✔3 aşamalı✔pk açık kanal✔Haritalar Yorum ✔Youtube Kanalı ✔GMail ✔Abone ✔+15 Yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Referans hocama kanallar en geç sabah 4e lazım diyorum sabah 4te sende bil diyor. Hizmet kalitesine bakarmısın gecenin 4ünde ben fosur fosur uyurken adam bana çalışıyor. Sabah kalktığımda maillerim cebimde. Teşekkürler Referans , İyi ki referansın olup konuya yazıyorum , iyi ki referansım olup mail açıyorsun :)

100 onaylımız an itibariyle alınmıştır Teşekkürler.

Referans hocama kanallar en geç sabah 4e lazım diyorum sabah 4te sende bil diyor. Hizmet kalitesine bakarmısın gecenin 4ünde ben fosur fosur uyurken adam bana çalışıyor. Sabah kalktığımda maillerim cebimde. Teşekkürler Referans , İyi ki referansın olup konuya yazıyorum , iyi ki referansım olup mail açıyorsun :)

eyvallah [MENTION=7866]futli[/MENTION] hocam bol kazançlar diliyorum. söz verdiğimiz tarih ve saatte...
[MENTION=20535]Oppon[/MENTION] kardeşim sana 2000-3000 özel sipariş hazırlamışızdır son 1,5 ayda. referans ailesinden bir birey oldun artık. hayran bıraktın kendine saygı ve sevginle karakterin ve adamlığınla. yorumun için teşekkür ediyorum. bizde emek çok büyük iyi kötü biliyorsun. sabah 8 de kalkıyorum hergün gece 2 oldu ben hala burdayım. siz uyurkende siparişlerinizi hazırlıyor olacağım ben bu işe ömrümü adadım oldukça. bundan hayatımı kazanıyorum benimle beraber 29 kişi ve ailesi çoluk çocuk bu işten kazanıyoruz. sen rahat uyu söz namustur bizde tam zamanında teslim ederiz Allah kaza bela vermesin yeter. cansın kardeşim;)

eyvallah @futli hocam bol kazançlar diliyorum. söz verdiğimiz tarih ve saatte...
@Oppon kardeşim sana 2000-3000 özel sipariş hazırlamışızdır son 1,5 ayda. referans ailesinden bir birey oldun artık. hayran bıraktın kendine saygı ve sevginle karakterin ve adamlığınla. yorumun için teşekkür ediyorum. bizde emek çok büyük iyi kötü biliyorsun. sabah 8 de kalkıyorum hergün gece 2 oldu ben hala burdayım. siz uyurkende siparişlerinizi hazırlıyor olacağım ben bu işe ömrümü adadım oldukça. bundan hayatımı kazanıyorum benimle beraber 29 kişi ve ailesi çoluk çocuk bu işten kazanıyoruz. sen rahat uyu söz namustur bizde tam zamanında teslim ederiz Allah kaza bela vermesin yeter. cansın kardeşim;)

abi sana 1 iyi şey söyledim 100 şey duydum bu ne böyle :). eğer böyleyse hep yazayım :P . şaka bi yana da , kaliteli hizmet veriyorsun hak ediyorsun yani :). saygı sevgi durumuna gelirsek saygı sevgi gördüm saygı sevgi gösterdim diyebiliriz. Tekrar teşekkür ediyorum :).

kanalllarına da hasret kaldık ,botlarımıza da abi. Az kaldı şu güncelleme geçsinde alalım senden kanalları dalalım youtube denizine bu sefer oksijen tüpüyle ama :)

Sayın ytpara üyeleri;

Son durumlardan herkesin haberi vardır.Bu iş çözüme ulaşana kadar elimizde para kazanımına açık kanalımız bulunmamaktadır.Bu durumu çözmek için bünyemizdeki bilgisayar mühendisi arkadaşlarımızla çalışmalarımızı sürdümekteyiz.Burdan bu sorun başladığı günden itibaren bizi yalnız bırakmayan ve çözüm önerilerini bizimle paylaşan arkadaşlara bir teşekkürü de borç biliriz.Hala net olarak bir çözüm bulmuş değiliz buldugumuz çözümler çok zaman alıp az ürün çıkarabildiğimiz yöntemler.Ve kanalları bekletıyoruz saglamlıgı konusunda sagolsun 1-2 abimiz kanalları denıyor.Sonuçlar netleşince Allah'ın izniyle kaldığımız yerden devam:) Ama ne yalan söyliyim Androidin gözünü seveyim çok arıcaz:)

kanalları açarken lokasyonu abd secerseniz normal hergün açtığınız kanallardan bir farkı yok sorun da yok

kanalları açarken lokasyonu abd secerseniz normal hergün açtığınız kanallardan bir farkı yok sorun da yok

gunluk 800-1000 adetten mail açılması lazım:)
o sekılde 3-5 adet acabılıyoruz:)
Biz kanal satıcısıyız daha hızlı ve saglam cozumlere ıhtıyacımız var...
Yinede oneriniz için teşekkürler...

Son düzenleme:
Sn yt para ailesi

An itibariyle 5. günü doldurduk ve yeni yöntemle açılan kanallar ayakta. hergün 20 kanal açıp kontrolünü sağladık. 15 müşterimize ref dağıttık. kendilerinden bilgi alarak kontrollerini sağlıyoruz. video attırdığım kanallardan tek kapanma yok. 250-300 video basıp kasmamıza rağmen kanalda sıfır sıkıntı, herşey olağan görünüyor. en kısa zamanda aranızdayız. bekliyoruz çünkü müşterilerimiz mağdur olsun istemiyoruz!. önce biz görelim sonucu! sonrasında kanal satışına başlıyalım istiyoruz. @sanal ve çağrı abime değerli katkılarından dolayı sonsuz teşekkürler. bu arada partner çalışan abone like vs. almak isteyen arkadaşlara eski sistem satışlarımız devam etmektedir. saygılarımızla...

Son düzenleme:
An itibariyle 5. günü doldurduk ve yeni yöntemle açılan kanallar ayakta. hergün 20 kanal açıp kontrolünü sağladık. 15 müşterimize ref dağıttık. kendilerinden bilgi alarak kontrollerini sağlıyoruz. video attırdığım kanallardan tek kapanma yok. 250-300 video basıp kasmamıza rağmen kanalda sıfır sıkıntı, herşey olağan görünüyor. en kısa zamanda aranızdayız. [MENTION=12578]sanal[/MENTION] ve çağrı abime değerli katkılarından dolayı sonsuz teşekkürler. bu arada partner çalışan abone like vs. almak isteyen arkadaşlara eski sistem satışlarımız devam etmektedir. saygılarımızla...

sizdeki ilgi alaka ve sorumluluk anlayışına hayranım kardeşim hayırlı satışlar

sizdeki ilgi alaka ve sorumluluk anlayışına hayranım kardeşim hayırlı satışlar
[MENTION=32050]mmtmt[/MENTION] Mehmet abim seninle ticaretimiz senin adamlığınla büyüdü. çoğu şeyi sizinle öğrendik biz. bu işe ilk girdiğimizde, referansı kurduğumuzda , sadece mail açmayı onaylamayı biliyorduk. her gelen müşteri samimiyetimize istinaden yeni bir şeyler kattı bize. android gidince çaresiz kalmadık. seferber oldu sanki herkes. bilmediğimiz o kadar çok şey var ki internet aleminde hepimizin. öğrendiği bilgiyi paylaştı 15 yaşındaki bir kardeşim bile. ben 32 yaşındayım şu süreç bize insanlık ölmemiş dedirtti. sizleri seviyorum sonsuz teşekkürler abim...

---------- Spam Engelliyici 01:03 ---------- Önceki Mesaj 01:00 ----------

stok varmı hocamm :)

çeşit çeşit:) hangisinden lazım android onaysız onaylı. para kazanımlı Allah nasip ederse mn ve quiz kanalınada başlayacağız :) özelden yazın ubus hocam;)

Arkadaşlar sistem normale dönmüş bulunuyor:)

nerde kalmıştık :D:D:D:D

siparisler hızla geliyor biz basmaya başlıyoruz herkese hayırlı kazançlar:)

Açın yolu yağlı müşteri geri döndü , Referans sahalara , bizde müşteri sırası beklemeye :S. az kalitesiz yap abi şu mailleri ekmek kuyruğu gibi bekliyoruz yav :P :)). şaka bi yana da sahalara döneceğini duydum , doğruysa hayırlı uğurlu olsun :)

:D ya oppon kardeş hayranım sana sende ki bu neşe ve memnuniyet bize enerji veriyor işimize daha sıkı sarılmamıza sebep oluyorsun iyi ki varsın kardeşim

su guncelleme sonrasi para kazanma acilabilir mailler teslim aldim, tesekkurler.

750 onaylı alım yapıldı gayet sorunsuz teslimat.
arkadaşlar cok ilgili sürekli calışıyorum.

[MENTION=12578]sanal[/MENTION] çok daha iyi olacak sayende herşey. senden öğrenecek çok şeyimiz var. tecrübe ettikçe çok daha iyiye gidiyoruz. 750 kanalın 750'sindede sıfır sıkıntı duasıyla. teşekkür ederim değerli yorumun içinde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri