3. Büyük Proje - Kapanmasız Dolu Kanal Satın Alma

hayırlı olsun

kanal satış fiyatını satıcı belirlese daha doğu olmaz mı? 7tl alt sınır olmalı

Son düzenleme:
1-2 arkadaş çekilecek kanalları siz görüceksiniz yazmış. Piyasada 2 yıldır varım bir tek kişinin kanalını kopyalamadım. Sırf başıma iş açmasın diyedir. Beni tanıyan ve kanallarımı bilen bilir. Ben kelime arama ile kanalıma yükleme yaparım. Kaldıki ben herkesin kanallarını görüyorum. Fakat 150.000 kanal var videoyapda ve buradada satılacak çok kanal olucak. Ben hangisiyle uğraşayım ki? Bu sistemde kanal satmamın sebebi ise videoyap gibidir. Binlerce kişiye satışdan kar etmek. Günde 10-20 kişiye kanal satıcak olsam böyle bir yazılımla uğraşmaz videoyap kazandırırken hiç dert etmezdim. Fakat hepimizde para hırsı var ve bendede mevcut. Her zaman daha çoğunu istiyorum. Ve daha çoğunu isteyen kişilere dolu kanal satışı yapmaya çalışacağım. Videoyap ile herkes rahata alışmış durumda. Videoyap varken bu sistem tutar mı olayına gelince. Eğer bot kullanmasını bir kişi bilmiyorsa, ve uğraşmakda istemiyorsa bu sistemden kanal satın alır. Şahsen satın alacak çok üşengeç çok kişi tanıyorum:)

hayırlı olsun

kanal satış fiyatını satıcı belirlese daha doğu olmaz mı? 7tl alt sınır olmalı

Hocam satıcı zaten bot olucak. 2. bir kişi olmayacak sistem kanalalsat.com dan otomatik kanal alıcak. Otomatik olarak videoyap yükleme havuzuna kişinin belirttiği kanalları ileticek ve çekicek. Satın alıcak kişi istediği gibi olmuşsa alıcak olmamışsa veya istemezse kanal benim olucak. O nedenli bir satıcı yok ortada tamamen otomatik.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Tek kelime ile ifade ediyorum:

Efsane olur :)

---------- Spam Engelliyici 15:14 ---------- Önceki Mesaj 15:13 ----------

Tutar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu fikir bir yerden tanıdık geldi Aykut :D

Bence soyle bir sorun olur kişi kanalı gördüğünde alıp almaması ona kalmış diyorsunuz fakat öyle olursa kanal tutarsa alırlar tutmazsa almazlar. Senin sistemi deneme tahtasını çevirirler demedi deme :)

Bence soyle bir sorun olur kişi kanalı gördüğünde alıp almaması ona kalmış diyorsunuz fakat öyle olursa kanal tutarsa alırlar tutmazsa almazlar. Senin sistemi deneme tahtasını çevirirler demedi deme :)

Merhaba hocam,

Herkes üye olurken sms doğrulaması ile üye olucak. bir üye maksimum aynı anda 3 kanal isteği yapabilecek. 3 kanaldan 1 sinide üyeliği boyunca satın almazsa bir daha kanal isteği yapamayacak. bir kişi en fazla 3 tane kanal çektirmiş olabilir. Kanal tutar veya tutmaz orasını bilemem. Fakat tutmama ihtimali çok zayıf çünkü videoyap bünyesinden atacak ve özgünleştirme mantığı olucak. Kanalı satın almazsa kişi benim bünyemin altına girecek. Benim sistemde zaten bakar hit yok. otomatik tekrar özgünleştir yapar ve hitti yaptırır.

Not: Artık spamde boyut tanımıyoruz. Bir kanalın hit yapmadan durması videoyap varkende imkansız birşeydi :) [Videoyap video yöneticisi Tekrar özgünleştirme yöntemi]

---------- Spam Engelliyici 15:32 ---------- Önceki Mesaj 15:24 ----------

Diyelim ki 1 hafta geçti ve kişi kanalı satın aldı. 24 saat içerisinde iade edebilecek. Ve bunuda otomatik yapıcak. sistemde 24 saat boyunca iade et butonu açık olucak. Kişi kanalı beğenmedi. içinde telif çıktı, az ünlemi geçti v.s. hatta kanalı beğendi ama gıcıklığına iade etmek istiyor. iade et butonuna basınca kredi geri hesabına otomatik olarak eklenecektir. Böylelikle akıldaki tüm soru işaretleride kalkmış olucaktır.

En sonunda olacağı buydu zaten :)

Kanalı aynı zamanda bir de adsense'e bağlatsan tadından yenmez Efe hocam :)

süper fikir.Ancak:

Not 1) Kanalları kanalalsat.com dan otomatik olarak satın alıcaktır. (Kapanma oranı o anda en düşük ve mevcut kanalı olan kişiden.)

bu madde kanal kapanmalarına çözüm olmaz malesef.Kanal işini nasıl yaparsınız bilmiyorum ama kanalalsat da satılan kanallar da kapanıyor.

haziran ayında fiyatını sorduğum ve Benimde yaklaşık 4 gün önce yazmaya başladığım projeme benziyor. farklılıkları var tabiki.

tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim hocam.

En sonunda olacağı buydu zaten :)

Kanalı aynı zamanda bir de adsense'e bağlatsan tadından yenmez Efe hocam :)

Token vermeyi birşekilde halledeceğim fakat adsenseye bağlamak için kanala giriş yapmak gerekir. Bana ve sistemime güvenen kişi adsense bilgilerini korkmadan girsede yazılım olarak imkansız cahit hocam:)

süper fikir.Ancak:

Not 1) Kanalları kanalalsat.com dan otomatik olarak satın alıcaktır. (Kapanma oranı o anda en düşük ve mevcut kanalı olan kişiden.)

bu madde kanal kapanmalarına çözüm olmaz malesef.Kanal işini nasıl yaparsınız bilmiyorum ama kanalalsat da satılan kanallar da kapanıyor.

Her kanalı açanın bir kapanma ihtimali vardır. Ama kanal spamden kapanacaksa %95 oranda il günden kapanır. Sonrasında kapanmasıysa ihtimali düşük birşeydir. Zaten 7 günde kapanmış bir hesabıda sistem satmaz. Kapanacak kanalda eğer %70 oranındada ilk gün kapanır zaten sistrm ilk gün kapanmışsa hemen 2. yi açıp kullanıcıya hissetmeden üreticek ve2. kanalı satıcak. Ama 1. kanal daha ilk günden kapanmışsa 2. yi oluşturucak.Kapanmış kanal için kimse bir tutar ödemeyecek.

RESMEN armut piş ağzıma düş oluyor artık :) bakalım şu sistem gelsin deneyeceğim ...
Kısmen öyle olmuş oluyor. Kanal kapanmalarının önüne geçemeyenler için birebir sistem. Ufakdan başladım alt yapının yazılımını yazmaya

haziran ayında fiyatını sorduğum ve Benimde yaklaşık 4 gün önce yazmaya başladığım projeme benziyor. farklılıkları var tabiki.

tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim hocam.

inşallah cümlemiz başarılı olur anlımızın akıyla devam ettiririz. Projen olduğunu bilmiyordum açıkcası. Konunu görmedim, görseydim ve benzer bir sistem olduğunu düşünseydim yazılımın temelini atmazdım. Gerçi bildiğin gibi bot piyasasını nasıl büyüttüysek bunuda büyütürüz herkes rızkını yer

hocam eve geldim öncelikle gerçekten güzel bi proje bende kullanıcam. Canerde bana benzer bi projeyi anlatmıştı :) kendisi bana 1 hafta önce bahsetmişti. Benim sistemde excele 25 kanal ekleyip programı açıp kelimeleri giriyodunuz örneğin ;

vine - x kanal
belgesel - x kanal
films - x kanal
cartoon - x kanal

yazdığınız zaman o kelimeyi videoyap kanal araştırmadan buluyor ve en güzel x kanalı kaydediyor daha sonra excelden 1.kanala girip videoyap 1.slota o kanalın gmailini yazıp tokeni veriyor daha sonra modeme reset atıp 2.kanala geçiyor 25 kanal tamamlanınca , o kelimelere ait bulunan kanalları 25 kanalada kopyalıyor. Modem reset dahil hiçbir şey manuel değildi. Bunu anlatmamım nedeni belki fikir açısından yardımcı olabilir sana. 4 gözle bekliyorum sistemini

hocam eve geldim öncelikle gerçekten güzel bi proje bende kullanıcam. Canerde bana benzer bi projeyi anlatmıştı :) kendisi bana 1 hafta önce bahsetmişti. Benim sistemde excele 25 kanal ekleyip programı açıp kelimeleri giriyodunuz örneğin ;

vine - x kanal
belgesel - x kanal
films - x kanal
cartoon - x kanal

yazdığınız zaman o kelimeyi videoyap kanal araştırmadan buluyor ve en güzel x kanalı kaydediyor daha sonra excelden 1.kanala girip videoyap 1.slota o kanalın gmailini yazıp tokeni veriyor daha sonra modeme reset atıp 2.kanala geçiyor 25 kanal tamamlanınca , o kelimelere ait bulunan kanalları 25 kanalada kopyalıyor. Modem reset dahil hiçbir şey manuel değildi. Bunu anlatmamım nedeni belki fikir açısından yardımcı olabilir sana. 4 gözle bekliyorum sistemini

Kanal araştırmayı filan videoyap üstünden yaptırırsın. Herşeyide aslında videoyap ile uzaktan yaptırabilirsin. Fakat token verme olayına gelince. Orada akan sular duruyor. Gerçek bir insan olmadan ona token oluşturabilecek tek şey imacros diyebilirim. veya bende senden o konuda gerideyim:)

Hayırlı Olsun Adamsın ! :D

Eyw hocam :) Teşekkürler.

Kanal araştırmayı filan videoyap üstünden yaptırırsın. Herşeyide aslında videoyap ile uzaktan yaptırabilirsin. Fakat token verme olayına gelince. Orada akan sular duruyor. Gerçek bir insan olmadan ona token oluşturabilecek tek şey imacros diyebilirim. veya bende senden o konuda gerideyim:)

estafurullah hocam senin tecrübenin yanında benimki sönük kalır. destekden token vermeyi kabataslak yazıyorum.

Para kazanmalar falan elle tek tek mi açıcaksın hocam ? :)

Para kazanmalar falan elle tek tek mi açıcaksın hocam ? :)

Kanallardaki para kazanmayı açmayacağım ki. Kanalın para kazanma özelliği açılmış olarak kanalalsat.com dan otomatik satın alıcak. kişiye videoyap ünlem geçme yapılmış halde videolar yüklenip teslim edilecek. Aynı gün iade etme butonu açık olacağı için biz %90 videolar ünlem getirmeyecek diyoruz. Kişi iadeyi zaten sebepsizce 1 gün içinde yapabilir. Yoksa bot videolarda para kazanma açmayı yapmayacak. Para kazanma açıldığında videoyapda olduğu gibi ünlem getirmeyecek şekilde yükleyecek. En garanti kanal yükleme şekli budur:) Yoksa dediğin gibi ölüm olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri