3 ayda 6000 lira kazanmam lazım

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu tür konular kategori istemenin başka bir çeşidi bana göre. 1000 lira maaşla insan gibi çalışmadığım kesin. bu yüzden 8 yıllık kurgu teknik v.s birikimlerimi kullanarak ytde bir şeyler yapmaya çalışıyorum. siz başkalarına bir şeyler verin, elbet birileri de gelir size başka şeyler sunarlar. geçen ay kiramı cep telefonumu satarak ödemiştim. sanırım o zaman buraya açım ölüyorum gibi mesaj yazmalıydım ki, insanlar bana yardımda bulunmalıydı. :)

Hocam hakaraet değil kinayedir.ADamın dedii çalışmak bana göre değil.Bizim gibi çalışanlar hayvan ya,o arkadaş gibileri yatarak geçirsinler.Benim anam babamda gece gündüz çalışıp 1000 lira gibi bir para kazanıyorlar.Hayvanmı onlar ? arkadaşın demesi buna çıkıyor.kendisi insan yatacak onca kişi hayvan gibi çalışıp 1000 lira kazanacak.Beleşçiliğe alışmış herkes.

Ayrıca çalışmada 6000 tl kazanmanın peşindeki birisine ne cevap verebiliriz ki ? Eğer dediğimde hakaret anlamını düşündüyseniz banlayın hocam ama ne demek istediğim gayet açık bence..
bizi zorlama güzel kardeşim. iki defa banlanman gerekirken es geçildin zaten.konularda tartışma çıkaracak kelimeler kurma yeter.

Hocam hakaraet değil kinayedir.ADamın dedii çalışmak bana göre değil.Bizim gibi çalışanlar hayvan ya,o arkadaş gibileri yatarak geçirsinler.Benim anam babamda gece gündüz çalışıp 1000 lira gibi bir para kazanıyorlar.Hayvanmı onlar ? arkadaşın demesi buna çıkıyor.kendisi insan yatacak onca kişi hayvan gibi çalışıp 1000 lira kazanacak.Beleşçiliğe alışmış herkes.

Ayrıca çalışmada 6000 tl kazanmanın peşindeki birisine ne cevap verebiliriz ki ? Eğer dediğimde hakaret anlamını düşündüyseniz banlayın hocam ama ne demek istediğim gayet açık bence..

Maalesef hakaret olarak düşündüm.

bizi zorlama güzel kardeşim. iki defa banlanman gerekirken es geçildin zaten.konularda tartışma çıkaracak kelimeler kurma yeter.
Gerekeni yapabilrisiniz hocam ben kalp kırmak yada olay çıkartmak peşinde değilim.Gerekirse yardım ederim gerekirse görüşümü belirtirim.Fakat böyle gördükçe ben kendimi keriz gibi hissediyorum.Hocam ben artık ailemden para almadan kendim geçimimi sağlamaya çalışıyorum.bende beleşe 6 bi tl kazanmak isterim yardımlarınızla ama emek ediyorum.Ve emeksiz insanların birşeyler istemesi ağırıma gidiyor.Neyse ben haddimi biliyim en iyisi.

Maalesef hakaret olarak düşündüm.

Çok çalışmaktan kafanız bulanmış yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermiş olabilirim hocam.Keşke herkes çalışıp emek etse birşeyler için..Beleşe istemese birşeyleri..Neyse hocam saygısızlıkta bulunduysam kusura bakmayın.

merhaba arkadaşlar
ünicersiteyi kazanamadım yazılım mühendisliği+igu için 1 sene daha çalışıcam. dershane+ 1senelık masrafım ıcın 3 ayda 6000 lira felan para kazanmam lazım
birileri gelip kim kaybetti biz bulduk felan demesin
sadece kategori önerisi olan varsa bir deniyeyim.

3 ay sonunda konuya tekrar yazarım bakalım ne kadar kazanmış olucam :)

git bi işe gir çalış felan diycek varsa demesin.(çalışmak bana göre değil) üniversiteden dönünce illa çalışcaz amaç 3 ayda 1 senenın masrafını cıkarıp rahat etmek. aileye yük olmamak

komedi sektöründeki kanala çizgi film atsam kazandırırmı birde bunu sorayım ?

Merhaba,

Arkadaşım ben dün sana cevap verdim diye düşünüyorum, hala kategorimi arıyorsun sen. Forumda şu kadardır eskiyim demeyi biliyosun. Hiç birşey yapmasan git serkan abinin, benim konularımı oku kendine kategori çıkarırsın. Yeter gerçekten yeter, eskiyim diyipte kategori bulamıyosunuz, hiçbirşey demiyorum sizlere.

benimde ağustos sonunda 25 bincik ödeme var bana da yardım edin gençler :p
dostum emek harcamadan para kazanamazsın bak ben günde 4-5 saat uyku uyuyorum sırf şu borçlardan kurtulayım diye.

3 ayın 2 ayını araştırmak için harca denemeler yap, 3. ayda da para kazanmaya başla muhtemelen 6binden fazla kazanırısın, ama ne yazıkki kimse sana kategori vermez

Hem bir yere gir çalış kardeşim hemde youtube işine bak. 3 ayda en kötü normal işten askeri ücret alsan ek ücretler vb derken hadi 1000 tl al aylık 3 bin oradan. Birazda youtubeden alsan işlem tamam.

Ama sen istiyorsun ki emek olmasın hemen buradan alim 6 bini oh ne güzel sonra dershaneye gidim. Giderken bunun yolu suyu var. Sonra onlarıda yotubeden kazanırım diye bir fikrin var sanırım. Ama kendini kuyuya atıyorsun be kardeşim, her ihtimale karşı garantiye almanı öneririm. Oldu da kazanamadın elde var 0 napacaksın o zaman.

kardeş şuan tahminimce spamdan para kazanılıyosa işin uzmanları kazanıyo. yapacağın tek şey izlenecek video bul ve bu videoları editle. videolarla telif riski olmamasına dikkat et.

Dershaneye taksitle yazıl. 3 ayda kazanmana gerek kalmaz. Ailenden de az destek alırsın. Çünkü genelde böyle 2 ayda 5 milyar kazanacağım diye çıkılan yollarda elde var 0 oluyor.

beni beklesen liste atıcaktım sana neyse yardım almışsın galiba kolay gelsin.

yorum yapan herkeze teşekkürler. edineceğim fikirleri edindim çok saolun.

yorum yapan herkeze teşekkürler. edineceğim fikirleri edindim çok saolun.

şimdi çok para kazanabilceğim bir taktik paylaşıyorum video çekicem şimdi çok sağlam az telifli ve istersen çok telif çok telifli olan zaten 1 2 güne videolar dehşet izlenim alanlar.ö.m cevap atmadım faceden yazarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri