✔3 aşamalı✔pk açık kanal✔Haritalar Yorum ✔Youtube Kanalı ✔GMail ✔Abone ✔+15 Yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşla 3-4 defa +15 onaylama işi yaptık sağolsun gayet hızlı ve temiz bir şekilde kanallarımı onayladı işinin ehli bir arkadaş

Hesap alınmıştır. Hızlı bir işlem oldu kendisine teşekkür ederiz.

çok teşekkür ediyorum elinize sağlık hocam

Arkadaşla 3-4 defa +15 onaylama işi yaptık sağolsun gayet hızlı ve temiz bir şekilde kanallarımı onayladı işinin ehli bir arkadaş

ne zaman isterseniz hocam. yeter ki elimiz serbest olsun. her zaman yardımcı oluruz. teşekkür ediyorum değerli yorumunuz içinde

500 Adet Onaylı kanal alındı.

vize final zamanlarını en çok seninle görüşemediğimiz için sevmiyorum. sana kanal satamayınca tribe giriyorum:D 2 yıldır beraber çalıştığım güzel insan. kanallarını güzel günlerde kullan. teşekkür ediyorum değerli yorumun içinde.

---------- Spam Engelliyici 23:19 ---------- Önceki Mesaj 23:17 ----------

10 adet onaylı teslim alınmıştır.

hoşgeldiniz Referans BİLİŞİM ailesine engin hocam. uzun süreler beraber çalışmak dileğiyle

10 Adet onaylı kanal alındı teşekkür ediyorum.

her zaman bekleriz teşekkür ediyorum [MENTION=15009]69sihirbaz69[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 19:20 ---------- Önceki Mesaj 19:20 ----------

100 adet onaylı alındı

bol kazançlar diliyorum [MENTION=11916]confusio_on[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 19:21 ---------- Önceki Mesaj 19:20 ----------

100 onaylı alındı gayet hızlı teşekkürler.

her zaman hocam teşekkür ediyorum [MENTION=54434]m4keef[/MENTION]

İlk defa [MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION] ile çalışıyorum, bir miktar alım yapıldı. Teşekkürler,,

[MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION] 150 kanal hızlı bir şekilde teslim aldım. Kaliteli ve ilgili bir arkadaş. Teşekkürler...

5 onaylı kanal için ödeme yöntemleri pm lütfen

30 adet alındı. hızlı ve müşterisinin dilinden anlayan bi arkadaşımız.

müşteri candır hocam. çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için yine bekleriz [MENTION=10318]Fizyoterapist[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 18:48 ---------- Önceki Mesaj 18:46 ----------

5 onaylı kanal için ödeme yöntemleri pm lütfen

attım pm [MENTION=10375]madjal[/MENTION] hocam . referansbilisim16 skype adresimiz hızlıca yardımcı olurum. saygılarımızla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri