3 aylık ücretsiz VPS - 2GB RAM,50GB Disk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam bir program indirin diyordunuz o programı nasıl indirecez

bence artık sistem doldu bu vps her yere yayılmıs durumda tüm forumlarda görüyorum

arkadaşlar vmware sitesine giremiyorum son bir gündür sıkıntı benden mi kaynakanıyor acaba bilen varmı ??

Servere Bağlanmaya çalışıyorum bağlanmıyor run konsol basıyorum status Disconnected diyor bağlanamıyorum nasıl halledicez bunu ?

arkadaşlar vmware sitesine giremiyorum son bir gündür sıkıntı benden mi kaynakanıyor acaba bilen varmı ??
Gece giriş yapılabiliyor. Belki şu anda yoğundur. Gece deneyin derim.
Servere Bağlanmaya çalışıyorum bağlanmıyor run konsol basıyorum status Disconnected diyor bağlanamıyorum nasıl halledicez bunu ?

Bazen yoğun oluyor server. Ama anlatımdaki gibi düzgünce kurduysanız eğer bağlanırsa ilk uzak masaüstünü açmanızı öneririm. Sonra da run konsol yerine pc deki uzak masa üstü bağlantısı sayesinde bağlanabilirsiniz.

Run konsola bastıktan sonra bir eklenti yüklenmesi lazım. Açılır pencere vb engelliyse belki eklentiyi kurmuyordur. Sağ üstte işareti oluyor genelde belki gözden kaçmış olabilir.

Bende bugün hiç bağlanamadım .Sanırım yoğunluk çok !

Teamviewer kurun vps ye kendi pcnizden vpsye teamviewerle bağlanın siteyle remote destkop plugin ile işiniz kalmaz :)

arkadaşlar uzak masaüstüyle böyle bir uyarı alıyorum teamviewer ilede giremiyorum e yapmam gerekli ki ?

H47I9b6.png

Malesef 2 gündür bende giremiyorum .Girebilen varmı ?

Kendi bilgisayarınız ile sunucuya bağlanmak için kendi uzak masaüstü program bağlanmayıda aktif etmek gerekiyor. Bu işlemi;
Bilgisayar Sağ tık özellikler > Gelişmiş sistem ayarları > Uzak > Uzak masaüstü yerinde 3 seçenek var ortadaki seçeneği seçip > Uygula - Tamam diyoruz.
Ve işlem bittikten sonra bir daha bağlanmayı deneyin.

Bu VDS hakkında veyada sorular için PM atın yardım ederim.

sitenin kendi plugin i var, tarayicida yeni sekmede aciliyor. teamviewer ek gibi kurulumlara gerek yok.

bundan 3 ay öncede aynı telefon ile kaydolmuştum yine aynı telefon ile kaydoldum sorunsuz kaydoluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri