3 aydır günlük 10Tl kazanıyorum Bunu nasıl arttırabilirim

• Kullanıcı wareback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

wareback

Kayıtlı Üye
Merhabalar

Doğru yere yazıyorumdur inşallah

Sayın arkadaşlar adsenseye başladığım ilk 2 gün 20 tl sonraki
Günler 10 +- tl hergün 3 aydır bu böyle ve yani bu böyle devam eder
Bundan eminim günlük 3k izlenme alıyorum ortalama 65 reklam tık
Ama bazı günler 12 13 verio bu tıka bazen 8 filan
Bunu ben nasıl arttırabilirim. Video yükle demeyin lütfen
Mantıklı bir cevap istiyorum yardım lazım

sahip olduğun kanalların sayısını arttır. Hangi kategorideysen farklı dillerini dene

Bende günde 15-20 izlenim alıyorum ve "0" tık .. sanırım hiç azalma olmaz hep böyle gidecek gibi :D deliricem ya :)

4-5 tane veya daha fazla kanal aç hergun 30 video at en kotu 2 haftada kesin bi video patlar ama duzgun etıket ve acıklama ve telif almıyacagın duzgun bi kategori ile kazançların 2 ye 3 e katlayabilirsin.

Biz nerdeyiz sen nerdesin hocam eheyyy:)
Milletin kanalları kapanıyo hiç kazanamıyor sen şükret haline, bugün 10 olur yarın 20, 30 yapıyım derken eldekinden olma. Daha çok kazanmak istiyosan face twitter imleme sitelerini kullanmaya devm et, ya da video ekle başka alternatif yok sanırım.

Not(Genel): Ayrıca lütfen hep bi kendimecilik hep bi banacılık yapmayalım son zamanlarda çok fazla armut piş ağzıma düş konuları açılıyor burda çok fazla kişi var yardım bekleyen seninde yardımlarını bekleriz ileride:D

çok izlenme alınca biri sorarlar adettendir, ben de sana sorayım hocam hangi kategori:)

Siyaset,haber konulu bir kategori hocam :) video üzerinde 1 saat uğraşıyorum spama düşmesin diye editliyorum falan ama günde 10 tane video atıyorum. Ama sonuç sıfır :) Arkadaşın konuyuda baltalamış gibi oldum ama bir an boş bulundum kusura bakmayın :)

Siyaset,haber konulu bir kategori hocam :) video üzerinde 1 saat uğraşıyorum spama düşmesin diye editliyorum falan ama günde 10 tane video atıyorum. Ama sonuç sıfır :) Arkadaşın konuyuda baltalamış gibi oldum ama bir an boş bulundum kusura bakmayın :)

Kardesm bence guncel ama ileride de izlenebilecek bi kategori sec misal bir spor dalının güzel hareketleri felan devamlı izlendikce ınsanların paylasacagı şeyler ..
haber bugun izlenir bugun 10 bin izlenme alsan 1 hafta sora 1 tık bile zor alır ama guzel bi kategoride 10 bin izlenme haftaya 20 bin olur ;)

Kardesm bence guncel ama ileride de izlenebilecek bi kategori sec misal bir spor dalının güzel hareketleri felan devamlı izlendikce ınsanların paylasacagı şeyler ..
haber bugun izlenir bugun 10 bin izlenme alsan 1 hafta sora 1 tık bile zor alır ama guzel bi kategoride 10 bin izlenme haftaya 20 bin olur ;)

Çok haklısın hocam zaten genel kategorilerden 5-6 tane seçip kanal açıp yapıcam.Ama ilk olarak böyle bi kanal üzerinde çalışayım dedim :) İzlenmeyi falan uğraşsam biraz yükseltirim ama şu niche olayını tam bilmediğimden pek ilgilenmiyorum.Niche yapmayı bir öğrenirsem 3-5 kuruş bişeyler kazanmaya başlıcam :)

Çok haklısın hocam zaten genel kategorilerden 5-6 tane seçip kanal açıp yapıcam.Ama ilk olarak böyle bi kanal üzerinde çalışayım dedim :) İzlenmeyi falan uğraşsam biraz yükseltirim ama şu niche olayını tam bilmediğimden pek ilgilenmiyorum.Niche yapmayı bir öğrenirsem 3-5 kuruş bişeyler kazanmaya başlıcam :)

bence 1 kategoriden yuru git ama hosuna giden bişey olsun futbol olur araba olur motorsiklet olur ne biliyim daha aklına ne yatarsa 1 kategorıden yuzlerce kanal açıp kendini daha hızlı geliştirirsin

3 aydır gnlük 10 lira alıyorsan pininde gelmiştir aylık azda olsa pranı alıyorsun demektr bence bu parayı nasıl arttırırımı değilde yeni adsense kimin adına açayım diye düşün yeni adsense aç ordan devam etç böylelikle sabit kazancındanda olmazsın üzerinede ekleyebilirsin

o hatayı 1 kere yaptım ben ama hemen kaldırıdm sonra arkadaşa söyledim adam 1 aydır çekiyo akşamları diziyi günlük 30 40 alıyo :D

dogrudur hatta şöle diiyim eskiden atvde marimar vardır birde yalan rüzgari show tvde bu diziler yayaınlanırken yt olsaydı veya bu para kazanma işiş olaydı :D şuanda hepimiz pembe dizi yapımcısı olmustuk :D

dogrudur hatta şöle diiyim eskiden atvde marimar vardır birde yalan rüzgari show tvde bu diziler yayaınlanırken yt olsaydı veya bu para kazanma işiş olaydı :D şuanda hepimiz pembe dizi yapımcısı olmustuk :D

ahahah aynen :D en iyisi uzak doğu diyorum ve susuyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri