3 Çocuğu Engelli Aileye Tekerlekli Sandalye Kampanyası

Tamamdır hocam, siz konuyu düzenleyin.Yardımca bulunacak arkadaşların bana ulaşmalarını söyleyin toplanan parayı bizzat ben size gönderir ya da dernegin hesabına yatırırım, Diyarbakır daki arkadaşlarıda konu için organize ederim.

hocam güven konusu giderilince gerekli paypal hesabını iletir misiniz?

hocam güven konusu giderilince gerekli paypal hesabını iletir misiniz?
Konuya kendi paypal hesabımı ekledi arkadaşımız, yardımda bulucak arkadaşlar benim paypal hesabıma gönderim yapabilirler.Açıklama kısmına bagış yazarsanız sıkıntı olmaz ya da PM ile gönderdiginiz tutarı yazmanız yeterli.
gönderilen bagışların yerine ulaşacağı konusunda şüpeye yer yok ayrıca belirteyim.
Saygılar...

[MENTION=14454]gkhn06[/MENTION] , [MENTION=9549]flyx[/MENTION]

Paypal hesabı eklenmiştir.

PAYPAL ADRESİ ;
Moderatör [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] arkadaşımızın Paypal adresini veriyorum.
[email protected] Açıklama kısmına bağış yapmanız önemli rica olunur. Ayrıca bağış yaptıktan sonra [MENTION=9045]Netbeans[/MENTION] yani bana, ve Paypal adresi sahibi Moderatör [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] arkadaşımıza mesaj atıp konuyada yazarsanız seviniriz.

[MENTION=14454]gkhn06[/MENTION] , [MENTION=9549]flyx[/MENTION]

Paypal hesabı eklenmiştir.

PAYPAL ADRESİ ;
Moderatör [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] arkadaşımızın Paypal adresini veriyorum.
[email protected] Açıklama kısmına bağış yapmanız önemli rica olunur. Ayrıca bağış yaptıktan sonra [MENTION=9045]Netbeans[/MENTION] yani bana, ve Paypal adresi sahibi Moderatör [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] arkadaşımıza mesaj atıp konuyada yazarsanız seviniriz.

Eyvallah dostum gönlümden kopanı gönderdim.

Arkadaşlar yardımlanırız ulaştı, teşekkürederim.An itibarıyla 3 tekerlekli sandeyle alacak para birikti paypal hesabımda.
5tl ile 160 tl arasında gönderimler oldu, yardımın azı-çogu olmaz.Önemli olan duyarlı davranıştır.Katılan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.Allah hayrınızı kabul etsin.
''Yardım kampanyasını bu akşama kadar devam ettirip topladıgımız fazla paralarla bu özürlü kardeşlerimize gıda yarıdımı ve oyuncak alalım diyorum.''
Saygılar....

Merhaba arkadaşlar sizlere son gelişmeler hakkında bilgi vermek istedim.
Toplanan yardımlarla 3 tekerlekli sandalyenin alımını gerçekleştirdik. Üstelik paramızda arttı :) Sandalyeleri yarın 13-14 saatleri civarı götürüp Aileye teslim edeceğiz. Fotoğrafları forumda paylaşacağız tabiki. Ayrıca Diyarbakır Engelsiz Zihinler Derneği tarafından çocukların doktor kontrolüde yapılacak ve çocuk bezi, mama , gıda vesaire gerekenlerde tespit edilip artan parayla alacağız. Paramız bitmesse :) şuan Dernekte tekerlekli sandalye için başvurmuş ve sıra bekleyen 60 civarında engelli için bağışlıyacağız ve muhtemelen 1-2 kişiye daha yardımımız dokunacak onlarında tekerlekli sandalyelerinin tesliminde tekrar görev alacak ve fotoğrafları paylaşacağız.

Teşekkürler duyarlılığınız için, insanlığınız için.

Konuyu uplayalim haftaya eksikler giderilir inşallah

mobil mesaj

SON GELİŞMELER ; (21.2.2015)
Merhaba arkadaşlar bugün 3 tekerlekli sandalye ve gıda paketlerimizle D.Bakıra 20 km uzaklıktaki Gözalan Mah.'sindekide ailemizin yanına gittik. Aile o kadar duyarlı çıktıki 3 sandalyenin kendileri için fazla olduğunu 1 tanesinin işlerini göreceğini söyleyip diğer 2 sandalyeyi başka ailelere vermemizi istediler. Bu davranışları bizi duygulandırdı. Çocukları ilk defa görme fırsatıda bulduk. Çocukların gelişiminde sıkıntı var. Ayaklarını çok çok az olsada kıpırtadan var içlerinde. Buda bizi açıkcası umutlandırdı. Belki fizik tedavi ile düzelebilirlerde. İlk başta yürüme egzersizi yapmaları için 3 Çocuk Yürüteçi alıp aileye vermeyi düşündük ama daha sonra Fizik Tedavi okuyan kuzenimle yaptığım görüşme sonrası kendilerinin bu tür durumlarda Pek Yürüteç tavsiye etmediklerini, çünkü yürüteçlerin ağırlığı üstlerine almaları yüzünden çocukların tembellik yapıp ayakları üzerinde durmaktan kaçındıklarını öğrendim. Kuzenimle P.tesi gidip aileyi tekrar ziyaret etmeyi planlıyorum. Zaten Engelsiz Zihinler Derneği'de bu konuda çocukların doktor kontrolünü yapacak. Kontroller sonrası yapabileceklerimizi tekrardan değerlendireceğiz. Şuan 2 tane tekerlekli sandalyemiz ve 500 tl civarı paramız var. Engelsiz Zihinler Derneği'nde adını yazdırıp tekerlekli sandalye için gönüllü bekleyen 63 kişi varmış. Öyle görünüyorki 4-5 aileyi daha sevindirebileceğiz. Gelecek haftamı tamamen bu işlere ayırıyorum. Ve her sandalye teslimatında fotoğraflarımızıda çekip sizlerle paylaşacağım. İyi günler.

ao1Jlg.jpg

ao1Jg7.jpg

Vl35zy.jpg

SON GELİŞMELER ; (21.2.2015)
Merhaba arkadaşlar bugün 3 tekerlekli sandalye ve gıda paketlerimizle D.Bakıra 20 km uzaklıktaki Gözalan Mah.'sindekide ailemizin yanına gittik. Aile o kadar duyarlı çıktıki 3 sandalyenin kendileri için fazla olduğunu 1 tanesinin işlerini göreceğini söyleyip diğer 2 sandalyeyi başka ailelere vermemizi istediler. Bu davranışları bizi duygulandırdı. Çocukları ilk defa görme fırsatıda bulduk. Çocukların gelişiminde sıkıntı var. Ayaklarını çok çok az olsada kıpırtadan var içlerinde. Buda bizi açıkcası umutlandırdı. Belki fizik tedavi ile düzelebilirlerde. İlk başta yürüme egzersizi yapmaları için 3 Çocuk Yürüteçi alıp aileye vermeyi düşündük ama daha sonra Fizik Tedavi okuyan kuzenimle yaptığım görüşme sonrası kendilerinin bu tür durumlarda Pek Yürüteç tavsiye etmediklerini, çünkü yürüteçlerin ağırlığı üstlerine almaları yüzünden çocukların tembellik yapıp ayakları üzerinde durmaktan kaçındıklarını öğrendim. Kuzenimle P.tesi gidip aileyi tekrar ziyaret etmeyi planlıyorum. Zaten Engelsiz Zihinler Derneği'de bu konuda çocukların doktor kontrolünü yapacak. Kontroller sonrası yapabileceklerimizi tekrardan değerlendireceğiz. Şuan 2 tane tekerlekli sandalyemiz ve 500 tl civarı paramız var. Engelsiz Zihinler Derneği'nde adını yazdırıp tekerlekli sandalye için gönüllü bekleyen 63 kişi varmış. Öyle görünüyorki 4-5 aileyi daha sevindirebileceğiz. Gelecek haftamı tamamen bu işlere ayırıyorum. Ve her sandalye teslimatında fotoğraflarımızıda çekip sizlerle paylaşacağım. İyi günler.

ao1Jlg.jpg

ao1Jg7.jpg

Vl35zy.jpg

şurdan sonrasını okuyamadım allah yardımcıları olsun

Aile o kadar duyarlı çıktıki 3 sandalyenin kendileri için fazla olduğunu 1 tanesinin işlerini göreceğini söyleyip diğer 2 sandalyeyi başka ailelere vermemizi istediler.
şu kısmı okurken gözlerim doldu.

keşke konuyu önceden görüp ben de katkıda bulunabilseydim.

Keşke almaları için ısrar etseydiniz. O çocuklar inşallah büyüyecekler ve yine tekerlekli sandalye ihtiyacı doğacak. Bence siz yeniden gidin ikisini de verin. Kabul etmemekte ısrar ederlerse birini daha almaları için ısrarcı olunuz. Katkılarından dolayı tüm arkadaşlardan Mevla Razı olsun. İnşallah yaptıkları infak lar ahirette karşılarına çıksın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri