- Web sitesi
- www.videoyap.com
Benim anlamadığım konu;
Kanalları veya videoları biz vereceğiz, sizin sistem bizim yerimize kopyalama yapacak. Ünlem geçecek diyorsunuz. 7 tl istiyorsunuz. Eşleşene karışmam diyorsunuz.
İadenin kredi olarak geri verilmesi olumsuz geldi
Kanalların nasıl açılacağı hakkında bilgi yok ama kanal kapanması olmayacak diyorsunuz. Bunun garantisi nedir?
Olaki kanallar daha sonra kapandı, satın alanın müdahale etmemesine rağmen. O zaman ne olacak?
Kolayı sevenlere cazip gelebilir ama bana göre cazip bir sistem değil.
Merhaba Hocam,
kanalları siz eklerseniz kanal oluşturulduktan ve 1 hafta sonra geçtikten sonra beğenirseniz 6 TL ödemiş olursunuz. Sistem otomatik kanal verirse ve yine 1 hafta geçtikten sonra beğenirseniz 7 TL ödersiniz.
1 hafta sonra kanal kapanıyor olayını düşünüyorsanız. 20 gün içerisinde istediğin zaman alabilirsin. 1 hafta beklemezsinde 19 gün beklersin. baktın kapanmadı alırsın. Daha ne kadar garantisini vereyim 1 yıl mı? Kanalı satın almışsa kişi zaten bir iade süreci var. kapansada o süreçte iadeyi alıyoruz. bu iade sürecini altta anlatıyorum. artık müdehalesinide o süreçte yani kanalada bir zahmet girsin o süreçte.
Mesala kanalı aldın ve beğenmedin. Ne sebep ile olursa olsun. 5 den az kanal satın aldıysan aynı gün iade et butonu olucak. 5 ile 20 arasında satın aldıysan 2 gün boyunca iade et butonları açık olucak. 20 den fazla satın aldıysanız. 3 gün boyunca iade et butonları açık olucak. alırsın kanalı ne sebeple beğenmezsen beğenmezsin. ve iade et butonuna basarsın. kredi kartına iade edilmez. kanalalsat.com daki geri kredi ödemesi gibi buaradada kredi olarak geri hesabına ödenir tutar. o parayla başka bir alış veriş yapabilirsiniz. veya herhangibir videoyap sistemleri arasında parayı aktarabilirsiniz.
Sizin için cazip gelmemiş olabilir hocam.
Hayırlı olur inş.. Allah utandırmasın hocam..
Allah razı olsun hocam. Cümlemize hayırlı olur inş.