✔3 aşamalı✔pk açık kanal✔Haritalar Yorum ✔Youtube Kanalı ✔GMail ✔Abone ✔+15 Yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı kanal alındı bu forumda daha iyisini bulamazsınız ellerine sağlık hocam.

kardeşimden binlerce kanal aldık çok şükür sıkıntı yaşatmadı. 5000 kanal sipariş vereyim sırf bana çalış bir süre olmaz mı.

konumuza değerli yorumlarını yazan dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. oldukça yoğun bir şeklide daha az insanı geri çevirmek adına harıl harıl çalışıyoruz.

kardeşimden binlerce kanal aldık çok şükür sıkıntı yaşatmadı. 5000 kanal sipariş vereyim sırf bana çalış bir süre olmaz mı.

@orontes hocamla ve ekibi ile anlaştık. günlük 150 adet şeklinde teslimat yapılacak. bunun yanında günlük müşterilerimizin kanal ihtiyaçlarıda karşılanmaya çalışılacak. aynı ekipde bulunan mehmet abimizede bireysel olarak 3000 adet teslimat yapılacak. ne mutlu ki biz müşteri değil dostlar edinmişiz. ne mutlu ki önce para değil önce dostluk demişiz. saygılarımla bol kazançlar diliyorum

Son düzenleme:
20 adet hesap alındı, güvenilir, hızlı bir arkadaş. Aynı zamanda kapak fotoğraflı ve avatarlı mis gibi hesaplar :)

200 adet alındı resmen 1,5 tllik mailde 10 tllik özgün tasarımlı profil ve kapak fotoğrafları daha ötesi yok bu maillerin ellerine sağlık :)

merhabalar yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. 1 ay kadardır orontes hocamıza çalıştık. aslında amacımız orontese çalışırken diğer müşterilerimizede yardımcı olmaktı. lakin 2 hafta kadar önce perşembe sabahı uyandık tel sistemimiz kapanmış.yedek sistemle ancak orontes hocama yetebildik. sonrası bir süreç malumunuz yeni sistem vs.. şuan sınırsız tel kullanabileceğimiz stabil bir sistemimiz var. mail açma sistemimizide baştan sona değiştirdik. kesinlikle tel onayına düşmeden tertemiz bir şekilde açıyoruz kanalımızı. işçilikse işçilik hiç birşeyden kaçınmıyoruz. kanalın açımı onayı 10 dakika kadar sürüyor. 8 ayrı sayfada insan görünümü vermek adına işlem yapıyoruz. ilk harfden son onaya herşey manuel. şuan 7 makina 6 elemanım var. günlük 400 kanal kapasite söz konusu. günlük açıp satmak istemiyorum bundan dolayı 2500 kadar stok yaptıktan sonra satışı aktif edeceğim.4-5 günlük bir sürece ihtiyacım var. tüm yt para ailesine bol kazançlar dilerim. kanallarımızın dizaynı şu şekilde teslim edilecekdir. umuyorum ki beğenilir. saygılarımla

Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot

kanallar boş ve temsilidir:)

merhabalar yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. 1 ay kadardır orontes hocamıza çalıştık. aslında amacımız orontese çalışırken diğer müşterilerimizede yardımcı olmaktı. lakin 2 hafta kadar önce perşembe sabahı uyandık tel sistemimiz kapanmış.yedek sistemle ancak orontes hocama yetebildik. sonrası bir süreç malumunuz yeni sistem vs.. şuan sınırsız tel kullanabileceğimiz stabil bir sistemimiz var. mail açma sistemimizide baştan sona değiştirdik. kesinlikle tel onayına düşmeden tertemiz bir şekilde açıyoruz kanalımızı. işçilikse işçilik hiç birşeyden kaçınmıyoruz. kanalın açımı onayı 10 dakika kadar sürüyor. 8 ayrı sayfada insan görünümü vermek adına işlem yapıyoruz. ilk harfden son onaya herşey manuel. şuan 7 makina 6 elemanım var. günlük 400 kanal kapasite söz konusu. günlük açıp satmak istemiyorum bundan dolayı 2500 kadar stok yaptıktan sonra satışı aktif edeceğim.4-5 günlük bir sürece ihtiyacım var. tüm yt para ailesine bol kazançlar dilerim. kanallarımızın dizaynı şu şekilde teslim edilecekdir. umuyorum ki beğenilir. saygılarımla

Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot

kanallar boş ve temsilidir:)

Senin kanalların isimlerine bitiyorum ben ya :D Xavier Apperson süper ya :D kapak profil rengi uyumu bile harika , sanki adam modacı :P.

Şaka bi yana sorunu çözdüğüne sevindim abi :) Referans bilişim kalitesi comeback :)

Senin kanalların isimlerine bitiyorum ben ya :D Xavier Apperson süper ya :D kapak profil rengi uyumu bile harika , sanki adam modacı :P.

Şaka bi yana sorunu çözdüğüne sevindim abi :) Referans bilişim kalitesi comeback :)

çok enteresan bir şekilde mozilla da alıntı yapamıyorum internet Explorerdan oldu şimdi neyse. Hasanım Allah razı olsun canım benim. isimleri list .....dan çekiyoruz. elimizde 10 k isim 10 k soy isim var. bir kod ile karıştırıp kullanıyoruz. trilyonlarca isim üretiyor. çok samimi söylüyorum günlük 4-5 saati geçmiyor uyku saatim onun dışında kanal yapıyorum ve nasıl daha iyi olur a bakıyorum. insanlar emek veriyorlar bunun hakkını vermemiz lazım.

Skype gelirseniz yardımcı olayım hocam. girişte tel onayına düşerek düşmeden nasıl mail isterseniz var. şunda yenilik olarak birde kara liste kontrolü yaptırıyorum ip lerde. kapanmaya ciddi katkısı olduğunu düşünüyorum. kırmızı olarak işaretlenmiş ip yi kullandırmıyorum elemanlarıma. buradan da sesleniyorum tüm müşterilerime daha iyi kanal açmamıza yardımcı olacak arkadaşlar varsa pm ile ulaşsınlar. Turgut hocam şunu yapsanız daha iyi olur şeklinde gelen pm leri değerlendireceğim. elemanlarıma zulüm olmayacak her türlü fikrinize varım saygılarımla.

Uzun süredir sürekli alışveriş yaptığım adam gibi adam dediğim birisi. Gerek kanalların kalitesi olsun gerekse kişiliği olsun A+++ . En önemli konu da isim vermeyeceğim ama daha önce birkaç kişiden daha kanal almıştım ve kategoriler çöp olmuştu ama Turgut'tan kanal aldığım günden beri bu olayı yaşamadım. Şiddetle tavsiye ederim :)

Uzun süredir sürekli alışveriş yaptığım adam gibi adam dediğim birisi. Gerek kanalların kalitesi olsun gerekse kişiliği olsun A+++ . En önemli konu da isim vermeyeceğim ama daha önce birkaç kişiden daha kanal almıştım ve kategoriler çöp olmuştu ama Turgut'tan kanal aldığım günden beri bu olayı yaşamadım. Şiddetle tavsiye ederim :)

Allah razı olsun evren abi çok sağol bu değerli yorumun için

dürüst dostumuz eski kanal satıcım :)

yeniden yine calısmanın mutlulugu ile yolumuza güvenle devam edek

100 adet aldım

Sürekli müşterisiyim kendisinin sorunsuz hizmet için teşekkür ediyorum 100 adet yeni sipariş verildi.

Kendisinden 2. alışverişim olan 50 Adet Hesabı da az önce aldım. Son derece ilgili, alakalı ve mükemmel birisi. İşini layığıyla yapıyor. Aldığım hesapların hiçbirinde sorun yaşamadım. Kendisiyle sürekli çalışıyorum ve çalışmaya da devam edeceğim. :)

dürüst dostumuz eski kanal satıcım :)

yeniden yine calısmanın mutlulugu ile yolumuza güvenle devam edek

100 adet aldım

2 yıldır 2-3 k kadar kanal satmışımdır diye hatırlıyorum her zaman çalışmak istediğim ADAMlardan biridir tahsin hocam. yakın zamanda tekrar görüşmek üzere [MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION]

Sürekli müşterisiyim kendisinin sorunsuz hizmet için teşekkür ediyorum 100 adet yeni sipariş verildi.

Allah razı olsun. emirhan hocamada 2 yılda çok kanallar sattık. nice 100 kanallar teslim etmek dileğiyle [MENTION=19008]emirhan26[/MENTION]

Kendisinden 2. alışverişim olan 50 Adet Hesabı da az önce aldım. Son derece ilgili, alakalı ve mükemmel birisi. İşini layığıyla yapıyor. Aldığım hesapların hiçbirinde sorun yaşamadım. Kendisiyle sürekli çalışıyorum ve çalışmaya da devam edeceğim. :)

sadece kanal almakdan ziyade beyfendiliği ile gönlümüzde olan arkadaşlarımızdandır kendisine çok teşekkür ediyorum yine beklerim [MENTION=9127]PreludeBB2[/MENTION]

200 adet teslim alındı, dostum turgut ilgili sağlam ve güvenilir arkadaşımız. 2 yıldır başka bir yerden kanal almadım turgut olduğu sürecede ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum. Tavsiyedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri