama ufak kanalları satıp buyuk kanalın elimde kalması da beni maddi açıdan rahatlatmıyor... O yüzden tek tek satmayı düşünmüyorum...

BOL KAZANÇLAR...

Hayırlı işler güzel kanallar

Teşekkürler kardeşim...

valla çok mantıklı çok da makul fiyat verilmiş bundan 3 ay önce bir kanal içinde 3 çizgi film olan bir kanal ı 14k ya satıyolrlardı satılmadı tabi ama şimdi burda 3 kanal 3 içerik gerçekten yatırım yapılacak bi ticaret kanallar kapansa bile bu içeriklere yoğunlaşıp tekrar kazanılır umarım siz en kısa sürede para bulursunuzda katagorinizi satmak zorunda kalmazsınız maddi gücüm olsa anında yatırımlık olrark bu kanallar ve katagorileri alırdım yani zaten içlerindeki para 6k ya yakın birazda pazarlık var demişsiniz 3 kanal 5k ya geliyo nerdeyse :( keşke maddi güç olsaydı hocam üzüldüm şuan yani

valla çok mantıklı çok da makul fiyat verilmiş bundan 3 ay önce bir kanal içinde 3 çizgi film olan bir kanal ı 14k ya satıyolrlardı satılmadı tabi ama şimdi burda 3 kanal 3 içerik gerçekten yatırım yapılacak bi ticaret kanallar kapansa bile bu içeriklere yoğunlaşıp tekrar kazanılır umarım siz en kısa sürede para bulursunuzda katagorinizi satmak zorunda kalmazsınız maddi gücüm olsa anında yatırımlık olrark bu kanallar ve katagorileri alırdım yani zaten içlerindeki para 6k ya yakın birazda pazarlık var demişsiniz 3 kanal 5k ya geliyo nerdeyse :( keşke maddi güç olsaydı hocam üzüldüm şuan yani

Teşekkür ederim...

Kanalları satmayı gerçekten istemiyorum ama maddi olaylar beni kanal satışına zorladı... Zaten bu ayın sonuna kadar kanalları alacak çıkmaz ise satışı iptal edeceğim...

BOL KAZANÇLAR...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri