✔3 aşamalı✔pk açık kanal✔Haritalar Yorum ✔Youtube Kanalı ✔GMail ✔Abone ✔+15 Yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toplamda yanılmıyorsam 750 800 mail almışımdır canavar gibi çalışıyorlar 1 yıldır kullanıyorum bu işte başarılı.

Mobilde Tapataklaktayım...

arkadaşdan onaysız mailler alınmıştır. Bu arada arkadaşın muhabbetine doyum olmuyor :D bol kazançlar diliyorum kendisine .

skypedan irtibata geçtim cevap verirseniz kanal almak istiyorum hayırlı kazançlar

yorum atan tüm müşterilerimize çok teşekkür ediyorum. bol kazançlar diliyorum. hep birlikte nice 2 yıllara. bugün youtube ile tanışmamızın 2. yılı. başladığımız zaman ki youtube ile hiç alakası olmayan zorlu yorucu bir parkur artık youtube çalışmak. quiz zamanı 35 kişiydik şimdi kaldık 4 kişi:) son güncellemeyle 2 arkadaşımız daha bu strese dayanamayarak bıraktı. eskiden 2 dakikaya kanal açardık şimdi 8 dakikayı buluyor bir kanalın süresi. 10 denemenin 3-4 tanesinde başarılı olup kanal oluşturuyoruz. güvenlik seviyesini artırınca isteğiniz karşılayamıyoruz diyor. azaltınca yakalayıp kapatıyor. kanal satıcısı kalmadı. kazanç azaldı. ama bıkmadan usanmadan çalışacağız. bol ve bereketli kazançlar diliyorum tüm yt çalışanlara.

10 adet onaylı kanal alınmıştır güveninden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum :)

20 adet onaylı kanal alınmıştır. Hızlı, sorunsuz ve ilgili bir satıcıdır. :D

yorum yazan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz bol kazançlar dileriz. REFERANS BİLİŞİM ekibi olarak tüm yt para ailesinin bayramlarını şimdiden tüm içtenliğimle kutluyorum. Rabbim sevdiklerinizle nice bayramlara erdirsin. Allah milletimize ve devletimize hayırlar ihsan eylesin. düşmanlarını kahreylesin. Şehitlerimize rahmet bizede onların vesilesi ile mağfiret eylesin. cübbeli ahmet hoca gibi oldum valla:) iyi bayramlar ytpara

1000 adet Onaylı Kanal alınmıştır. Herşeyiyle süper kanallar.
Ellerinize sağlık.
Bol kazançlar.

Bende yazayım geçen 50 adet onaylı aldım. özellikle kanal resmi ve kapak eklenmesi iyi olmuş. Daha öncede almıştım. hiçbir sorun yaşamadım.

Bende yazayım geçen 50 adet onaylı aldım. özellikle kanal resmi ve kapak eklenmesi iyi olmuş. Daha öncede almıştım. hiçbir sorun yaşamadım.

çok teşekkür ediyorum hocam. yakın zamanda kanallara isimlere göre hologram profil resimler eklemeye başladık. öğreten abimizin söylediği youtubenin buna çok sıcak baktığı. bunun haricinde sürekli daha ileri götürebilmek adına gece gündüz araştırma içersindeyim. yakın zamanda kanallara google plus bağlantıları oluşturma projem var. ki bu izlenimlerinizi artıracağı gibi kanalın kalitesini ve googlenin kanala bakış açısınıda etkileyecek bir faktör. kanalın durumu sizin içeriğinizin öne çıkmasına dahi etki ediyor. şu bir gerçek artık içerik değil yöntemler para kazanıyor. en doğru yöntemi temelden çatıya geliştirmek bulmak adına çalışacağız hepimiz. bol kazançlar diliyorum

ödeme yöntemlerine yoğun istekten dolayı ziraat bankası, garanti bankası, iş bankası eklenmiştir. teşekkür ediyorum tüm müşterilerimize

ÖDEME YÖNTEMLERİ: EN PARA, İŞ BANKASI, GARANTİ BANKASI, KUVEYT TÜRK, ZİRAAT BANKASI VE AK BANK ŞEKLİNDEDİR.

Arkadaştan yaklaşık 3 aydır alışveriş yapıyorum. Yorum yazma fırsatım olmamıştı. Kendisi kanallar konusunda gayet ilgili hiçbir problem yaşamadım şimdiye kadar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri