3 Ayda 13000 Kazanmam Gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enesen4

Kayıtlı Üye
Benim en büyük hayalim Bahcesehir Üniversitesi Yazılım Mühendisligine gitmekti. Bunun hakkında konu bile actım hatta.

sene sonuna kadar da calıstım aslında ygs 30 bin geldi simdi lys de o civarlarda gelecek yani giremiyorum.

Simdi baktım %50 burslu 15350 tl . ve babam memur bunun ancak yarısını odeyebilir oda istanbulda yurt parası aslında. Simdi hesapladım da 13000 kazanırsam bu yazın gercekten hayalimi gerceklestirebilecegim.

Ben özgün calısan birisiyim. Özgün ile bu miktara ulasmam cok zor. Biliyorsunuz sizde özgünü.

Simdi forum ustalarından forumdaki dostlarımdan ricamdır sizce ne yapmalıyım bu miktarı almak icin? Tek Alan icin dusunmeyelim sadece youtube dısıda para kazanabilecegim yerlerde soyleyebilirsiniz.

İnanın bana verdiginiz her taktik her bir calısma sekli size ilerde geri donecek ve omrum boyunca unutmayacagım. omur boyunca size borclu olacagım bir hal haline gelir her kosulda yardım ederim.
Calısma taktigini ve bu parayı kazandırabilecek olursa arkadas olursa sene icinde universiteye gidersem Allah izin verirse kazancımı paylasacagım diger seneler de aynı sekilde.

Ayrıca birlikte calısalım diyen arkadaslar olursa da calısırım farketmez. Yaz boyunca pc basında olabilirim.

Dısarda calıs gibi bir sey diyebilirsiniz. Adamlar 12 saat calısmaya 800 lira bile vermiyor. Bugun bunu gordum.

Su an cidden cok moralim bozuk. 2. senem bu sene birde bu sene olmadı gene.
Yazan Ve Yorum Yapan Arkadaslar İcin Simdiden tesekkur ederim.
Ozelden konusmak isteyen arkadaslar olursa:
Skype adresim enesen41

Herkesin hedefleri, borçları, doyurması gereken karınları var ve bu şekilde olmaz dostum emek verirsen karşılığını zaten alırsın ama şu işte tek sinir olduğum konu başkalarından fikir dilenmektir.

Son düzenleme:
Hadi diyelim bu sene bi sekilde kazandin bu parayi, seneye isler yolunda gitmezse ozaman nasil odeyeceksin ? Ozgunden kazanmiosan bu parayi youtube guvenme.

Ayrica kimse cikip nasil kazandigini anlatmaz sen ozel unide okuyacaksin diye. Sonucta burada karnini zor doyuranlar var ve onlar bile gelip millete siz nasil kazaniyorsunuz diye sormuyor kendi arastiriyor.

Bana gore kesin kafana koyduysan uniyi part time en kesin cozum

Son düzenleme:
benim de temmuz ve ağustos sonunda ödemem gereken 25k lira var bana da yardım edin :)
sana burada hiç kimse al bu videoları yükle okulunu oku demez araştırman şart, umarım başarırsın :)

benim annem konfeksiyonda çalışıyor.babamda iş var yada yok.memur değil.tek maaşla beni okutmaya çalışıyorlar.Anlatabildim mi ? sadece bir yılık yurt masrafı min 5k tl.harcamalarla 10bintlnin üzerinde masraf.asgari ücret 800 tl.hesapla dostum.Beni böyle okutuyor ailem.ama 3 ayda 13000 tl kazandırma taktiği ve garantisini veren varsa yarın eline 1 k tl sayayım bana bunu öğretsin.

Yıllık 15.000 mi ? Baban memur ve sen yıllık 15.000 'e üniversite mi okumak istiyorsun hocam ?
Git güzel bir bilgisayar mühendisliğine. Yazılım mühendisliği nedir ?
Edit: Bir de bunu her yıl vereceğini unutma. Hadi sınıfta kaldın 1 sene daha. Asla bu durumda o paraya üni okunmaz. Hocam biraz mantıklı olun.

Son düzenleme:
herkesin hedefleri, borçları, doyurması gereken karınları var ve bu şekilde olmaz dostum emek verirsen karşılığını zaten alırsın ama şu işte tek sinir olduğun konu başkalarından fikir dilenmektir.

emek verecegim zaten ve bu yazdıgınıza inanın sinir oldum
tek sinir olduğun konu başkalarından fikir dilenmektir. fikir dilenmek ? bence biraz buyuk insanların hayatlarını okumalısınız. Adamların orada insanların fikirleri icin neler verdiklerini ne mucadeleler verdiklerini gorursunuz. Dilenmek buysa dilenirim sorun degil.

Bende üsküdar üniversitesi hemşirelik istiyorum ve yt işine sırf üniversite masrafları için giriştim bakalım sonuç ne olcak eğer kazanırsam hayalimi gerçekleştircem :)

youtuba çok güvenmeyin yarı yolda bırakır insanı

emek verecegim zaten ve bu yazdıgınıza inanın sinir oldum
tek sinir olduğun konu başkalarından fikir dilenmektir. fikir dilenmek ? bence biraz buyuk insanların hayatlarını okumalısınız. Adamların orada insanların fikirleri icin neler verdiklerini ne mucadeleler verdiklerini gorursunuz. Dilenmek buysa dilenirim sorun degil.

Fikir dilenmek demişim yanlış yazmışım. Yöntem dilenmek olacaktı o. Sonuçta başkaları da aylarca emek veriyor bir şekilde ünlemi geçip videosundan para kazanıyor. Senin istediğin ise direk ben uğraşmıyım sen bana bunun formulünü söyle ben videomu yükleyip kazanayım. Yok öyle..

dizi spamı yapabilirsin telif riski var ama denemeye değer.

Yıllık 15.000 mi ? Baban memur ve sen yıllık 15.000 'e üniversite mi okumak istiyorsun hocam ?
Git güzel bir bilgisayar mühendisliğine. Yazılım mühendisliği nedir ?
Edit: Bir de bunu her yıl vereceğini unutma. Hadi sınıfta kaldın 1 sene daha. Asla bu durumda o paraya üni okunmaz. Hocam biraz mantıklı olun.

1 sene icin lazım 1 sene sonra abim ve ablam işlerine baslıyor.

Fikir dilenmek demişim yanlış yazmışım. Yöntem dilenmek olacaktı o. Sonuçta başkaları da aylarca emek veriyor bir şekilde ünlemi geçip videosundan para kazanıyor. Senin istediğin ise direk ben uğraşmıyım sen bana bunun formulünü söyle ben videomu yükleyip kazanayım. Yok öyle..

dusuncenize katılmıyorum.

bu tip işlerden gelecek paraya güvenerek özel üniversiteye girilmez,hayallerin peşinde koşmak güzelde gerçekçi olmak daha güzel,demek kısmet değilmiş bahçeşehir,okula fazla da takılmamanı tavsiye ederim

Arkadaş üç ayda 13000 para kazanmayı güzel demişsin de neyse gece gündüz çalış bir dene bakalım kazanırsın inşallah.

Anlamsız değil arkadaşım.kazanmam lazım ne demek ? bize lazım değil dimi.bak sana ne diyorum.ailemin eline yıllık geçen 15bin tl para.sadece ben 10bin tl masrafım.annem ve babam 5bin tl ile geçinmeye çalışıyorlar.ama ben tek tek didinip uğraşıp kazanıyorum.yardım cart curt demiyorum.banada kazandırsınlar 2bin tl aylık yeminediyorum hergün 5 vakit namaz kılar her namazdan sonra Yasin-i Şerifi okurum.Duacısı olurum.Ama emek olacak.uğraşrısan kazanırsın.sabredersen kazanırsın.Şükredersen dilenmek yerine kazanırsın.Mod arkadaşlar nasıl kazanmış anlatıyorlar.sabır deneme deneme sabır.önün açık devam et şimdi kazanmaya bence

Ben arkadaşın söylediği paraya yakını bir ayda kazanıyorum ama özel üniversite parasını bir yıl biriktirecem öyle gidecem. Dasboot arkadaşın sözünü dinle dört yılın parasını hazır etmeden iki üç aylık kazancınla değil istanbula egeye tatile gitme.

bu tip işlerden gelecek paraya güvenerek özel üniversiteye girilmez,hayallerin peşinde koşmak güzelde gerçekçi olmak daha güzel,demek kısmet değilmiş bahçeşehir,okula fazla da takılmamanı tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri