3 $ Akıllı saat

bu mesajda nedir ya,

Dear friend,
So sorry to bother you
But as the reply from the warehouse that the Watch we purchased last time has some quality problems as the factory used some law quality parts on it...
Hope you would understand....
We have cancel this order for you and refund you
Sorry again
Jane

Translate çeviri

Değerli arkadaş,
Sizi rahatsız ettiğim için çok üzgünüm
Ama İzle biz son kez satın depodan cevap olarak fabrika üzerinde bazı kanun kaliteli parçalar kullanıldığı gibi bazı kalite sorunları var ...
Anlamak umuyoruz ....
Biz sizin için bu siparişi iptal ve iade var sana
Tekrar özür dilerim
Jane

aranızda bu mesajdan gelen varmı

bu mesajda nedir ya,

Dear friend,
So sorry to bother you
But as the reply from the warehouse that the Watch we purchased last time has some quality problems as the factory used some law quality parts on it...
We have cancel this order for you and refund you
Sorry again
Jane

Translate çeviri

Değerli arkadaş,
Sizi rahatsız ettiğim için çok üzgünüm
Ama İzle biz son kez satın depodan cevap olarak fabrika üzerinde bazı kanun kaliteli parçalar kullanıldığı gibi bazı kalite sorunları var ...
Anlamak umuyoruz ....
Biz sizin için bu siparişi iptal ve iade var sana
Tekrar özür dilerim
Jane

aranızda bu mesajdan gelen varmı

o mesaj nereeye geldi ? benim maile gelen giden yok

Son düzenleme:
Sanırım sadece sende var o hocam bendede oyle bi mesaj yok ama şöyle söyliyim o mesajdam anladıgım kadarıyla kargoların direk verilmesinin sebebi hazırda bekletmeleriymil çünkü warehaouseden cıkar tüm ürünler hadi hayırlısı gelir umarım

para iadesi yapılmış bana :D

bu mesajı göndermiş bide

Dear friend,
So sorry to bother you
We have cancel this order for you and refund you, pls go to your ebay account to confirm it Thanks
Sorry again
Jane

gençler ürünün geleceğini sanmıyorum inşallah alırsınız ancak o ürünler iptal olur yada kargoda diye gösterilip insanları oyalarlar. 1k sipairş geçilmiş fiyat düzelmeden önce 3k dolar eder normal kazancaklar 30k dolar iken 3k dolara yani 27k dolar zarara girecekler. hiç sanmıyorum

Ya gece gece uyuz oldum para iadesi yapmış dingilç basın olumsuz puanı satıcıya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri