3 aylık ücretsiz VPS - 2GB RAM,50GB Disk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam hocam bende sımdı gırış yapabıldım baska tarayıcı ıle ıe de acılmadı nedense bende beklıyorum acılmasını.hesabımda onaylanmış sağolsunlar sımdı ne yapacaz nerden baslıycaz bıraz acıklayabılırmısınız..

nasıl vıdeo up ve down yapacagız

birazdan vps nizi nasıl oluşturacağınız hakkında video yayınlanacak vps yi kurduktan sonra vps nin indirme ve yükleme hızı yüksek olduğundan program yardımı ile istediğniz şekilde up down yapabilrsiniz

eywallah hocam tesekkurler mesela hangı program ıle ındırıp yukleyebılırız.bırden çok hesaplama aynı anda yukleme yapabılırmıyız..

youtubeden toplu video indirme programı forumda var bakarsınız

HoffnungTR Hocam tw ile bağlanıp halletti sağolsun .Sağol hocam Allah razı olsun.

saolun hocam vıdeo ne zaman yukleyeceksınız..ben halan daha kuramadım vpsı yı:)

tamam hocam ben buldum vpsı kurulumunu suan wın 2008 32 bıt kuruyorum umarım ışe yarar..:)

2cpu 2gb ram 50gb disk veriyor bu özellikleri seçmelisiniz birde orada 2 tane seçenek var onları seçmelisiniz. daha sonra add new

Windows Server 2008 32-bit
1 CPU / 1GB RAM / 50GB HDD

sanırım ben yanlış kurdum makıneyı :)

sadece kurdum sımdı ne yapmam gerekyor sılıp tekrar kurabılırmıyım..

kurunca ne ışlemler yapıcam nasıl vıdeo up/down yapabılırım program ıle mı ındırmem lazım.

Windows Server 2008 32-bit
1 CPU / 1GB RAM / 50GB HDD

sanırım ben yanlış kurdum makıneyı :)

sadece kurdum sımdı ne yapmam gerekyor sılıp tekrar kurabılırmıyım..

kurunca ne ışlemler yapıcam nasıl vıdeo up/down yapabılırım program ıle mı ındırmem lazım.

evet silip tekrar kurabilirsiniz şuanda anlatmam zor olabilir. videoyu bekleyebilirsiniz.

Ad new server dedikten sonra ayarlar aşağıdaki gibi olması lazım sanırım. Bu şekilde yaptım şu anda kuruluyor sanırım.
p35n9.png

arkadaşlar bende yapamadım videoyu bekliyorum üyeliği geçemedim deliricem.

evet bende bu şekılde yaptım..

bu arada ben daha sabah kalkıp işe gıdecem,hıç bışey yaptığım yok :=)
Vps den sebep ıkı uc gundur hıç vıdeo bıle yukledıgım yok .

Ad new server dedikten sonra ayarlar aşağıdaki gibi olması lazım sanırım. Bu şekilde yaptım şu anda kuruluyor sanırım.
p35n9.png

evet bu şekilde. kuruldukdan sonra bilgilerin olduğu sayfada run consel yazar ona tıklıyoruz bir yazılım indirmemizi istiyor bu yazılımı indirmeniz gerekli bu yazılım uzak masaüstü bağlantısı için firmanın kendi yazılımı. kurdukdan sonra tekrar run console ye tıklayarak vps ye giriyoruz. daha sonra uzak masaüstü bağlantısını aktifleştirmeniz gerekli + olarak indirme kısıtlaması var bu kısıtlamayı kaldırmalısınız. klavye ayarını söylememe gerek yok sanırım. Eğer yapamazsanız videoyu yarın mesai başladığında buraya yükleyeceğim.

arkadaşlar bende yapamadım videoyu bekliyorum üyeliği geçemedim deliricem.

email ve tel onayı yaptıysanız admin tarafından onaya gidiyor bu aşamadan sonra onay gelene kadar sizin yapabileceğiniz bir şey yok. video onay geldikten sonra yapılacak ayarlamaları vs içeriyor.

We're unable to place your Hybrid Cloud Order at this time. Please try again later. böyle bi uyarı veriyor

evet bu şekilde. kuruldukdan sonra bilgilerin olduğu sayfada run consel yazar ona tıklıyoruz bir yazılım indirmemizi istiyor bu yazılımı indirmeniz gerekli bu yazılım uzak masaüstü bağlantısı için firmanın kendi yazılımı. kurdukdan sonra tekrar run console ye tıklayarak vps ye giriyoruz. daha sonra uzak masaüstü bağlantısını aktifleştirmeniz gerekli + olarak indirme kısıtlaması var bu kısıtlamayı kaldırmalısınız. klavye ayarını söylememe gerek yok sanırım. Eğer yapamazsanız videoyu yarın mesai başladığında buraya yükleyeceğim.

email ve tel onayı yaptıysanız admin tarafından onaya gidiyor bu aşamadan sonra onay gelene kadar sizin yapabileceğiniz bir şey yok. video onay geldikten sonra yapılacak ayarlamaları vs içeriyor.

Yaptım hocam hepsini. Çok teşekkür ederim.

hocam uzak masaüstünü nerden aktifleştiriyoruz vps ye girdim hatta baglandım su an geziyorum ama uzak masaüstü bağlanmam için yardım edersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri