3 aşamalı kanal 4 aşamalı kanala dönüştü..!

chatmece

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar elimde 2016 da açtığım kanallar var ve çoğu 3 aşamalı kanallardı.

Özel olarak 3 aşamalı kanal içine özgün videolar atmaya başladım ve kanalların 4000 saat izlenme ve 1000 abone barajını geçmesine beklemeye almıştım. Ufak ufak kanalım gelişmeye başladı.
Neyse bugün kanalın para kazanması bölümüne girdiğimde kanalın 3 aşamadan 4 aşamalıya döndüğünü gördüm.

Sizinde bu tür 3 aşamalı olup 4 aşamalıya dönen kanallarınız var mı?

3 aşamalı kanal alıp barajı geçemeyen arkadaşlar ne gibi önlemler alıyor bilmek isterim.

iyi çalışmalar.

Selam arkadaşlar elimde 2016 da açtığım kanallar var ve çoğu 3 aşamalı kanallardı.

Özel olarak 3 aşamalı kanal içine özgün videolar atmaya başladım ve kanalların 4000 saat izlenme ve 1000 abone barajını geçmesine beklemeye almıştım. Ufak ufak kanalım gelişmeye başladı.
Neyse bugün kanalın para kazanması bölümüne girdiğimde kanalın 3 aşamadan 4 aşamalıya döndüğünü gördüm.

Sizinde bu tür 3 aşamalı olup 4 aşamalıya dönen kanallarınız var mı?

3 aşamalı kanal alıp barajı geçemeyen arkadaşlar ne gibi önlemler alıyor bilmek isterim.

iyi çalışmalar.

Bende de epey kanal vardı en son baktığımda 3 aşama vardı şimdi kontrol ettiğimde 4 aşama olmuş :s yani 4. aşama illa illa olacak ondan kurtuluş yok diyor sayın google (:

Hocam benim elimde 3 aşamalı kanallar vardı 1000 abone aktarmıştım ama 4000 saat yada yakında yada 4000 azdı bu kanallar 4 aşamaya dönüştü.3 aşamalı kanallar aldım 1000 abone eklememe rağmen 4 aşamaya dönüştü ordan bayağı zarar ettim.Bir çok içerik dışarda kaldı çünkü para kazanması açık kanal elimde yok.O yüzden içerikleri atamıyorum.
Son konular takip etmeniz galiba son 7-8 gündür bu durum var bir çok kişin elinde bu kanalar kaldı ve kendi mevcut kanalları 4 aşamaya dönüştü.Şuanda para kazanması açık kanallar yada adsenseye bağlayınca açılacaklar kanallar 300-1000 tl arası fiyatlara satılıyor çok yüksek fiyatlar.
Hocam 3 aşamalı kanallar neden 4 aşamaya dönüştü 1000 abone ve 4000 saat karşılamadığı için bunları karşılayan kanallar şuanda 4 aşamaya dönüşmedi yada çok az bazı kanallar dönüşmedi.

3 aşamalı kanallar 4 aşamaya dönüştüğü için yapıcak birşey yok.Şuanda özgün kanallar bile onay almıyor doğru düzgün çok az alıyor tek tük.Spamlar zaten geçtim 6 aydan beri millet onaylanmaları bekliyor 4 aşamaya geçtiyse ona yapıcak pek birşey yok onayları bekliycez mecbur.
Az önce yazdığım gibi 3 aşamalı olup halen 4 aşamaya dönüşmemiş kanallar varsa bunlar çok az ve belki gözden kaçırmıştır youtube bende hiç olmadı olan arkadaşlar var.Bu kanallar kesinlikle bir an önce 4000 saat ve 1000 abone hemen tamamlamak zorunda bunlarda 4 aşamaya düşecektir.
Son olarak adsenseye bağlı 3 aşamalı kanallar boş dahi olsa bunlar 4 aşama dönüşmedi.Bunlar yakında 4 aşamaya dönüşecektir.Bunlara bir an önce 4000 saat ve 1000 abone olmak zorunda bunlarda 4 aşamaya dönüşebilir yoksa.

geçen hafta içinde arkadaşıma bir kanal vermiştim 3 aşamalı içinde 2 abone ve hiç izlenim yoktu nerdeyse o direk adsenseye bağladı kanal para kazanması açıldı. Bende adsense olmadığı için dedim kanallar izlenim alsın öyle adsenseye bağlarım diye bekliyordum. Şimdi farkettim elimdeki tüm 3 aşamalı kanallar 4 aşamalı olmuş.

Bu çok kötü oldu.

Bu arada arkadaşımın kanalı para kazanması hala açık ve para kazanmaya devam ediyor. (4000 saat ve 1000 abone olmadığı halde)

geçen hafta içinde arkadaşıma bir kanal vermiştim 3 aşamalı içinde 2 abone ve hiç izlenim yoktu nerdeyse o direk adsenseye bağladı kanal para kazanması açıldı. Bende adsense olmadığı için dedim kanallar izlenim alsın öyle adsenseye bağlarım diye bekliyordum. Şimdi farkettim elimdeki tüm 3 aşamalı kanallar 4 aşamalı olmuş.

Bu çok kötü oldu.

Bu arada arkadaşımın kanalı para kazanması hala açık ve para kazanmaya devam ediyor. (4000 saat ve 1000 abone olmadığı halde)

Hocam kanalı adsenseye bağladığı için kurtardı kanalı.Adsenseye bağlı olmayan şartları şartları karşılamayan kanalları %98 4 aşamaya dönüştü.Eğer biz bu kanalları adsenseye bağlasaydık dönüşmüyecekti.Ama sıra bu kanallara da gelicek bu kanallarda adsenseye bağlı olsada şartları karşılamıyor.Şartları karşılamadığı için bunlarda 4 aşamaya dönüşecek hocam.Böylece Youtube abone ve 4000 saat karşılamayan kanalları %98 bitirmiş olucak.Ondan sonraki aşama bence 1000 abone 4000 saat olan para kazanması açık kanallar işte onların da özgün mü spam mı olarak manuel incelemeye tabi tutalacak ve kurallara uymayan kanallarda bu sefer 4000 saat 1000 abone karşılamasına rağmen youtube kurallarına uymadığı için bu kanallarda 4 aşamaya dönüşecek.
Bizimde beklediğimiz olay son yazdığım hocam en azından onaylar red yiyen kanallar artık hızlı şekilde cevap alır 2-3 içerisinde spam da olsa bizde yolumuza bakarız.Ben herşeyin netleştirdiği taktirde spamın çok dar ama çok dar bir yerde kalacağını ama yine spam yapılabileceğini düşünüyorum şu durumdan daha kötü olamaz 1 spam kanalına 300-1000 arası para istiyorlar boş kanallar dahi.Sonuç olarak redler onaylar hızlı şekilde gelirse yine birşeyler yapılır.

Son düzenleme:
Arkadaşlar konuyu hortlatıcam ama. 4 aşamalı olunca kabul edilme şansı tamamen mi yok oluyor. Özellikle spam kanallar için?
Kanal bu durumda 3 gündür. Yani umudu kesmelimiyim?
nNhUsL.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri