3 Adet Life Partner Kanal Satılık

UgurSeyma

Kayıtlı Üye
1.KANAL
Kanal Adi : (Yalnızca Alıcıya)
Kanal Kategorisi : PM
Abone Sayisi : 92
izlenim Sayisi : 100 K
Kanalinizda UYARI Varmi : TEMİZ
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 1.5 DOLAR
Kanal Satis Fiyatiniz : 100 Dolar
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal artık az kazandırmaya başlamıştır , yeni içerik de sokmak istemediğimden satmaya karar verdim..

Ödemesini henüz almadığımız haziran ayı ve şimdiye kadarki temmuz ayının kazancı aşağıdaki resimdedir.

YENİ BAĞLANMIŞ İKİ LİFE KANALIM
Kanal Kategorisi : Boş
izlenim Sayisi : Biri 4 bin diğeri 8 bin..partnere yeni bağlandılar.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : -
Kanal Satis Fiyatiniz : Kanal Başı 20 TL

1.KANAL
Kanal Kategorisi : PM
Abone Sayisi : 92
izlenim Sayisi : 100 K
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 1.5 DOLAR
Kanal Satis Fiyatiniz : 100 Dolar
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal artık az kazandırmaya başlamıştır , yeni içerik de sokmak istemediğimden satmaya karar verdim..

Ödemesini henüz almadığımız haziran ayı ve şimdiye kadarki temmuz ayının kazancı aşağıdaki resimdedir.

YENİ BAĞLANMIŞ İKİ LİFE KANALIM
Kanal Kategorisi : Boş
izlenim Sayisi : Biri 4 bin diğeri 8 bin..partnere yeni bağlandılar.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : -
Kanal Satis Fiyatiniz : Kanal Başı 20 TL
ugur 2 boş lifeyi ben alıcam yanlız para için beklemen lazım gün içinde anca bankaya çıkabililrim ordan istediğin yere eft geçerim havale geçerim

ugur 2 boş lifeyi ben alıcam yanlız para için beklemen lazım gün içinde anca bankaya çıkabililrim ordan istediğin yere eft geçerim havale geçerim

acelesi yok bir hafta içinde kabülümdür , beni bilirsin :) pm atıyorum birazdan.

Life network'da kanalda video olmayınca network'dan atıyorlar. Dikkat edin bu konuya. Geçen gün 3 kanal almıştım , hepside atılmış video yüklemeyince :D

Not : Bir kanal alabilirim bu arada . Paypal ödeme ile

Life network'da kanalda video olmayınca network'dan atıyorlar. Dikkat edin bu konuya. Geçen gün 3 kanal almıştım , hepside atılmış video yüklemeyince :D

Not : Bir kanal alabilirim bu arada . Paypal ödeme ile

bir kanalımda video var telifsiz , diğerini silmiştim doğrudur..alan arkadaş dikkat etsin bu konuya.
zaten 2-3 gün içinde atılırsa ki ilk günü geçti..ben iadesini yaparım..gerisi beni bağlamaz :)

not : bir kanal derken ? 2. ve 3. boş kanal satıldı sadece kazançlı olan ilk kanal kaldı ?

bir kanalımda video var telifsiz , diğerini silmiştim doğrudur..alan arkadaş dikkat etsin bu konuya.
zaten 2-3 gün içinde atılırsa ki ilk günü geçti..ben iadesini yaparım..gerisi beni bağlamaz :)

not : bir kanal derken ? 2. ve 3. boş kanal satıldı sadece kazançlı olan ilk kanal kaldı ?

İçindeki ücret dahil mi ilk kanala ?

Pm attım hocam kanallara uyarı geldi neden böyle bişi oldu anlamadım 13 dakika önce gmaile uyarı gelmiş atıcaklar büyük ihtimal networkden
[MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION]

Son düzenleme:
bu network da böyle işte
dizi attığın kanal atılmış networkden , içinde telifsiz içerikler duran kanal hala bağlı
galiba bir hafta bekletmek lazım..

sadece ilk kanal satılıktır arkadaşlar.

hacım lıfe hazıran kazancını hala ödemedı mı ? herkes sorunsuz bır ssırket oldugunu söyluyor oysa kı bı acıklar mısı durumu ?

Fiyatta bir indirim söz konusu olur ise paypal ile ilk kanalı satın almak istiyorum.Son oluru pm atabilirmisiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri