✔3 aşamalı✔pk açık kanal✔Haritalar Yorum ✔Youtube Kanalı ✔GMail ✔Abone ✔+15 Yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir miktar kanal ve videoyap bağlama hizmeti sipariş verildi

onaysız satışı mevcut mudur @Referans BİLİŞİM

satmayı tercih etmesemde evet hocam satıyoruz onaysız gmail. el ile yazıldığı için harf hatası olabiliyor kontrol imkanı yok para kazandırmıyor eleman çalıştırdığım için. ama satmamak da olmuyor. tüm siparişlerimi erkenden teslim ettim 5 i itibariyle tekrar sipariş alımımız açıktır. saygılarımla

1000 adet teslim alındı 2500 adet sipariş geçildi.3 yıldır beraber çalışıyoruz inşallah bir 3 yıl daha çalışırız.iyiki varsın turgut hocam

Bir miktar mail almıştım Aldığım hiç bir mailde sıkıntı yaşamadım henüz.

1000 adet teslim alındı 2500 adet sipariş geçildi.3 yıldır beraber çalışıyoruz inşallah bir 3 yıl daha çalışırız.iyiki varsın turgut hocam

Çok teşekkür ediyorum abim. 1 günlük gecikmeden dolayı kusurumuza bakmadın çok sağol. bazen sıkıntı yaşatıyor google malum yıl sonu bayağı zorluyor son zamanlarda. sağlamlıkdan taviz vermemek için kuralları katı tutuyoruz. hem daha uzun sürüyor hemde google yeterince bilgi çekemeyince dağılmış robot resmiyle isteğinizi karşılayamıyoruz diyor:D o biraz yavaşlattı bizi. ama kanalların kalitesine kalite kattık. inşallah nice 3 yıllara

---------- Spam Engelliyici 20:20 ---------- Önceki Mesaj 20:13 ----------

Adminlerimiz şu kısmı düzenlerlerse http://prntscr.com/gvpv05 iban olarak çok mutlu ederler bizi. sürekli iban istemek durumunda kalmayız yük olmayız. zaten dünya kadar pm geliyordur. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

Bir miktar mail almıştım Aldığım hiç bir mailde sıkıntı yaşamadım henüz.

arkadaşa 2 yılda 20k civarı teslimat yaptık bir kez 2016 yılının başında iade aldık kanalları oda bizim hatamızdı bir elemanımızın modeminde sorun yaşamıştık diye hatırlıyorum. onun dışında gül gibi geçinip gidiyoruz. işi bilen adamla çalışmak gibisi yok her zaman beklerim kardeşim benim

500 onaylı kanal daha alındı. Hızlı ve sorunsuz kaliteli işin adı [MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION] :)

[MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION] neden sallamıyorsun bizi , Bakmıyorsun Skype ye falan :)

@Referans BİLİŞİM neden sallamıyorsun bizi , Bakmıyorsun Skype ye falan :)

sen iste bütün Referans ekibi yoluna halı olsun abim. arasaydın telden. çocuk okula başladı geceler haram oldu bana. sabah hoca Allahuekber dedimi ayaktayız kahvaltı okul derken koşturmaca. hafta sonuda kurs çıkardılar. gece en geç 12 gibi kapatıyorum tükanı çok yoğunluk olmadıkça

[MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION] , Turgutum , Adamın dibi , Adamın Hammedesi :)

- 75 KANAL + BOTA BAGLAMA Hizmeti ...
- 100 KANAL Sipariş ...

Böyle düzgün çalıştıgın sürece ALLAH (c.c) Birini Bin etsin ...
Bol Müsterıler versın sana ...

Konustugumuz gibi Sorunsuz , Zamanında , Eksiksiz ...
Adamsın Kardeşim Tekrardan Teşekkurler ...

@Referans BİLİŞİM , Turgutum , Adamın dibi , Adamın Hammedesi :)

- 75 KANAL + BOTA BAGLAMA Hizmeti ...
- 100 KANAL Sipariş ...

Böyle düzgün çalıştıgın sürece ALLAH (c.c) Birini Bin etsin ...
Bol Müsterıler versın sana ...

Konustugumuz gibi Sorunsuz , Zamanında , Eksiksiz ...
Adamsın Kardeşim Tekrardan Teşekkurler ...

Böyle bir yoruma ne yazayım bilemedim abi Allah razı olsun sendende çok sağol. kapak ve profil resimli kanal hazırlamayıda menüye ekledik senin aracılığınla duyurmuş olalım

Turgut abi şu forumda tanıdığım en güzel insanlardan biridir. Zaten bilenler de bilir muhtemelen, baya eskidir :) İnşallah uzun süreler ilişkimiz böyle devam eder; hayırlı işler abi :)

Turgut abi şu forumda tanıdığım en güzel insanlardan biridir. Zaten bilenler de bilir muhtemelen, baya eskidir :) İnşallah uzun süreler ilişkimiz böyle devam eder; hayırlı işler abi :)

İnanıyorum ki şu forumun yarısı bu düşüncelerin aynını senin için düşünüyor hüseyin. sıkıntılı günlerinizin nihayete ermesi ve yeniden bu forumun en kral partneri olduğunuzu görmek duasıyla kardeşim benim

HH kardeşler Vaziyet Alın Bura Karışacak :P

hüseyin görünme gözüme :D
ne cabuk unutulduk görüyon dimi turgutcum allahtan sen varsın yanımda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri