✔3 aşamalı✔pk açık kanal✔Haritalar Yorum ✔Youtube Kanalı ✔GMail ✔Abone ✔+15 Yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=12578]sanal[/MENTION] bu gurur verici gerçekten. çok mutlu olduk sizede sonsuz teşekkür ediyorum. kanallar dinlenince youtuberde sizin gibi sağlam olunca herşey dört dörtlük ilerliyor. İŞİN ERBABI CANDIR;)

Kapanma orani oldukca dusuk iyi is yapiyolar gercekten ilgililer

200 kanal almışımdır toplamda telif dışı kapanan olmadı. Teşekkürler Referans Bilişim

Tapatalk ile gönderildi.

Alıntı:
kral2241 Nickli Üyeden Alıntı
Kapanma orani oldukca dusuk iyi is yapiyolar gercekten ilgililer

edit: @EmnGry (alıntı yapamıyorum:)

çok sağolun hocam desteklerinizle buralardayız....

Son düzenleme:
arkadaştan tam sipariş verdiğim güne 300 kanal daha alınmıştır. Teşekkürler

200 mail daha alındı.

alınan mailler kanal takipden gecirildi. 2 tanesi kapalı. iadesi yapıldı.
200 mailde 2 kapalı. bu da % 1 oran demek.

nerdeyse her satıcıdan mail almışlığım var. % 1 oran gayet tatminkar bi oran.

tesekkurler referans.

[MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION] Turgutcum Seni Mecliste Görmek İstiyoruz 1 Oyum Sanadır. :)

sürekli alışveriş yaparım. kapanmayan kanal hayal değil gerçek :D

siparişlere devam :) gözüm kapalı alışverişe devam :)

1000 adet 300 adet gibi çok olmuyor aldığım kanallar.30 tane alırım onlar bitince 40 olur 50 olur alırım.çok şükür şimdiye kadar hiç sıkıntı çıkmadı.titiz yapıyor işini sağolsun..

[MENTION=17732]42keskin[/MENTION] [MENTION=11216]ubus56[/MENTION] [MENTION=14816]ODEL[/MENTION] [MENTION=16526]azetrax[/MENTION] çok teşekkür ederiz değerli yorumlarınız için. kapanmayan kanal hedefimiz. bunun için türlü türlü yöntemler geliştirdik. sürekli kendimizi geliştirme çabasındayız. bayramdan sonra kanallar 1 hafta dinlenmiş olarak süzülüp sıfır kapalı şeklinde sizlere teslim edilecek. son zamanlarda yaptığımız satışlardan gurur duyuyoruz. 1000 de 2-4 kapanma oranı %1 bile etmez ama çok daha iyi olacak söz veriyoruz saygılarımızla....

Onayli kanallar alindi. Arkadas cok ilgili ve kanallarda kaliteli gorunuyor... Ilk alisverisim ama kismetse cok SIK alisverise devam edecegiz Referans Bilisim ile...

[MENTION=7873]polimer[/MENTION] [MENTION=7866]futli[/MENTION] bol kazançlar diliyoruz referans bilişim ailesi olarak. Teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için ;)

Onayli kanal siparisi gectim, bundan önce aldiklarim cok iyi cikti acikcasi cok memnun kaldim, arkadas kaliteden ödün vermiyor bu yüzden kendisini tekrar tercih ettim hayirli isler dilerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri