✔3 aşamalı✔pk açık kanal✔Haritalar Yorum ✔Youtube Kanalı ✔GMail ✔Abone ✔+15 Yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
75 adet kanal daha teslim alındı sorunsuz bir şekilde devam ediyoruz :)

bir iki defa alışverişimiz oldu çok ilgili , anlayışlı bir arkadaş kesinlikle tavsiye ediyorum videoyapa kanal baglama ve kanal alımlarınızda gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.

Az önce kendisinden 80 kanal satın aldım. Sürekli olarak çalıştığım. Son derece kibar ve müşteri odaklı çalışan bir arkadaştır. kesinlikle tavsiye ederim.. :)

75 Adet Kanal daha alındı ...
Adamın dibi , işinin erbabı kardeşim bol müşteriler...

bir iki defa alışverişimiz oldu çok ilgili , anlayışlı bir arkadaş kesinlikle tavsiye ediyorum videoyapa kanal baglama ve kanal alımlarınızda gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.

Çok teşekkür ediyorum. karşılıklı güven, saygı, sevgi çerçevesinde çalışalım uzunca süre inşallah hocam. bol kazançlar dilerim

---------- Spam Engelliyici 20:54 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------

Az önce kendisinden 80 kanal satın aldım. Sürekli olarak çalıştığım. Son derece kibar ve müşteri odaklı çalışan bir arkadaştır. kesinlikle tavsiye ederim.. :)

1 senedir sorunsuz çalıştığımız @PreludeBB2 . değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum

---------- Spam Engelliyici 20:56 ---------- Önceki Mesaj 20:54 ----------

75 Adet Kanal daha alındı ...
Adamın dibi , işinin erbabı kardeşim bol müşteriler...

abi 2,5 sene oldu şaka maka. bilgi paylaşımlarınla, alışverişlerin ve çevrendekilere bizi tavsiyelerinle her zaman yanımızda oldun. adamın dibi sensin. ADAMSIN

Uzun bir süredir böbreklerimdeki sevgili taşlarımın ızdırabından dolayı termal su, sonrasında koşturnacalar derken döndük geri. bu sürede mümkün olduğunca müşterilerimizide ihmal etmeden süreci düzende tutmaya çalıştım. tüm müşterilerimize anlık hizmet vermeye devam ettik. çalışanlarımın ürettiği stoğu eritmek adına bir süre bu fiyatlar geçici olacaktır:

FİYATLANDIRMA: +15 ONAYLI YOUTUBE KANALI 0,95 TL
: +15 ONAY HİZMETİ 0,40 TL
VİDEOYAP TOKEN HİZMETİ: 0,60 TL

koşullar:

YOUTUBE KANAL SATIŞI , +15 ONAY HİZMETİ VE VİDEOYAP TOKEN HİZMETİ ; İLETİŞİM: skype; referansbilisim16 email; [email protected]

2 YILDIR KENDİ KONUMUZ ALTINDA KANAL SATIŞI YAPMAKDAYIZ VE 3 YILLIK TECRÜBEYE SAHİBİZ.

KANALLARIMIZIN ÜRETİMİNDE BİZ ÇALIŞIRIZ.

ÖDEME YÖNTEMLERİMİZ: TEB, EN PARA, İŞ BANKASI, GARANTİ BANKASI, KUVEYT TÜRK, ZİRAAT BANKASI VE AK BANK ŞEKLİNDEDİR.

KANALLARIMIZ SINIRSIZ SÜRE GARANTİLİDİR.

WİNDOWS 8 ÜZERİNDEN TAMAMEN EL İLE OLUŞTURURUZ. SİSTEMİMİZ SÜREKLİ GÜNCELLENİR. NİSAN AYINDA GÜNCELLENMİŞTİR.

GİRİŞTE TELEFON ONAYINA DÜŞÜLMEYEREK AÇARIZ.

KANALLARIMIZIN TESLİMİNİ EXCELL FORMATINDA ID-ŞİFRE-KURTARMA-URL-LOKASYON-KANAL TARİHİ ŞEKLİNDE YAPARIZ.

KANALLARLA İLGİLİ BİLGİ TUTMAYIZ BUNU TÜM MÜŞTERİLERİMİZE TAAHHÜT EDERİZ.

TEMİZLİK-İP GİBİ HAYATİ NOKTALARA AZAMİ DİKKAT GÖSTERİRİZ. KANALLAR BİRÇOK PC-LOKASYON VE GMAİL AÇMA YÖNTEMİ İLE OLUŞTURULMUŞ VE KARIŞTIRILMIŞ ŞEKİLDE TESLİM EDİLİR. TOPLU KAPANMA İHTİMALİ SIFIRDIR.

ÇALIŞMA SAATLERİMİZ SABAH 06:00 GECE 02:00 ŞEKLİNDEDİR.

KANALLARIN AÇIMINDA KULLANILAN İP LER YAZILIM İLE KARA LİSTE KONTROLÜNDEN GEÇER.

Satılan kanalların ve maillerin yasadışı işlemlerde kullanılması kesinlikle yasaktır.
Satılan kanalların ve maillerin yasadışı işlemlerde kullanılması halinde sorumluluk tamamen alıcıya aittir.18.05.2015
kanalların kullanımında şifrelerin değiştirilmesi tamamen müşteri sorumluluğundadır.
Alışveriş yapan herkes yukarıdaki kuralları incelemiş ve kabul etmiş sayılmaktadır. 30.07.2015

hazır kanal ve hizmetler ucuzlamışken 100 kanal alıp token verdirelim dursun. videoları zamanı gelince atarız [MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION]

Yeni tarihli kanal (2017): 0,75 kuruş +15'i yapılmış tüm özellikleri aktif stok 6,000

eski tarihli kanal (2009): 1,75 tl +15'i yapılmış tüm özellikleri aktif stok 4,000

eski tarihli kanal (2010): 1,60 tl +15'i yapılmış tüm özellikleri aktif stok 7,000

eski tarihli kanal (2011): 1,50 tl +15'i yapılmış tüm özellikleri aktif stok 5,000

eski tarihli kanal (2012): 1,45 tl +15'i yapılmış tüm özellikleri aktif stok 6,000

eski tarihli kanal (2013): 1,40 tl +15'i yapılmış tüm özellikleri aktif stok 6,000

hızlı ve sorunsuz mail alımı ve +15 hizmeti alımı yapıldı tebrikler
arkadaş proff çalışıyor

Çok teşekkür ediyorum [MENTION=26378]unadikum[/MENTION]. ne zaman dilerseniz biz buradayız.

Yeni tarihli kanal (2017): 0,75 kuruş +15'i yapılmış tüm özellikleri aktif stok 5,300

eski tarihli kanal (2009): 1,75 tl +15'i yapılmış tüm özellikleri aktif stok 4,700

eski tarihli kanal (2010): 1,60 tl +15'i yapılmış tüm özellikleri aktif stok 3,000

eski tarihli kanal (2011): 1,50 tl +15'i yapılmış tüm özellikleri aktif stok 2,800

eski tarihli kanal (2012): 1,45 tl +15'i yapılmış tüm özellikleri aktif stok 6,000

eski tarihli kanal (2013): 1,40 tl +15'i yapılmış tüm özellikleri aktif stok 6,000

Sürekli çalıştıgım bir abimdir. Sağlam mail için tek tercih referansbilişim :) Hayırlı satışlar dilerim :)

Çok yardımsever bir insan ayrıca siparişleri çok hızlı bir şekilde teslim ediyor. Teşekkür ederim.

Çok yardımsever bir insan ayrıca siparişleri çok hızlı bir şekilde teslim ediyor. Teşekkür ederim.

Her zaman yardımcı oluruz @zby . bi aksilik olmadığı sürece söz verdiğimiz gibi teslimatımız. çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için

Onaysız mail-kanal (2017) 0,50 kuruş

Yeni tarihli kanal (2017): 0,75 kuruş +15'i yapılmış tüm özellikleri aktif stok 3,300

eski tarihli kanal (2009): 1,75 tl +15'i yapılmış tüm özellikleri aktif stok 1,700

eski tarihli kanal (2010): 1,60 tl +15'i yapılmış tüm özellikleri aktif stok 1,000

eski tarihli kanal (2011): 1,50 tl +15'i yapılmış tüm özellikleri aktif stok 800

eski tarihli kanal (2012): 1,45 tl +15'i yapılmış tüm özellikleri aktif stok 1,000

eski tarihli kanal (2013): 1,40 tl +15'i yapılmış tüm özellikleri aktif stok 600

Son düzenleme:
gerçekten işini düzgün yapan ender insanlardan .. 7 adet 2009 tarihli yt kanal alındı tşkler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri