3 aylık ücretsiz VPS - 2GB RAM,50GB Disk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
There was an error placing your Order:
We're unable to place your Hybrid Cloud Order at this time. Please try again later.

kayıt olurken böyle bir hata çıkıyor kayıt olanlar bunu nasıl aştı ? 6 tane farklı tarayıcı denedim olmadı

We're unable to place your Hybrid Cloud Order at this time. Please try again later.

kayıt olurken böyle bir hata çıkıyor kayıt olanlar bunu nasıl aştı ? 6 tane farklı tarayıcı denedim olmadı

kimse bilgi vermiyo dostum malesef

choremeden baglantı kurulmuyo expolerdan açtı bende.

New vApp: buraya ne girecez

bide VMCR publing eror diye bi hata veriyor açmıyor vpsi neden oluyor acaba

kimse bilgi vermiyo dostum malesef
kardeş elimden geldiğince bilgi vermek istiyorum dün çektiğimiz videoyu mesai bittiği için (pc otomatik oturumu kapatıyor) işleyemedim en kısa zaman yayınlayacağım.
choremeden baglantı kurulmuyo expolerdan açtı bende.

New vApp: buraya ne girecez

bide VMCR publing eror diye bi hata veriyor açmıyor vpsi neden oluyor acaba

chromeden popup a izin vermeniz gerekiyor.

---------- Mesaj saat 12:10:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:09:32 civarında gönderildi. ----------

bu uyarı firmanın bakımda olduğunu gösteriyor sanırım uyarıyı aldıkdan bir kaç saat sonra deneyin.

---------- Mesaj saat 12:11:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:10:41 civarında gönderildi. ----------

hocam tekrar giriş yaparken aynı şifreyle gırebılıyormuyuz ?

sorunu açarmısınız biraz ?

hocam ben dun vps yı kurdum ama uzak baglantı eklentıyı ındırım kurulumu bır turlu yapamadım hep hata verdı,ekelntıyı pc ye kurulumuı gerçekleştıremedım.

vıdeolu anlatımı ne zaman ekleyebılırsınız ..

hocam ben dun vps yı kurdum ama uzak baglantı eklentıyı ındırım kurulumu bır turlu yapamadım hep hata verdı,ekelntıyı pc ye kurulumuı gerçekleştıremedım.

vıdeolu anlatımı ne zaman ekleyebılırsınız ..

Vps kurulumun yaptıysanız ve giriş yaptıysanız geri kalan uzaktan bağlantı ve tarayıcının dosya indirme yetkisini aktif etmek. Bunun için size ufak bir resimli anlatım yapacağım birazdan. Uzaktan bağlantıyı ise ufak 1-2 ayarı var onu işaretlemek gerekiyor.

Vps kurulumun yaptıysanız ve giriş yaptıysanız geri kalan uzaktan bağlantı ve tarayıcının dosya indirme yetkisini aktif etmek. Bunun için size ufak bir resimli anlatım yapacağım birazdan. Uzaktan bağlantıyı ise ufak 1-2 ayarı var onu işaretlemek gerekiyor.

herşeyı yapmışım hocam zaten ındırdıgım eklentıyı kuramıyorum kurulumn hata verıyor...

resımlı anlatımı beklıyorum tesekkurler

herşeyı yapmışım hocam zaten ındırdıgım eklentıyı kuramıyorum kurulumn hata verıyor...

resımlı anlatımı beklıyorum tesekkurler

Ne gibi bir hata veriyor inen uygulama. Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır demeniz lazım. Yoksa kuruluma geçmeyebiliyor sanırım.

YONETICI olarak ızın vermemıştım sımdı ışteyım akşam eve gıdınce denıycem bunu..eywallah saolun

Arkadaşlar ilk defa vps kullanıyorum yanlışım hatam varsa kusura bakmayın. Konu sahibi arkadaşa çok teşekkür ediyorum.

Kısa ve öz resimli bir anlatımda benim katkım olsun.

Bu arada toplu video indirme programı bilen varsa link verirse sevinirim.

1) Kurulum ayarları
p3kk0.png

2) Run Console olan bölüm. Eklentiyi kurduktan sonra aktif oluyor görüntüsü vb.
p3kk4.png

3) Administrator şifresinin olduğu bölüm
p3kkd.png

4) İnternet explorer ayarlarından indirme eklentisini aktif etmek. Daha sonra flaş player vb kurup chrome yada firefox ta kurabilirsiniz.
p3kkf.png

5) İnternet Explorerde sıra ile değiştirilmesi gerekenler. Active edeceğimiz bölüm.
p3kkm.png

6) Uzaktan bağlantı ayarları için yapılması gerekenler. Sol alttan Server Manager e tıklıyoruz.
p3kkx.png

7) Uzaktan bağlantı ayarları 1
p3kky.png

8) Uzaktan bağlantı ayarları 2
p3kl5.png

9) Hız Testi
p3klk.png

10) İdm ile indirme hızı
p3l1q.png

Arkadaşlar ilk defa vps kullanıyorum yanlışım hatam varsa kusura bakmayın. Konu sahibi arkadaşa çok teşekkür ediyorum.

Kısa ve öz resimli bir anlatımda benim katkım olsun.

Bu arada toplu video indirme programı bilen varsa link verirse sevinirim.

1) Kurulum ayarları
p3kk0.png

2) Run Console olan bölüm. Eklentiyi kurduktan sonra aktif oluyor görüntüsü vb.
p3kk4.png

3) Administrator şifresinin olduğu bölüm
p3kkd.png

4) İnternet explorer ayarlarından indirme eklentisini aktif etmek. Daha sonra flaş player vb kurup chrome yada firefox ta kurabilirsiniz.
p3kkf.png

5) İnternet Explorerde sıra ile değiştirilmesi gerekenler. Active edeceğimiz bölüm.
p3kkm.png

6) Uzaktan bağlantı ayarları için yapılması gerekenler. Sol alttan Server Manager e tıklıyoruz.
p3kkx.png

7) Uzaktan bağlantı ayarları 1
p3kky.png

8) Uzaktan bağlantı ayarları 2
p3kl5.png

9) Hız Testi
p3klk.png

10) İdm ile indirme hızı
p3l1q.png

dostum bende download 200 e kadar çıkıyor

upload da 2-3 oluyor
bu normal degil vps yi rebot ettim
şimdi download 45
upload 32 gösteriyor

dosya indirdigimde aşırı hızlı şekilde iniyor fakat youtube upload ederken 45 dk diyor 70 mb lik dosyaya??

bu sorun tek bende mi var

200 megabaytlık bir dosyanın %10 unu 20 saniyede yüklüyor. Dediğiniz gibi 2-3 megabayt ile ama ekstra yükleyici program vb var mı bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar sizlere birkaç haftadır kullandığım bir firsattan söz etmek istiyorum. Site için tıklayın: https://vcloudservice.vmware.com/

Bir kaç ayrıntı: Firma 3 aylık deneme sürümü vermekte. vps alabilmeniz için hesabınızı 2 ayrı çeşitte onaylamalısınız (telefon,email)
Arkadaşlar ücretsiz email ile onaylanmıyor malesef(hotmail,gmail) email ile onaylayabilmeniz için site adresiniz ile mail açmalısınız örneğin [email protected]ı gibi :) bu adımı yaptıkdan sonra telefon onayına geçiyor sıra telefonuza bir kod geliyor vs vs. Daha sonrası kolay vps yi oluşturma aşaması var ama yapamayan arkadaşlar olursa buraya eklerim nasıl yapması gerektiğini. Şuanda internetim çok kötü durumda buraya zor girdim o yüzden devamını anlatamıyorum :)

Bir teşekkürü çok görmeyin bu kardeşinize...

teşekkürler;

hocam centes için login ve password de sıkıntı yaşıyorum giriş yapamıyorum yani nasıl login yazan yere ne yazıcam

Videolu anlatim ilk mesaja eklenmiştir.

---------- Mesaj saat 15:46:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:45:46 civarında gönderildi. ----------

hocam videoyu windows içinmi hazırladınız ? tüm işletim sistemleri içinmi ?

windows için. Linux kullanıcı adı "root" parolası ise panelde yazıyor.

Benim şu resimde yaptığımı yapmayın arkadaşlar. Bu sanırım diğer pc lerinde sizin kullandığınız makineye bağlanmasını sağlıyor. Yanlış anlamadıysam eğer. Video da daha detaylı anlatım mevcut.
p3kl5.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri