3 Dilek Hakkınız Olsaydı ?!

jakabvo

Kayıtlı Üye
3 Dilek hakkınız olsaydı ne dilerdiniz :)
Ben başlıyorum...
1-ömrümden 3 yıl verip 2012 ye geri gidip yt de spamin Allahını yapmak isterdim :D:D:D

2-Avustralyanın benim olmasını isterdim :D (Süperman 2 Lex Luthor)

3-Ölümsüz olmak isterdim.

Siz neler isterdiniz ey ytpara forumu :D:D:D

Herşey serbest sınır sizsiniz...

Not:Zengin olmak isterdim harici olsun dilekler ))

Son düzenleme:
1 Adsensim banlanmasın
2 Adsensim banlanmasın
3 Adsensim banlanmasın

1.Ben ve çevremdekilerin ölümsüzlüğü
2.Sınırsız Para kaynağı
3.Yeni dilek Hakları :)

Biraz farklı bakın olaya herşey yt değil :)
Edit: Admin altı yorum satılır :D

Son düzenleme:
aslinda o kadar cok sey varki secmek cok zor o 3 seyi

1- Akıl ve beden sağlığı.
2- Huzur, hayallerimi gerçekleştirebilecek ve maddi kaygı hissettirmeyecek kadar düzenli bir gelir.
3- İyi bir eş.

zamani geri almayi
insanlarin dusunduklerini anlamayi
sahte insanlari tanima ozelligi

1. Dileğim Dilek Sayımın Sınırsız olmasını talep ederdim :) 2 ye 3 e gerek yok zaten ondan sonra aklıma düşen herşeyi dilerim :)

1:dünyanın sahibi olmak isterdim
2: ölümsüzlük ve ölümsüzlük verme
3: başkasına verirdim hakkımı :)

1- quiz boş kanalları kabul edip kapananlara ödesin
2- sınırsız dilek hakkı
3- canının sağlığı abi :)

1 - Türkiye'den uzak bir yerde küçük bir balıkçı kasabasında sevdiklerim ile yaşamak.
2 - Youtube'da milyonlarca kişi tarafından izlenen özgün bir kanalın sahibi olmak.
3 - Sonrası iyilik güzellik :)

1 Jack daniels
2 Jack daniels

3 siwas regal :D chivas regal

1-Adsenseler banlanamaz olsun
2-Partnerler her kanali alsin,kapanani ödesin
3-f.l.a..ci serefsizlerin soyu tükensin
:) :) :)

Sağol hocam.. Bugünlerde çok huzursuzum sebepsiz bi şekilde. Hayata dair genel bi korku var üzerimde atamadığım. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. :)

hocam emin olabilirsin şuan bu forumda ki bir çok kişi senin gibi hissediyor bende dahil. ama inanıyorum güzel olacak herşey. ben hepimiz için dileyeceğim

1- ülkemize yakışır istikrar ve büyüme. istikrar olmayınca bende karamsarlık tavan yapıyor.Güçlü olmalıyız. etrafımızda ki ateş çemberi beni karamsarlığa itiyor. ( suriye ırak terör vs. hergün kötü haberler. sebepsizce ağlamaklıyım son zamanlarda hep.)

2- gerçekten çok para çoğu insanı bozar. geçimimizi rahatça sağlayacak miktarda para. (zenginliğin stresini ve hem bu dünyada hem öbür dünyada ki yükünü hesabını kaldıramam. hak çalmadan zenginlik çook zor:(

3- yürekli bir eş, bir kız bir oğlan iki yavru:). onlarla sağlıklı mutlu bir ömür. (rabbime şükürler olsun ben bunlara sahibim)

Neyse gır gır şamatayı bırakalım düzgün fikrimizi yazalım. :)

1. Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü ve ülkenin şuan ki durumdan biran önce çıkıp refaha ermesini isterdim.
2.Hayırlı Bir İş, Saliha Bir Eş.
3. Ölürken son nefeste Kelime-i Şehadet Getirebilmek Ahirete imanlı bir şekilde gidebilmek..

(son bir istek hakkı daha verilseydi [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] ye saç isterdim :D :) )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri