3. Büyük Proje - Kapanmasız Dolu Kanal Satın Alma

Üstad ben de test kullanmak istiyorum sayısını veremem belki 100 belki 1000. Sabırsızlıkla bekliyorum bu sistemi. Çoklu alımlarda özel indirim yapar mısınız. Bir de Sizden ricam özgünleştirme işine çok önem verin videolar index almıyor.

Para kazanmak ayağınıza geldi :D

Üstad aklıma gelmişken para kazanma açık olacak demişsiniz. Partnere bağlayacaklar için gerek var mı. Video yükleme talimatı verirken böyle bir seçenek eklense adsense mi partner mi istiyorsun diye.

Son düzenleme:
Arkadaşlar sistem içerisinde test başlıyalı 2 gün oldu. Öncelikle bildiğiniz üzerere kanalları otomatik kanalalsat.com projemizdeki bölümden token verilmiş kanallardan otomatik satın alıyor. 2 gün önce akşam vakitlerinde caner hocam demiştiki +15dk üstü video olmayan kanallar var bunlara +15dk üstü videolar yükleyince sıkıntı demişti. o kanalların hepsini listeden sildim. Sadece +15dk üstü kanalları bıraktım. fakat bu satışı yapan arkadaşlar +15dk üstü onaylı kanal seçmesine rağmen bir çoğu +15dk üstü onaylı kanal çıkmadı 15dk üstü kanal onayı olmadığı için bir çok video içerisinde yokmuş gibi gözüküyor. kanalalsat.com konumda durumu belirttim. inşallah yeni gelicek kanallarda bu durumu arkadaşlar halledecektir. Test diğer yönlenlerden başarılı geçiyor.

Benide Sıraya AL :=)

Hocam sıra çok büyüdü büyük ihtimalle test yerine direk kullanıma başlarsınız gibi geliyor.

Üstad ben de test kullanmak istiyorum sayısını veremem belki 100 belki 1000. Sabırsızlıkla bekliyorum bu sistemi. Çoklu alımlarda özel indirim yapar mısınız. Bir de Sizden ricam özgünleştirme işine çok önem verin videolar index almıyor.

Para kazanmak ayağınıza geldi :D

Üstad aklıma gelmişken para kazanma açık olacak demişsiniz. Partnere bağlayacaklar için gerek var mı. Video yükleme talimatı verirken böyle bir seçenek eklense adsense mi partner mi istiyorsun diye.

Merhaba hocam,

özgünleştirerek yüklüyor fakat yinede hit yapmayan videoları eğer videoyap hesabınız varsa videoyap hesabınıza aktarıp oradaki video yöneticisi ile tekrar özgünleştirme yaparak index derdinden kendinizi kurtarabilirsiniz.

Eğer satıcılar belirttikleri gibi para kazanmayı açık verirse para kazanma açık olucak fakat kanalın yapısı para kazanması açık olucak. videolar para kazanmaya açılmış olarak verilmeyecek hocam. açıkcası normal kanal ekleyeni çok az partner için bu sisteme ekleyecek yeterli sayı cıkmayacaktır fakat ileride neden olmasın.

Su sistemi en çok ben bekliyorum sanırım . Okullar açılınca kötü oldu benim için yt . Bu şekilde zaman kaybetmeyecegim . En kısa sürede çıkar umarım

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam iyi bayramlar detaylı pm yollıyacaktınız hala bekliyorum sizin sisteme bir çok kanal sattım ama parayı nasıl alıcam kanalalsattaki hesabımamı.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Testler hakkında bazı sonuçlar ortaya çıktı, sistem panelinden yazdım özel mesaj olarak.

Ayrıca 1 kanalda 50 video olması zorunluluğunu kaldıracaktın hocam, çok güzel kanalları çekemiyoruz bu yüzden.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam satılmayan niye sizin oluyo ben orayı anlıyamadım :)

Hocam şu sistem ne zaman gelecek o yazdığınız tarihi geçer mi ?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri