3 adsensemin hepsi banlandı, kanalımdaki birikmiş parayı alabilirmiyim ?

whaybee

Kayıtlı Üye
3 ads kullanıyordum ads lerden biri banlandığı için hepsi gitti alt kanalımın birinde bir miktar para var kanalı para kazanmasını açtıracağım Alkatyan arkadaşımıza. Açtırdıktan sonra parayı alabilir miyiz ?

Adsense hesapların banlandıysa parayı nasıl almayı düşünüyorsun? Ancak yeni bir adsense hesabına bağlarsan o kanalı belki olabilir diye biliyorum ama emin değilim.

Geçmiş olsun Adsense banlandıysa para alamazsınız.

parakazanmaya mı kapatıldı yoksa adsense tümden mi iptal oldu

Neden banlandığını yazabilir misin? bir fikrin var mı neden banlandığı hakkında ?

Adsense banlandığı için para kazanma kapaanmıştı 6-7 ay oldu. Alkatyan arkadaşımızla konuştum açarız ama parayı alma konusunda bilgim yok dediği için konu açayım dedim. O kanalı başka adsense'e bağlasak parayı alamaz mıyız ?

---------- Mesaj saat 20:40:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:38:59 civarında gönderildi. ----------

Neden banlandığını yazabilir misin? bir fikrin var mı neden banlandığı hakkında ?

Hocam 3 adsense kullanıyordum spam çalışıyordum. Rekabet halinde olduğum 2-3 kişi vardı onların tıklamalarından dolayı banlandı adsense.

hocam bagladıktan sonrakı kazancları alabılırsınız öncekılerı alamazsınız

Hocam kesin emin misiniz? Denediniz mi böyle bir şey ?

10 Mart (kazançların kesinleştiği tarih) a kadar kanalı başka bir adseneye taşırsanız 1-28 şubat arası kazançlarınızda yeni adsenseye (10 martta) yansır ancak bu durumu sorunsuz olan 2 adsense arasında tecrübe etmiştim.

---------- Mesaj saat 22:53:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:50:38 civarında gönderildi. ----------

Hocam bu arada 3 adsense arasında geçiş yaparken ip ve çerez temiliği yapmıyor muydunuz ki 3 de aynı anda banlandı ?

10 Mart (kazançların kesinleştiği tarih) a kadar kanalı başka bir adseneye taşırsanız 1-28 şubat arası kazançlarınızda yeni adsenseye (10 martta) yansır ancak bu durumu sorunsuz olan 2 adsense arasında tecrübe etmiştim.

---------- Mesaj saat 22:53:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:50:38 civarında gönderildi. ----------

Hocam bu arada 3 adsense arasında geçiş yaparken ip ve çerez temiliği yapmıyor muydunuz ki 3 de aynı anda banlandı ?

Hocam her türlü önlemi almıştım. Ads ismleri farklıydı çerezler temizleniyordu gizli sekmelerden kullanılıyordu kanallar ama gitti. Bir yerde hata yapmışım demekki. Kanalı silmemiştim bekletiyordum alkatyan arkadaşımızın konusunu görünce bende sorayım dedim konuyu açtım sanırım daha önce deneyen yok bu sorunu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri