3 aylık özgün kanalım ... Tavsiyelerinizi bekliyorum

marcareklam

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar merhaba ,
Youtube'da ileriye dönük olarak başladığım özgün kanalımla 3 aydır uğraşıyorum ...

Gerçekten zoru seçmişim onu farkettim ama yinede 1-2 sene beklentim yok . Sabırla vazgeçmeden ilgileneceğim .

Bu arada bu forumda paylaşıp gerek video kalitesi , çekiciliği , izlenebilirliği konularında tavsiyeler almak istiyorum .

Birkaç kişiden aldığım tavsiyeler genellikle izlenme arttırma konusundaydı . İlk sıralara çıkarmak , hit çekmek , izlenim almak konularında ben biraz denedim ama bir yerden duydum ki kanalın otoritesi düşebiliyor .

Siz ne düşünyorsunuz bu konuda ? Gerçekten otoritesi düşermi ? Çünkü ben ileriye dönük birşey yapmak istiyorum ve şu anda hemen kazandırması sorun değil kanalın kaliteside düşsün istemiyorum ...

Bazı içimden kötü sözler geçirdikleriminin kanalımı spamlemiş dolayısıyla buradan kaldırıyorum .

Son düzenleme:
gayet başarılı bende de aynı özgün bir kanal var aynı kategoride yakalış 6 ay oldu ama işde daha ilerlemedi ama yavaş yavaş oalcak diye ara ara ekliyorum video ...

Bende böyle bir kanal açacaktım ama sonra vazgeçtim çok saçma geldi ama yabancı ülkelerde çok tutuyorlar bu tür kanallar yakına iyi izlenme ve gelir elde edersin büyük ihtimalle :)

eğer kanal tutarsa bir birimizi destekleriz... varsa skp yolla sürekli iletişim halinde oluruz ben bu aralar yumurtaları stop mation ile yapıyorum oda felan değil izleniyor...

Hocam naçizane tavsiyem,kanal imajını daha profesyonel gösterecek bir kanal resmi ve kanal simgesi (küçük resim) yaptır.Bu tür kanallar her zaman izleniyor,emin ol.

bende özgün çalışan birisiyim. kanalının katagorisi guzel youtube un en çok ızlenen kanalıda bu kagaroridedir. içinde bir video patlasa biraz abone gelse baya guzel yerlere gelir bence hersey bir iki videonun patlamasında ve abone gelmesine baglı

hocam videolarını izlemedim ama arama hacmi baya yüksek bu tip videoların. sabırla, video attikca bir sure sonra kanalin oturacağını düşünüyorum. emeklerin boşa çıkmaz. inşallah.

Helal olsun hocam zor olanı başarmışsın tebrikler inşalah ileriye dönük olarak iyi kazançlar elde edersin kolay gelsin :D

hocam çok güzel yalnız küçük resimler çok ilgi çekici olmamış büyük kanallara bakarsan ne demek istediğimi anlarsın onun bir taktiği vardı forumdada paylaşılmıştı daha büyük daha yakından gözüken bir resim seçersen küçüklerin ilgisini rahatça çekebilirsin.

Tavsiyeleriniz ve övgüleriniz için teşekkürler . İnş yakında karşılığını alırım sevincimi sizinle paylaşırım . Özgün çalışacak arkadaşlara da örnek olurum .

Kanalin kategorisi nedir hocam? Link göremedim

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri