Son zamanlarda özellikle forumda popüler olan konulardan biri.3 aşamalı olan kanallar genellikle, para kazanması daha önceden açılmış olan kanallardır.Büyük çoğunluğu da daha önce bir partner firmasına sokulmuş kanallardır.Son zamanlarda hemen herkesin kullandığı, kiminin de kanallarımın para kazanması kapanıyor diye dert yandığını görüyoruz.Ben açıkçası ilk 15/20 gün hariç şimdiye kadar kapanma yaşamadım.Yaptığım şeyleri aşağıda bulacaksınız.Diğer yandan youtube'un bu kanallarla ilgili önlem almak için çalıştığını da söyleyeyim.
1) 3 aşamalı kanalın para kazanmasını açıp, hiç video atmıyoruz.
2) Kanalı alt kanala taşıyoruz.
3) Sıfır yeni bir gmail açıyoruz.
4) Alt kanala taşıdığımız kanala yeni mailimizden sahiplik veriyoruz.
5) Yeni açtığımız kanala giriş yapıp daveti kabul ediyoruz.
6) Yönetici olduktan sonra o kanala girip ana kanala taşıyoruz.
7) Ana kanala taşıdıktan sonra para kazanmayı açtığımız gmailin kanalla alakası kalmıyor.
8)İlk bir hafta bir iki video atıp, çok para kazanmıyoruz.
9)Kanal oturduktan sonra normal çalışmalarımıza başlıyoruz.
Ben şimdiye kadar sıfır sorunla devam ettim.Diğer yandan sizlerin yaşayıp yaşamayacağınıza garanti veremem.Bu çalışma yöntemini; ip, pc ve spamla alakalı sorunlar olmayacağını göstermez.
Diğer yandan bu kanalların en geç 1/2 ay içinde fixleneceğini tahmin ediyorum.Test edip durumu yazarsanız sevinirim.Umarım faydalı olur.
1) 3 aşamalı kanalın para kazanmasını açıp, hiç video atmıyoruz.
2) Kanalı alt kanala taşıyoruz.
3) Sıfır yeni bir gmail açıyoruz.
4) Alt kanala taşıdığımız kanala yeni mailimizden sahiplik veriyoruz.
5) Yeni açtığımız kanala giriş yapıp daveti kabul ediyoruz.
6) Yönetici olduktan sonra o kanala girip ana kanala taşıyoruz.
7) Ana kanala taşıdıktan sonra para kazanmayı açtığımız gmailin kanalla alakası kalmıyor.
8)İlk bir hafta bir iki video atıp, çok para kazanmıyoruz.
9)Kanal oturduktan sonra normal çalışmalarımıza başlıyoruz.
Ben şimdiye kadar sıfır sorunla devam ettim.Diğer yandan sizlerin yaşayıp yaşamayacağınıza garanti veremem.Bu çalışma yöntemini; ip, pc ve spamla alakalı sorunlar olmayacağını göstermez.
Diğer yandan bu kanalların en geç 1/2 ay içinde fixleneceğini tahmin ediyorum.Test edip durumu yazarsanız sevinirim.Umarım faydalı olur.