3 Ayda 13000 Kazanmam Gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam herkez burda 3 5 kazanayımda aileme bi katkı olsun diye uğraşıyor kız arkadaşım üni okuyor onun ev kirasını harcılığını vs vs gece gündüz pc basında kalarak karşılıyorum günde 4 saatten fazla uyku uyumamsmdır cok uzun zamandır

Hocam şöyle düşünün,13.000 tl kazanmanız için günlük 150 tl,aylık 4500 tl ve 3 ay sonunda da istediğiniz miktarı kazanabileceksiniz.Şuan biri size yöntem de verse taktik de verse,en iyi uygulamalarını da verse size veren kişi zaten günlük 150 TL kazanmıyor büyük ihtimalle..
Hevesinizi kırmak istemem ama işin gerçeği bu,bu devirde gerçek alemde çalışarakda 3 ayda 13.000 TL kazanılmaz.

görende forumda ali ağaoğlu para dağıtıyor sanır. çalışan her türlü karşılığını alır. forumda herşey mevcut.

Anlamsız değil arkadaşım.kazanmam lazım ne demek ? bize lazım değil dimi.bak sana ne diyorum.ailemin eline yıllık geçen 15bin tl para.sadece ben 10bin tl masrafım.annem ve babam 5bin tl ile geçinmeye çalışıyorlar.ama ben tek tek didinip uğraşıp kazanıyorum.yardım cart curt demiyorum.banada kazandırsınlar 2bin tl aylık yeminediyorum hergün 5 vakit namaz kılar her namazdan sonra Yasin-i Şerifi okurum.Duacısı olurum.Ama emek olacak.uğraşrısan kazanırsın.sabredersen kazanırsın.Şükredersen dilenmek yerine kazanırsın.Mod arkadaşlar nasıl kazanmış anlatıyorlar.sabır deneme deneme sabır.önün açık devam et şimdi kazanmaya bence
neredeyse ayni durum bendede var hocam.
boylelerinin gelip hic emek vermeden hazira konmak istemesi, birde manali manali cumleler kurmasida hic hosuma gitmiyor.

Burada belki bunu yapan vardır ama açık açık yazayım en iyisi:
İnternette bir sürü "liste" yapıp yayınlayan site var. ilk sıralardakilerden birisi de http://www.buzzfeed.com/ buzzfeed. Bu ve bunun gibi siteleri sürekli takip et.
Bir yazı çıktığı anda resimleri al camtasia ile slaytını yap, arka plana bir müzik at.
Yükle gitsin videoyu. Hem özgün olur, hem de kaynak sıkıntısı çekmezsin.
Güzel etiket vs ile de destekledin mi tamamdır.

benim babamda memur ve bende bilgisayar programcılığı okudum 1tl dahi kazanmadan 1 yıllık masrafım 12-13bintl oldu ama özel okula gitmek istiyorsan daha fazla kazanç lazım nasıl youtube güvenipde bu işe girebilirsiniz bazıları forumda 1 günde 2bin tl kazanıyor video çok hit alıyor patlıyor yani bazıları 1 ayda 10 tl kazanıyor ben bu ay çok uğraştığım halde max 300-400 alacağımı düşünüyorum hemde günde 12-13 saat uğraştım 20 fazla kanalım kapandı yılmadı gene açtım halada uğraşıyorum aylık 1000tl kazansam yeter ama kimse garanti para kazanamaz youtube ancak şansın iyi gider birazda tecrüben vardır kazanırsın bi bakarsın bu ay 2k kazandın tüm kanalların kapandı kazancın 0 landı

Bu youtube yüzünden gözlük kullanmaya başladım üç aylık bir kampa girmiştim günde 15 saat çalışıyordum neredeyse zaruri ihtiyaçlar dışında dışarıya çıkmıyordum.

ozel mesaj ile ulasıp anlatan arkadaslara dostlarıma tesekkur ederim. bir ihtiyacımız var ve bildirdik ne bir sey caldık nede baska bir sey yaptık ne bu sinir ?

Anlamsız değil arkadaşım.kazanmam lazım ne demek ? bize lazım değil dimi.bak sana ne diyorum.ailemin eline yıllık geçen 15bin tl para.sadece ben 10bin tl masrafım.annem ve babam 5bin tl ile geçinmeye çalışıyorlar.ama ben tek tek didinip uğraşıp kazanıyorum.yardım cart curt demiyorum.banada kazandırsınlar 2bin tl aylık yeminediyorum hergün 5 vakit namaz kılar her namazdan sonra Yasin-i Şerifi okurum.Duacısı olurum.Ama emek olacak.uğraşrısan kazanırsın.sabredersen kazanırsın.Şükredersen dilenmek yerine kazanırsın.Mod arkadaşlar nasıl kazanmış anlatıyorlar.sabır deneme deneme sabır.önün açık devam et şimdi kazanmaya bence

Kazandırmadan hergün 5 nakit namaz kıl her namazdan sonra Yasin-i Şerifi oku yararını daha çok görürsün

Sen yinede youtube dan gelecek paraya güvenerek bir yere kaydolma bende senin durumundayım 9 10 ay çalışıp 4 senenin parasını biriktirip öyle gidecem özel okula.

ozel mesaj ile ulasıp anlatan arkadaslara dostlarıma tesekkur ederim. bir ihtiyacımız var ve bildirdik ne bir sey caldık nede baska bir sey yaptık ne bu sinir ?

O zaman şöyle söyleyim kardeşim.

Peder ben 10 yaşındayken trafik kazası yüzünden hayatını kaybetti. 3 kardeşiz, 1 abim 1 ablam var. Geriye kalan tek şey tazminatla aldığımız ev ve 800 lira civarı bir maaş.

Abim işe girip eve destek olmak için liseyi bıraktı, ablam liseden yeni mezun olmuştu. İkiside işe girip çalışmaya başladılar. Benim çalışmama karşı çıkarlardı, sen okuluna bak deyip dururlardı. Hafta sonları onlardan gizli garsonluk falan yaptım, kendi paramı kazandım.

İyisiyle kötüsüyle 23 yaşıma geldim. Şuan üniversite ikinci sınıftayım şehir dışında okuyorum. Devlet 300 lira burs veriyor. Başka bir gelirim yok. Durumu iyi de olsa kötü de olsa şehir dışında okumanın zorluklarını bilir okuyan arkadaşlar ve abilerimiz. Evdekilerden para istemiyorum, part-time iş buluyorum kendi davamı kendim güdüyorum. Çok zorda kalırsam ev kirasıdır, faturadır falan yetişemezsem evdekilerden istemek zorunda kalıyorum.

Lafı fazla uzatmadan...

Bende çok istiyordum Koç Üniversitesi'nde okumayı. Ama hayalden öte değildi benimkisi :)

Yani senin anlayacağın benim hayalim, aileme masraf olmadan aç karnımı doyurabilmek.

Biraz önce bu başlığı açtığım sıra senin yazına benzer bir şey yazacaktım. Fakat sonra '' emeğin '' tüm değerlerden üstün olduğu aklıma geldi ve vazgeçip başlık içindekileri yazdım.

Bunları sana köstek olmak için yazmadım, umarım anlamışsındır ne demek istediğimi.

Umarım hayalini gerçekleştirirsin kardeşim...

Sen yinede youtube dan gelecek paraya güvenerek bir yere kaydolma bende senin durumundayım 9 10 ay çalışıp 4 senenin parasını biriktirip öyle gidecem özel okula.

bu paranın bir kısmını karsılasam bile yeterli. dedigim gibi sadece 1 senenin parasını bulmam gerekiyor.

neredeyse ayni durum bendede var hocam.
boylelerinin gelip hic emek vermeden hazira konmak istemesi, birde manali manali cumleler kurmasida hic hosuma gitmiyor.

Yok hocam yalanım yok.Acitasyon yapmıyorum.yapayım istiyorsan ? babamın hastalığınımı anlatayım,anneminkini mi ? yoksa benim kendi masraflarımımı ? yapmıyorum hocam gerek yok.benim hayalimde vardı.ben java android c++ c# kurslarına ispanyolca kursuna gitmek istiyorum.hepsi para.ama amacım var.maalesef gerçekleştiremyiroum.Aam para biriktiryorum 300 500 ytden alıp.bilgisayar alıcam sermaye amaçlı.sonuçta ileriye yönelik çalışıcam.ama süslü kelimeler yapmıyorum kimseye.helaliyle kanal satıp 3-5 harçlık çıakrtmaya ççalışıyorum.kanal patlıyor yenisini açıyorum.ne haram yiyorum ne dileniyorum nede ekmeksiz kalıyorum.hep rabbime şükrediyorum.Dün gece başımdan geçen bi olayı anlatayım.Az param kalmıştı okula giderken yol param vardı harçlığım yoktu defter alamıcaktım.Dua ettim biraz uykum kaçtı diye.Sonra bi müşteri geldi Allah razı olsun kanal aldı.hem hayır duamı aldı hem işini anında gördüm hemde işm görüldü.Yani süslü kelimelere burada gerek yok.neyse çok söyledim heralde.memur maaşıyla geçinilmiyorsa ben asgari ücretle aile geçindiren ailem hakkında ne yorum yapayım ? Özel okula göndermek istemediler mi ? paramız yoktu işte.Keşke olsaydı.SAğlık olsun.Ben yine kazıya kazıya tırmanacağım bu dağı ve zirveye ulaşacağım kendimce.Hayırlı forumalr herkese

böyle bir konunun dilenmek olarak algılanması cok acı veriyor insana anlayıs diye birsey kalmamıs.

Vakit kaybetmeden simdiden basla calismaya. Forumda faydali kategorileri tek tek oku ve sonra youtubede video avina gec. Simdiden baslarsan 2-3 ay sonra anca o tutarlara ulasabilirsin. O tutarlara ulasinca okumaya ne gerek var diyip, daha fazlasi icin ugrasabilirsin :) Allah gönlüne göre versin.

Kazandırmadan hergün 5 nakit namaz kıl her namazdan sonra Yasin-i Şerifi oku yararını daha çok görürsün

Aslında ben aşırı dindar değilimdir.Arada estikçe ibadetimi yaparım.Keşke her an yapabilsem ama işte olmuyor bazen.Ben ama 5tlyede şükrettim 400 tlyede yarın alacağım 4 haneli meblağyada.Ve kazanamasamda o gün karnımı ailemden gelen 3-5 kuruşla doyurduğumada şükrettim.Görüyor işte beni.Açta açıkta bırakmıyor kimseye muhtaç etmiyor.Şuan ağırmı konuşuyorum bilmiyorum ama şükreden kazanır hocam.

Vakit kaybetmeden simdiden basla calismaya. Forumda faydali kategorileri tek tek oku ve sonra youtubede video avina gec. Simdiden baslarsan 2-3 ay sonra anca o tutarlara ulasabilirsin. O tutarlara ulasinca okumaya ne gerek var diyip, daha fazlasi icin ugrasabilirsin :) Allah gönlüne göre versin.

sadece bunu yazsalardı arkadaslar sevinirmdim oneriniz icin tesekkur ederim.

böyle bir konunun dilenmek olarak algılanması cok acı veriyor insana anlayıs diye birsey kalmamıs.

Kardeşim 13bin tlye ailem ev geçindiriyor diyorum sen hayal diyorsun.1 yıl daha git ders çalış kazan o üniversiteyi.Anlayış böyle olmaz.biz burda 500 tl 1000 tl aylık alsak bereket versin deriz 13k tlye ev geçindiren aileler var.makul bi fiyat desen aylık 200-300 yeter eyvallah.Hayalini paarayla değilde;çalışarak kazan.

Benim en büyük hayalim Bahcesehir Üniversitesi Yazılım Mühendisligine gitmekti. Bunun hakkında konu bile actım hatta.

sene sonuna kadar da calıstım aslında ygs 30 bin geldi simdi lys de o civarlarda gelecek yani giremiyorum.

Simdi baktım %50 burslu 15350 tl . ve babam memur bunun ancak yarısını odeyebilir oda istanbulda yurt parası aslında. Simdi hesapladım da 13000 kazanırsam bu yazın gercekten hayalimi gerceklestirebilecegim.

Ben özgün calısan birisiyim. Özgün ile bu miktara ulasmam cok zor. Biliyorsunuz sizde özgünü.

Simdi forum ustalarından forumdaki dostlarımdan ricamdır sizce ne yapmalıyım bu miktarı almak icin? Tek Alan icin dusunmeyelim sadece youtube dısıda para kazanabilecegim yerlerde soyleyebilirsiniz.

İnanın bana verdiginiz her taktik her bir calısma sekli size ilerde geri donecek ve omrum boyunca unutmayacagım. omur boyunca size borclu olacagım bir hal haline gelir her kosulda yardım ederim.
Calısma taktigini ve bu parayı kazandırabilecek olursa arkadas olursa sene icinde universiteye gidersem Allah izin verirse kazancımı paylasacagım diger seneler de aynı sekilde.

Ayrıca birlikte calısalım diyen arkadaslar olursa da calısırım farketmez. Yaz boyunca pc basında olabilirim.

Dısarda calıs gibi bir sey diyebilirsiniz. Adamlar 12 saat calısmaya 800 lira bile vermiyor. Bugun bunu gordum.

Su an cidden cok moralim bozuk. 2. senem bu sene birde bu sene olmadı gene.
Yazan Ve Yorum Yapan Arkadaslar İcin Simdiden tesekkur ederim.
Ozelden konusmak isteyen arkadaslar olursa:
Skype adresim enesen41

Merhaba hocam,

yazılım muhendisligine gitmek istedigini duydum php veya c++ bilgin nedir? iyi derecede bilgin varsa yardımcı olabilirim(Not: bilen herkes iletişime geçmesin insanlık adınadır teklifim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri