3. Büyük Proje - Kapanmasız Dolu Kanal Satın Alma

Kanallardaki para kazanmayı açmayacağım ki. Kanalın para kazanma özelliği açılmış olarak kanalalsat.com dan otomatik satın alıcak. kişiye videoyap ünlem geçme yapılmış halde videolar yüklenip teslim edilecek. Aynı gün iade etme butonu açık olacağı için biz %90 videolar ünlem getirmeyecek diyoruz. Kişi iadeyi zaten sebepsizce 1 gün içinde yapabilir. Yoksa bot videolarda para kazanma açmayı yapmayacak. Para kazanma açıldığında videoyapda olduğu gibi ünlem getirmeyecek şekilde yükleyecek. En garanti kanal yükleme şekli budur:) Yoksa dediğin gibi ölüm olur.

Sistem güzel ancak benim sorunum başka...

3 saaat oldu sizin destek kısmına mesaj attım yönetici ( siz misiniz bilmiyorum ) çevrim içi olmasına rağmen mesajıma cevap vermiyor.

Olay ise şu: ben üyelik açtım sornasında deneme süresi için numaramı girdim. Ancak baktım ki saat 22 olmuş doğrulama kodu gelmesine rağmen girmedim 2 saatlik deneme olmasın diye..

Bugün deneme süresini başlatayım dedim ancak doğrulama kodu gönder diye birşey yok. Sadece kodun varsa girebiliyorsun...

BU durumda botu da deneyemiyoruz? Destekten yazdık cevap veren yok...

İlgilenirseniz memnun olurum.

Sistem güzel ancak benim sorunum başka...

3 saaat oldu sizin destek kısmına mesaj attım yönetici ( siz misiniz bilmiyorum ) çevrim içi olmasına rağmen mesajıma cevap vermiyor.

Olay ise şu: ben üyelik açtım sornasında deneme süresi için numaramı girdim. Ancak baktım ki saat 22 olmuş doğrulama kodu gelmesine rağmen girmedim 2 saatlik deneme olmasın diye..

Bugün deneme süresini başlatayım dedim ancak doğrulama kodu gönder diye birşey yok. Sadece kodun varsa girebiliyorsun...

BU durumda botu da deneyemiyoruz? Destekten yazdık cevap veren yok...

İlgilenirseniz memnun olurum.

Öncelikle destek anlık işlemiyor hocam. Bizde destek ortalama 12 saattir cevap alma süresi. Oradaki uyarıdada diyor aynı güne süre verir gün bitimine soğru aktif etmeyiniz az süre kalır diye. Herşey tam otomatikdir fakat destek çok yogun.

Hayırlı olsun parası olupta üşenenlere süper sistem :)

Hayırlı olsun parası olupta üşenenlere süper sistem :)

Aynen öyle hocam. Kısmen riskleri sevmeyen üşenenlere, kısmende vakti dar olupda otomatik yapılmasını isteyenlere.

vallahi girişimciliğinize hayranim hocam hayirli olsun

Teşekkürler hocam, aklımda bir çok plan var. Ama zaman yok :) Bir yönetici 2 gün önce bir pm atmıştı. o aklımda fırtınayı canlandırdı. Bu proje bittikten sonra onu yazacağım inş.

Diğer projede : verilen video linklerine istenilen miktarda gerçek hitti gönderme. Bu hitler cuzi fiyatlarla olucak. adf.ly tarzında işleyecek.

Teşekkür eler hocam sağolasın.

şmidi sanırım doğru anladım. benim çektirmek istediğim bir kanal var ve içinde atıyorum 100 tane video var. Yine ek olarak bir kanal daha buldum onda da 50 tane var diyelim yani 150 tane video var. ben sizin sisteme girecem bunları ve belirtilen süre içerisinde bu kanalı hazır bir şekilde alacağım.. gerçekten böyle bir şey olursa ilk müşterin olurum.. elimde kopyalanmayı bekleyenl yüzlerce kanal var ama vakit ve sistem yok :) eldekiler kazandırıyor şükür..

şimdiden çekilecek kanal bulmaya başlıyayım bizi büyük yükten kurtaracağı kesin.
bu arada istediğimiz kadar kanal çekebiliyoruz değil mi? mesela 5 adet kanal verdim size, hepsini 1 kanala yükleyebiliyorsunuz?

konuda göremedim dünya engeli nasıl geçilcek?

şmidi sanırım doğru anladım. benim çektirmek istediğim bir kanal var ve içinde atıyorum 100 tane video var. Yine ek olarak bir kanal daha buldum onda da 50 tane var diyelim yani 150 tane video var. ben sizin sisteme girecem bunları ve belirtilen süre içerisinde bu kanalı hazır bir şekilde alacağım.. gerçekten böyle bir şey olursa ilk müşterin olurum.. elimde kopyalanmayı bekleyenl yüzlerce kanal var ama vakit ve sistem yok :) eldekiler kazandırıyor şükür..

Merhaba hocam,

Aslına bakarsan hocam bunu kısmen ben yazdım. bazı arkadaşlara kanalalsat.com haricinde kanal satın alıyorum. kanalı oluştururken bir yere token oluşturması için tıklamalarını istiyorum. onlar tıklıyor ve kanalların tokenlarınıda sistem kayıt ediyor. otomatik olarak videoyap hesabıma aktarılıyor ve kullanmaya başlıyorum. Kısmen bu aradaki işlemleri tam olarak yazılıma dökülmesini yapmış oluyorum. Yani böyle birşey %100 olaraktan mümkün. Bu nedenle temelleri atıp işlemlere başladım.

Buarada bu sistem ingilizce olucak arkadaşlar. Hedef pazarım bu sefer türkiye değil. Hedef pazarım uluslararasıdır.

şimdiden çekilecek kanal bulmaya başlıyayım bizi büyük yükten kurtaracağı kesin.
bu arada istediğimiz kadar kanal çekebiliyoruz değil mi? mesela 5 adet kanal verdim size, hepsini 1 kanala yükleyebiliyorsunuz?

Merhaba hocam,

aynen isterseniz 10 kanalı 1 kanala yükletirsiniz. isterseniz 1 kanalı 1 kanala yükletirsiniz. Fakat 1 kanala maksimum 300 video yükletebileceksiniz. Daha fazlası kanalın oluşturulması için çok gün alır.

Hocam çok güzel bir şeye benziyor açılsın da sürekli kullanalım artık :)

Boş vakitlerimde yazmaya başladım hocam. ama dediğim gibi 20 Ekime neredeyse 1 ay var. Belki 10 ekim gibide çıkabilir. Ama ilk etapda 4-5 arkadaşla test yapacağız.

konuda göremedim dünya engeli nasıl geçilcek?

Merhaba hocam,

150mb altına kadar ek işlem olrak sadece sistemde belirtilen çerçeveler eklenebilecek. Geçti geçti, geçmedi geçemedi:) Satın aldığınızda baktınız eşleşen var v.s. aynı gün %100 sorgu sualsiz otomatik iade et butonu var. ona tıklamanız yeterli olucak. eşleşene birşey demem söz konusu değil. fakat ünlemi videoyap nasıl geçiyorsa oda geçmiş olucak hocam.

kötü oldu bu bu işe yabancılarda giricek sistem tutarsa.Biliyorum yabancılar zaten çalışıyor ama onlarda bizdeki gibi botların oldugunu sanmıyorum.

Testte yer almak isterim hocam.

Yanlış anlamanızı istemem hocam. Tabiki testte katılabilirsiniz fakat minumun bir kişiyle 50 kanal anlaşması yapıyoruz. Toplam 5 arkadaşla yapacağız. Şuanda %100 kesinleşen 1 arkadaş var.

kötü oldu bu bu işe yabancılarda giricek sistem tutarsa.Biliyorum yabancılar zaten çalışıyor ama onlarda bizdeki gibi botların oldugunu sanmıyorum.

Evet onlarda bu tarz botlar yok. Fakat çok müşterim var. Yabancı çok müşterim var. Videoyapda bu nedir diye çok soru sorular. Bu nedenle bu sistem geldiğinde videoyapdaki yabancı müşterilerimde daha kolay iş yapabilir olacaklar.

Ama 1-2 ay boyunca kesinlikle yurt dışı adwords reklamlarına çıkartmayacağım ve yabancı forumlarda duyurmayacağım.

Yanlış anlamanızı istemem hocam. Tabiki testte katılabilirsiniz fakat minumun bir kişiyle 50 kanal anlaşması yapıyoruz. Toplam 5 arkadaşla yapacağız. Şuanda %100 kesinleşen 1 arkadaş var.

Evet onlarda bu tarz botlar yok. Fakat çok müşterim var. Yabancı çok müşterim var. Videoyapda bu nedir diye çok soru sorular. Bu nedenle bu sistem geldiğinde videoyapdaki yabancı müşterilerimde daha kolay iş yapabilir olacaklar.

Ama 1-2 ay boyunca kesinlikle yurt dışı adwords reklamlarına çıkartmayacağım ve yabancı forumlarda duyurmayacağım.

hocamm iyi diyosunda ingilzce blen var bilmeyen var :( onlar türkçe öğrensin :( yada iki dilde yapsanızda rahat rahat kullansak.. TÜRKİYE öncelikli olmalı bence.

Testte yer alması gereken yegane kapanma müzdaribi ben olmalıyım :)

ben kanal siparişi veren tarafta yer almak istemem.elimdeki az olan içeriği dışarıya kaçırma taraftarı değilim.belki kanal hazırlamada yer alırım.

merak ettiğim sitede yer alacak olan siparişlerde siparişi almadan da çekilecek olan kanal yada oluşturulacak içerik görünecek mi?

mantık olarak görünmesi lazım ama görünürse de pek hoş olmayacak.

Testte yer alması gereken yegane kapanma müzdaribi ben olmalıyım :)

Caner hocam,

kapanman çözüldü diye düşünüyordum. 3 gündür hiç kanalın kapanmadı. normalde çalıştıgın kanal 3 saatte kapanıyordu:) bunu 10 kat arttırdık ve onlar zaten kapanmayacaktır inş :)

Fakat testte yer almak istiyorsan tabiki. Kaç kanal satın alırsın? Testde 7 tl yerine 5 tlden satışı olucak. Tabiki test ederken istemediğin kanalları yine satın almayabilirsin. veya satın alırsan yine aynı gün %100 iade seçeneği mevcut.

Hayırlı olsun...

Teşekkürler hocam.

hocamm iyi diyosunda ingilzce blen var bilmeyen var :( onlar türkçe öğrensin :( yada iki dilde yapsanızda rahat rahat kullansak.. TÜRKİYE öncelikli olmalı bence.

3-4 sayfa olucak zaten. Gerekirse türkçede yaparız hocam kolay iş:)

lise ingilizcesiyle bile yaparsın işini o konuda merak etme

Aynen hocam zaten çok basit olucak. Videoyapdaki gibi üye girişi ve üye olma anasayfadan olucak. Ondan sonra kanal oluşturmak için 2 tip çıkacak. Video linkleriyle oluşturma veya kanal çekerek. 2 sinden birini seçip işlemi yapacaksınız. Ondan sonra sadece size gösterilecek kanal ve 7 gün sonra satın al tuşuyla satın alabileceksiniz. Kanalalsat.com daki gibi yine kredi tarzıyla çalışacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri