3 aylık ücretsiz VPS - 2GB RAM,50GB Disk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Post kasmaktan 3 puan uyarı cezası veriyorum. Konu Geçen yıl açılmış 10 gün 1 ay sonra tam 1 yıl olacak hala iyiymiş yazıyorsunuz. Bari bildiğiniz konular üzerinde yorumlar yapında post kasmak gibi anlaşılmasın. Daha Dikkatli olalım Lütfen.

Arkadaşım foruma yeni üye oldum ve konuları inceliyorum. Sabit konu daha yeni görüyorum doğal olarak iyiymiş demek bence ceza alacak bir davranış değil. Üyeliğimi incelersen yeni olduğunu ve bu konuyuda yeni gördüğümü anlayacaksın.

Ve gerçektende evet iyiymiş ücretsiz VPS neden iyi olmasınki

Ayrıca lütfen o cezayı silin. Bence haksız bi yere olan birşey bu. sabit konuya içerik yazıyoruz. Madem 1 yıla yaklaşan konulara cvp yazamıcaz silin gitsin atın çöpe. Saçmalamışsınız çok sinirlendim bu nedir arkadaş ya...

Ayrıca lütfen o cezayı silin. Bence haksız bi yere olan birşey bu. sabit konuya içerik yazıyoruz. Madem 1 yıla yaklaşan konulara cvp yazamıcaz silin gitsin atın çöpe. Saçmalamışsınız çok sinirlendim bu nedir arkadaş ya...

Arkadaş haklı dostum 1senelık konu olabilir yazmak yasaksa ozaman silin konuyu gitsin :o

Lütfen üslubunuzu takının! Konunun altına bir önceki sayfalarda "artık firmanın ücretsiz vps vermediğini arkadaşlarımız belirtmiştir. " Sabit konulara tabiki de mesaj yazabilirsiniz. Fakat bu her sabit konuyu da okumadan sırf konu açmak için yeterli mesaj sayısına ulaşalım diye de post kasmanız anlamına gelmez. Sizi bir defa da sözlü olarak uyarıyorum. İyi Forumlar.

konuyu kapatın olsun bitsin.
Hala neden açıkki?

Geçen yılki olay.
Biteli 1 sene olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri