Referans BİLİŞİM
Yasaklanmış
sadece gmail lazım hocam
aklımda deli sorular
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sadece gmail lazım hocam
hem ticaret hemde konu uplansın dedim![]()
Google cloud HESAPLARI
Google Haritalar YORUMLARI
Youtube Kanalı SATIŞI
GMail SATIŞI
DAİLYMOTİON Kanal SATIŞI
+15 Yapımı
işlemler güncellenmiştir. google ile ilgili tüm hizmetlerde uğrak yeriniz Referans BİLİŞİM olsun, gözünüz arkada kalmasın![]()
google cloud hesaplarda GPU kullanımı konusunda bilginiz var mı. yada bilgisi olan var mı. yeni hesaplarda gpu kullanımı kısıtlı iken eski hesaplarda yüksekmiş doğru mu
bana herhangi bir bildirim gelmedi hocam. bende eklisiniz en son 9 kasımda konuşmuşuz. http://prntscr.com/lmuj9k
Haklısınız skype ile alakalı sanırım fiyat sorucaktım
2008-2009-2010-2011-2012 Tarihli 500 adet kanal mevcuttur. yeni tarihli kanal için stok günlük değişiyor. kazancınız bol ve bereketli olsun, konumuz güncel olsun![]()
hocam kanallarda video varmı? 1-2 adet deneme amaçlı gönderir misiniz? teşekkürler.
helal turguta cömert dedinmi böyle olacak yolla gelsin 100 de bize![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.