kullanıcı adi şifre geldi giriş yapmıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
firma gün içinde ara ara kısa süreliğine bakıma alınıyor.kullanıcı adi şifre geldi giriş yapmıyor
Bu hatayı alıyorum dünden beri yapamadım yardımcı olabilecek varsa teamviewer bilgilerimi vereyim teşekkürler şimdiden.
![]()
arkadaşlar bende üyeliği yapamadım dünden beri kaç saat uğraştım bilmiyorum artık kafayı yicem kabul etmiyor
firma gün içinde ara ara kısa süreliğine bakıma alınıyor.
ienin son sürümlerinde sorun çıkıyor bazen internette bu sorunu yaşayanlar çok var farklı tarayıcı denemenizi öneriyorum. Eğer farklı tarayıcı ile denediğiniz halde aynı sorun varsa 2 sebebi olabilir. 1. Bilgisayarınızın güvenlik duvarı izin vermiyor olabilir. 2. eklentiyi tam olarak kuramamışdırsınız.
nasıl üyelik açtığınızı anlatırsanız nerede hata yaptığınızı söyleyebilirm.
herşey tamam uzak masaustu baglantısı yapamadım xp kullanıyom
videodakilerin tamamını uyguladınızmı ?
ayda bi 15 lira vds'ye verin değmez bence
zaten 15 lirayı fazlasıyla çıkarıyorsunuz![]()
Ayda 15 tl ye windows veren firma varmı kardeş. En az 45 - 50 tl istiyolar varsa hemen alalım
3 aydır 15 tlye alıyorum up/down çok var 45-50 saçmalıktan öteye gidemez
2 gün önce 4 tane aldım 15 tlden hepside farklı firmaya ait
remoke ile baglandın o bende yokki xp de yok heralde
Eyvallah kardeşim cidden çok işime yaradı sonsuz teşekkürler. İşin rast gitsin her daim.
Tarayıcıları kapatmanız gerekiyor.ben bu vps eklentısını bır turlu kuramadım hepo hata verıyor kurulumda bunu nasıl aşabılırız..
thanks hız mükemmel![]()
Eyvallah kardeşim cidden çok işime yaradı sonsuz teşekkürler. İşin rast gitsin her daim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.