3 Çocuğu Engelli Aileye Tekerlekli Sandalye Kampanyası

Netbeans

Kayıtlı Üye
Merhaba Ytpara Ailesi, forum üyeleri olarak birçok sosyal projede kendine yakışanı yapan forumdaşlarım. Sizlere 3 çocuğu engelli ve tekerlekli sandalye yerine fotoğrafta görünen muhtemelen maddi güçü yetersiz hayırsever biri tarafından yapılan aparatları kullanan bir aileden bahsedeceğim. Fotoğrafı gördükten sonra bu aileye yardım etmem gerektiğine karar verdim ve amaçım 3 tekerlekli sandalye ve mümkün olduğu kadarda aileye maddi yardım yapmak.

aoGopd.jpg

ALACAĞIMIZ SANDALYELER.

WVQVzL.jpg

Diyarbakır Engelsiz Zihinler Derneği : 0412 224 14 15

SON GELİŞMELER ; (20.2.2015)
Merhaba arkadaşlar sizlere son gelişmeler hakkında bilgi vermek istedim.
Toplanan yardımlarla 3 tekerlekli sandalyenin alımını gerçekleştirdik. Üstelik paramızda arttı Sandalyeleri yarın 13-14 saatleri civarı götürüp Aileye teslim edeceğiz. Fotoğrafları forumda paylaşacağız tabiki. Ayrıca Diyarbakır Engelsiz Zihinler Derneği tarafından çocukların doktor kontrolüde yapılacak ve çocuk bezi, mama , gıda vesaire gerekenlerde tespit edilip artan parayla alacağız. Paramız bitmesse şuan Dernekte tekerlekli sandalye için başvurmuş ve sıra bekleyen 60 civarında engelli için bağışlıyacağız ve muhtemelen 1-2 kişiye daha yardımımız dokunacak onlarında tekerlekli sandalyelerinin tesliminde tekrar görev alacak ve fotoğrafları paylaşacağız. Yani şuandan itibaren gelecek bağşlarda tekerlekli sandalye alımında kullanılacak.
Teşekkürler duyarlılığınız için, insanlığınız için.

SON GELİŞMELER ; (21.2.2015)
Merhaba arkadaşlar bugün 3 tekerlekli sandalye ve gıda paketlerimizle D.Bakıra 20 km uzaklıktaki Gözalan Mah.'sindekide ailemizin yanına gittik. Aile o kadar duyarlı çıktıki 3 sandalyenin kendileri için fazla olduğunu 1 tanesinin işlerini göreceğini söyleyip diğer 2 sandalyeyi başka ailelere vermemizi istediler. Bu davranışları bizi duygulandırdı. Çocukları ilk defa görme fırsatıda bulduk. Çocukların gelişiminde sıkıntı var. Ayaklarını çok çok az olsada kıpırtadan var içlerinde. Buda bizi açıkcası umutlandırdı. Belki fizik tedavi ile düzelebilirlerde. İlk başta yürüme egzersizi yapmaları için 3 Çocuk Yürüteçi alıp aileye vermeyi düşündük ama daha sonra Fizik Tedavi okuyan kuzenimle yaptığım görüşme sonrası kendilerinin bu tür durumlarda Pek Yürüteç tavsiye etmediklerini, çünkü yürüteçlerin ağırlığı üstlerine almaları yüzünden çocukların tembellik yapıp ayakları üzerinde durmaktan kaçındıklarını öğrendim. Kuzenimle P.tesi gidip aileyi tekrar ziyaret etmeyi planlıyorum. Zaten Engelsiz Zihinler Derneği'de bu konuda çocukların doktor kontrolünü yapacak. Kontroller sonrası yapabileceklerimizi tekrardan değerlendireceğiz. Şuan 2 tane tekerlekli sandalyemiz ve 500 tl civarı paramız var. Engelsiz Zihinler Derneği'nde adını yazdırıp tekerlekli sandalye için gönüllü bekleyen 63 kişi varmış. Öyle görünüyorki 4-5 aileyi daha sevindirebileceğiz. Gelecek haftamı tamamen bu işlere ayırıyorum. Ve her sandalye teslimatında fotoğraflarımızıda çekip sizlerle paylaşacağım. İyi günler.

ao1Jlg.jpg

ao1Jg7.jpg

Vl35zy.jpg

SON GELİŞMELER ; (28.2.2015)
Tekrardan merhaba, geçen hafta aldığımız 3 tekerlekli sandalyeden geriye kalan 2 sandalyemizide bugun ihtiyacı olan arkadaşlarımıza teslim ettik. D.Bakırdan 50 km uzaklıkta bulunan Bismil ilçesindeki Bismil Bedensel Engelliler derneğine sandalyelerimizi Engelsiz Zihinler Derneği Başkanı Erdal Satılış ile birlikte teslim ettik. Bu hafta içinde de diğer ailemizi ziyaret edip muhtemelen hastaneye götüreceğiz. Muayene sonrası gerekenleri yapacağız. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim.

WVqY3Y.jpg

Son düzenleme:
Paypal adresi olsa tek adreste orada toplanıp sonra bankaya gonderilse bence daha fazla katilim olur

Paypal adresi olsa tek adreste orada toplanıp sonra bankaya gonderilse bence daha fazla katilim olur

Hocam yardımda güven konusunda insanların kafasında şüphe kalmasın diye dernekle konuşup paranın akışını ordan yapmak istedim. Ama paypaldan göndermek isteyen olursa benim paypalı kullanabiliriz.

Adsense ödemeleri geldiği zaman önce derneği arayıp bilgi aldıktan sonra sizinle iletişime geçeceğim.

Bu aileyi tanıyor musunuz?

Adsense ödemeleri geldiği zaman önce derneği arayıp bilgi aldıktan sonra sizinle iletişime geçeceğim.

Bu aileyi tanıyor musunuz?

Aileyi internette gördüm, fotoğraftaki aparatları yaptıranlar atmıştı. Ama şüphesizki yetersizler, önce Belediyeye, ardından Engelliler derneğine gidip işin yapılma şeklini öğrendim. Sandalyelerden 1 tanesinide ben alacam zaten bu yüzden ben, belediyeden yetkililer, dernek üyeleri ile birlikte gidip teslim edeceğiz.

Aileyi internette gördüm, fotoğraftaki aparatları yaptıranlar atmıştı. Ama şüphesizki yetersizler, önce Belediyeye, ardından Engelliler derneğine gidip işin yapılma şeklini öğrendim. Sandalyelerden 1 tanesinide ben alacam zaten bu yüzden ben, belediyeden yetkililer, dernek üyeleri ile birlikte gidip teslim edeceğiz.

Adsense ödemelerinde buralarda olun hocam, iletişime geçeceğim..

Davranışınız için teşekkürler..

Aynen adsenseyi bekliyelim önümüzdeki pazartesi yatar zaten

Ben de ödemeleri bekleyenlerdenim. Gelince, elimden yettiği kadar yardım etmeye çalışıcam.

Asıl ben teşekkür ederim duyarlılığınız için. Şu ana kadar saldalyeleri alacak bütçeye ulaştık zaten. Fakat dediğim gibi muhtemelen sadece o saldalyeleri teslim edersek Ailenin diyeceği bunca ihtiyacımız varken bunlar yerine gıda, ilaç vesaire alsaydınız olacaktır. O yüzden artan miktarıda diğer ihtiyacları için kendilerine teslim edeceğiz.

Çok güzel hareketler bunlar, böyle ihtiyacı olan insanlara yardımda bulunmak her duyarlı kişinin görevidir.Arkadaşıma konu için teşekkürederim.
Bir tekerlekli sandalye parasını ben karşılamak istiyorum.Toplu olarakmı gönderim yapalım yoksa bireyselmi hareket edelim bunun kararını vermemiz gerekli sanırım öncelikle.
Organize için üzerime düşün bir görev olursa, üstlenmek isterim.
Saygılar...

Hocam bu etkinlikte paypal vesaire güvensizlik verecek konularda dikkatli olmak istiyorum. Bu yüzden işin içine derneği soktum. Birde derneğin söylediğine göre kendilerinden alınan saldalyelerde devlet vergi almadığından piyasaya göre daha ucuzda oluyormuş. Bu etkinlik sonrası sandalyeleri teslim ederken çekeceğim fotoğrafları burda paylaştıktan sonra bu aileye veya başka muhtaç bir aileye yardım yapmayı planlarsam belki paypalı devreğe sokarım.

---------- Spam Engelliyici 01:52 ---------- Önceki Mesaj 01:49 ----------

Çok güzel hareketler bunlar, böyle ihtiyacı olan insanlara yardımda bulunmak her duyarlı kişinin görevidir.Arkadaşıma konu için teşekkürederim.
Bir tekerlekli sandalye parasını ben karşılamak istiyorum.Toplu olarakmı gönderim yapalım yoksa bireyselmi hareket edelim bunun kararını vermemiz gerekli sanırım öncelikle.
Organize için üzerime düşün bir görev olursa, üstlenmek isterim.
Saygılar...

Hocam para akışını insanların kafasında soru işareti kalmasın diye Dernek vasıtasıyla yapmak en mantıklısı. Hesap bilgileri zaten konuda mevcut , açıklama kısmına Mesut yazarsanız yeterli. Eğer D.Bakıra yakın civarda ikametgah ediyorsanız saldalyeleri teslim ederken gelebilirsiniz. Zaten diğer işlemleri dernek yapacaktır.

Hocam bu etkinlikte paypal vesaire güvensizlik verecek konularda dikkatli olmak istiyorum. Bu yüzden işin içine derneği soktum. Birde derneğin söylediğine göre kendilerinden alınan saldalyelerde devlet vergi almadığından piyasaya göre daha ucuzda oluyormuş. Bu etkinlik sonrası sandalyeleri teslim ederken çekeceğim fotoğrafları burda paylaştıktan sonra bu aileye veya başka muhtaç bir aileye yardım yapmayı planlarsam belki paypalı devreğe sokarım.

---------- Spam Engelliyici 01:52 ---------- Önceki Mesaj 01:49 ----------

Hocam para akışını insanların kafasında soru işareti kalmasın diye Dernek vasıtasıyla yapmak en mantıklısı. Hesap bilgileri zaten konuda mevcut , açıklama kısmına Mesut yazarsanız yeterli. Eğer D.Bakıra yakın civarda ikametgah ediyorsanız saldalyeleri teslim ederken gelebilirsiniz. Zaten diğer işlemleri dernek yapacaktır.

Hocam güven problemini aşmak için dilerseniz benim paypal hesabımı konuda kullanabilirsiniz, ayrıca güven problemi yaşayacak arkadaşlara yardımın yerine ulaşıp ulaşmadıgı konusunda takipçi olacagımıda bildirmek isterim.Diyarbakırda tanıdıgım ve bu konuyla ilgilenecek tanıdıklarım bulunmaktadır.
Saygılar.

Gelecek ay Adsense ödememi aldığımda bağış yapmaya çalışacağım, haberdar ettiğiniz için teşekkür ederim.

Hocam güven problemini aşmak için dilerseniz benim paypal hesabımı konuda kullanabilirsiniz, ayrıca güven problemi yaşayacak arkadaşlara yardımın yerine ulaşıp ulaşmadıgı konusunda takipçi olacagımıda bildirmek isterim.Diyarbakırda tanıdıgım ve bu konuyla ilgilenecek tanıdıklarım bulunmaktadır.
Saygılar.

O zaman olur hocam muhteşem olur hatta, Bahsettiğiniz arkadaşlarınızla beni iletişime geçirirsenizde çok daha süper olacaktır. Konuya sizin paypal adresinizi ekliyelim o zaman, hatta isterseniz banka hesap bilgilerinede kendi bilgilerini ekleyebilirsiniz. Sonra siz biriken miktarı bahsettiğiniz tanıdıklarınızla direk derneğe gidip sandalyeleri alıp aileye aynı gün teslim ederiz.

O zaman olur hocam muhteşem olur hatta, Bahsettiğiniz arkadaşlarınızla beni iletişime geçirirsenizde çok daha süper olacaktır. Konuya sizin paypal adresinizi ekliyelim o zaman, hatta isterseniz banka hesap bilgilerinede kendi bilgilerini ekleyebilirsiniz. Sonra siz biriken miktarı bahsettiğiniz tanıdıklarınızla direk derneğe gidip sandalyeleri alıp aileye aynı gün teslim ederiz.
Tamamdır hocam, siz konuyu düzenleyin.Yardımca bulunacak arkadaşların bana ulaşmalarını söyleyin toplanan parayı bizzat ben size gönderir ya da dernegin hesabına yatırırım, Diyarbakır daki arkadaşlarıda konu için organize ederim.

Çorbaya bizde tuz atalım paypal olursa iyi olur. Paypal ekleyince etiketleyin lütfen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri