3 Ayda 13000 Kazanmam Gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim 13bin tlye ailem ev geçindiriyor diyorum sen hayal diyorsun.1 yıl daha git ders çalış kazan o üniversiteyi.Anlayış böyle olmaz.biz burda 500 tl 1000 tl aylık alsak bereket versin deriz 13k tlye ev geçindiren aileler var.makul bi fiyat desen aylık 200-300 yeter eyvallah.Hayalini paarayla değilde;çalışarak kazan.

bana ulasan yazmak isteyen yazdı fikrini sundu. Bende bunu istiyordum. Anladım demek istediginizi yorumunuz icin tesekkur ederim. ancak ben yorumlarda git dilenme gibi bir sey degil. Forumu oku sunu yap gidersin gibi cumleler duymak isterdim. Cunku geldigimden beri forumda goruyorum forum daki insanlar kardes gibi ve bencil değil.

neden özel üniversite istiyorsun?

ben fırat üniversinde okuyorum. Devlet olarak sadece burada var yazılım mühendisligi. Çok az bir puanla girebilirsin buraya. Eskisi gibi çok aşırı zorlamıyorlar. İsteyen herkes girebiliyor bence..

Merhaba hocam,

yazılım muhendisligine gitmek istedigini duydum php veya c++ bilgin nedir? iyi derecede bilgin varsa yardımcı olabilirim(Not: bilen herkes iletişime geçmesin insanlık adınadır teklifim)

Hocam bilene zaten herkes yardımcı olur.
Ben bilmiyorum banada yardımcı olun :)

Ailesinden para almaya utanan , şehir dışında okuyup zaman zaman evden kahvaltı etmeden çıkan , bayatlamış poça yiyip annesi aradığında "tavuk pilav yiyoruz anne" diyen tüm abilerime kardeşlerime selam olsun.. Gözlerim doldu yeminle.. =) Siz çok delikanlı çok güzel insanlarsınız.. Sevgiler..

Merhaba hocam,

yazılım muhendisligine gitmek istedigini duydum php veya c++ bilgin nedir? iyi derecede bilgin varsa yardımcı olabilirim(Not: bilen herkes iletişime geçmesin insanlık adınadır teklifim)

asırı fazla bilgim yok tam olarak ogrenmek adına gitmek istiyorum. Yazınız icin tesekkur ederim. Hatta su cumleniz (Not: bilen herkes iletişime geçmesin insanlık adınadır teklifim) suraya gelip dilenme diyen insanlara cok güzel bir yanıt.

Aylık net gelirim eğer reklam v.s alırsam 1000 tl. Bunun için bile patronum beni köle gibi çalıştırıyor. Bazı aylar maaşımı alamıyorum. Üstelik ben medya sektörüne 8 yılımı verdim. Hata biraz da ben de, ne uğraşıyorum diyorum. Ama şöyle düşün; benim evim kira 500 tl, yemek giderim faturalarım v.s 1000 tl. ailem istanbulda, ben balıkesirdeyim. 29 yaşından sonra da anne baba eline bakamazsın. bazı günler karnım bile doymuyor. Aç aç yatıp, ertesi güne umutla bakıyorum. Ola ki, umudumu kaybedersem yaşama amacım bile kalmaz. sektörümde üni mezunları işsiz, ancak yırtık dondan fırlayanlar para kazanıyorlar. her sektörde de böyle artık. üni okumak senelerini vermek ve buna belirli bir miktar para yatırmak bana şu saatten sonra anlamsız geliyor. velhasıl kelam ben çalışmasam aç kalır, susuz kalır, pislikten ölürümherhalde. buna bir de faturalardan doğacak icraları felan ekleyince, 2-3 aya kalmaz ölmezsem eğer hapse bile girebilirim. işte tüm bunların içerisinde yt den bir umuttur diyip para kazanmaya çalışıyorum. burada yardımcı olduklarımdan bile utancımdan bana bir kategori söylemelerini isteyemedim. geçenlerde bir kişiye sordum samimiyetine güvendiğimden, o da dizi işine gir dedi. halbu ki ben 300 tl kazansam aylık olarak, en azından faturalarımı felan kapatır yoluma devam ederim. bu arada sigortam yemeğim ve hiçbir güvencem de yok işyerinde. işte tüm bunlar içinde gel de işten çık, sokaklarda yaşa :)

Allah yardımcın olsun

Bir arkadaşım o miktarı bir ayda kazanmıştı, Aralık 2013 ayıdı. Parayıda aldı.
Ama sonra kanalları kapandı şimdi o rekor sayıya tekrar ulaşmak istiyor fakat youtube eski youtube değil kanal kapanma, ünlem vs. İşleri çok şıkı kontrol ediyor youtube.

neden özel üniversite istiyorsun?

ben fırat üniversinde okuyorum. Devlet olarak sadece burada var yazılım mühendisligi. Çok az bir puanla girebilirsin buraya. Eskisi gibi çok aşırı zorlamıyorlar. İsteyen herkes girebiliyor bence..

burada iş garantim biraz daha yuksek tubitak gibi yerlerden cagırma olasılıkları daha fazla geliyor. ondan istiyorum.

asırı fazla bilgim yok tam olarak ogrenmek adına gitmek istiyorum. Yazınız icin tesekkur ederim. Hatta su cumleniz (Not: bilen herkes iletişime geçmesin insanlık adınadır teklifim) suraya gelip dilenme diyen insanlara cok güzel bir yanıt.

ben sana bilgisayar mühendisliği yerine mekatronik mühendisliği öneririm.

Büyük hayallerle youtube'a çalıştığım zaman hep kaybettim, ben youtube'u reel dünyamın oyunu olarak görüyorum :)

arkadaş onu bunu bırakında 57 üye 8 misafir var konuda adsense ödeme günü geldi o konuda bu kaar görüntüleyen üye yyok :D

Amacı dışına çıkmasın allah yardımcın olsun ama günümüz şartlarında büyük para istemiş olduğun üstelik her yıl sadece okula ödenecek para.13 bin tl ile 4 kişilik bir aile hem ev kirası veriyor elektrik su ödüyor çocuk okutuyor bogazına üstüne başına alıyo sanırım anladınız ::)

hocam ben şu kadarını söyleyeyim bende öğrenciyim, şuan evde kalıyorum çok sıkıntılar çektim forumdan yardım hiç bir zaman istemedim serkan hoca sağolsun herşeyi foruma aktardı 2 yıldır youtube' dayım daha yeni aylık 1.2k para kazanmaya başladım çok emek sarfettim gerçekten birşeyleri başarırda çalışırsan emeğinin karşılığını alırsın kardeşim

burada iş garantim biraz daha yuksek tubitak gibi yerlerden cagırma olasılıkları daha fazla geliyor. ondan istiyorum.

Bence sen kendini kandırıyosun, sen şuan youtube üzerinden az da olsa para kazandığın için özel üniversite istiyorsun. Eğer youtubeden bir kazanç elde etmemiş olsaydın özel üniversite filan aklına gelmeyecekti.

Babanda memurmuş. Tübitak olayını filan unut yok öyle birşey. Tübitak herkesi almaz öyle :) çok klasik olacak ama kendini geliştirmene bağlı herşey..

bana ulasan yazmak isteyen yazdı fikrini sundu. Bende bunu istiyordum. Anladım demek istediginizi yorumunuz icin tesekkur ederim. ancak ben yorumlarda git dilenme gibi bir sey degil. Forumu oku sunu yap gidersin gibi cumleler duymak isterdim. Cunku geldigimden beri forumda goruyorum forum daki insanlar kardes gibi ve bencil değil.

Evet herkes kardeş gibi.Fakat gibi.Madem kardeşiz bana birisi çıksın 3bin tllik bilgisayarı alsın.Bak yeminle 2 ayda parasını çıakrtıp öderim.Ama sözde kardeşliktir bu hocam.size tepki göstermemin tek sebebi lükse kaçmanız.Anlayan anladı zaten beni.Sizide anlayan anladı.Hayırlı forumlar.

Aslında ben aşırı dindar değilimdir.Arada estikçe ibadetimi yaparım.Keşke her an yapabilsem ama işte olmuyor bazen.Ben ama 5tlyede şükrettim 400 tlyede yarın alacağım 4 haneli meblağyada.Ve kazanamasamda o gün karnımı ailemden gelen 3-5 kuruşla doyurduğumada şükrettim.Görüyor işte beni.Açta açıkta bırakmıyor kimseye muhtaç etmiyor.Şuan ağırmı konuşuyorum bilmiyorum ama şükreden kazanır hocam.

Aynen hocam herşeye şükretceksin. vardır bunda bi hayır diyip yoluna devam etceksin. bugün olmazsa yarın bir kapı açılıyor. yeterki şükret haline ve istediğin tek şey mutluluk olsun..

Bence sen kendini kandırıyosun, sen şuan youtube üzerinden az da olsa para kazandığın için özel üniversite istiyorsun. Eğer youtubeden bir kazanç elde etmemiş olsaydın özel üniversite filan aklına gelmeyecekti.

Babanda memurmuş. Tübitak olayını filan unut yok öyle birşey. Tübitak herkesi almaz öyle :) çok klasik olacak ama kendini geliştirmene bağlı herşey..

kendimi daha iyi gelistirmek icin istemiyormuyum zaten ?

Aynen hocam herşeye şükretceksin. vardır bunda bi hayır diyip yoluna devam etceksin. bugün olmazsa yarın bir kapı açılıyor. yeterki şükret haline ve istediğin tek şey mutluluk olsun..

valla aynen dostum yarın gelecek parayı bekliyorum bugün ekmek alacak param dahi yoktu aç kalmadım buna şükür yarın her şey daha iyi olur.

kendimi daha iyi gelistirmek icin istemiyormuyum zaten ?

üniversite farketmiyor. Bak benim ev arkadşaım son sınıf yazılım mühendisi. Ama emin ol okulda çok fazla şey öğretmiyorlar. Çoğunu kendisi internetten sağdan soldan ögrendi. Okulu sadece diploma olarak görmelisin BENCE :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri