hocam resimden telif gelmez veya pk da kapanmaz.
kanalın pk sı kapanması kötü ve maliyetli bir durum sürekli bu tekrarlanırsa size zararı dokunur.
hocam pk sı acık kanal varsa şuan sizde ona rastgele 2.3 dk lık vidyo cekin kanala yükleyin müziksiz.
kanalın pk sı kapanacak mı? onu bi kontrol edin. böylelikle icerikle alakalı olup olmadığı belli olur.
pk kapanmaz ise özgün müziğinize vidyo cekin sonucta müzik ön plana cıkacağı icin prof. bir görüntüye ihtiyac yok.kanala öyle yükleyin.
Hocam yt algoritması üstün bir yapay zeka. ama hatalarıda elbet var.
hani tam olarak doğru diyebilceğim birsey değil ama Bir İhtimal hocam müzikteki ses yt deki milyon sesin içerisinde diğer seslerle
sesinizin tonuyla eğer bir benzeşme kuruyorsa size bundan dolayı tekrarlanan içerik diyor olabilir.
veya diğer ihtimal siz bu sesleri farklı bir kanalınızda daha önce kullandınız mı ?
Hocam videolarım genellikle en az 1 saat ses olmadan atmayı düşünebilirim aslın da iyi fikir ama elimde sadece pk Açık şuan bir kanal var riske girmeye değer mi bilmiyorum seslerde herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Telif yediğim olmuyor. Ancak kullandığım resimler daha önce youtube den kullanılan resimler olur bunu bu güne kadar önemsemedim çünkü algoritma videoda ki fotoğrafı algılama ihtimali vermiyorum sade fotoğraf da değil video içinde ki görüntüler nasıl algılayabilir ki sadece bunun çok az bir bölümünü başardılar o da çıplaklık üzerine o algoritmayı daha önceden çözmüştüm şimdi gönceleme ile bunu da başardılar mı bilmiyorum asıl merak ettiğim 3 günde hepsi de gece yarısı pk kapanmaları yani algoritma 3 gün içinde videolarım ile ilgi birşey buluyor ve bunu manuel incelemeye gönderiyor inceleyen kişide kanalın pksini kapatıyor şöyle bir durumda var pk gittikten sonra kazançlar da 3 gün içinde geriye dönük siliniyor. Sizin önerinizi not olarak aldım. Fotoğraflardan vaz geçip müziğin ritmine göre kendi öz video çekimleri yapıp deneyeceğim olumlu olumsuz burdan tekrar yazacağım çok yazdım uzun oldu biraz hakkınızı helal edin.

---------- Spam Engelliyici 04:13 ---------- Önceki Mesaj 04:00 ----------
Kullanılmış resimden hiçbir sorun olmaz. Eğer satan kişi "kullanılan fotoğraflar yüzünden" diyorsa emin ol ki suçu sende bulmak içindir..
Eğer kanal para karşılığı izletilerek 4000 saat karşılanmışsa %60'ı falan kapanıyor 2-3 güne bu sizin fotoğraflarla ilgili bi durum değil.
Hocam merhaba sizlere katılmıyorum kanalı aldığım kişi yaklaşık bir yıldan fazladır. Bana kanal temin eden biri ve bir yıldan fazladır bu şekilde youtube den kazanç sağlıyordum kanallar dediğiniz gibi de oldu mesala kanal satın alıp ertesi günü yada aynı gün kapanan da oldu . Ancak son günceleme ile algoritma da birşeyler değişmiş olabilir. Duruma karşın nasıl bizde kendimizi günceleriz bunu bulmak istiyorum bu arada kapanan kanallar bir kaç aydır bende olup pk aktif kanallar dı yeni pk açılan kanallar değiş di son olarak tamamen organ bir kanalla denedim ondan da 10 gün git pk kapandığı gibi geriye dönük sürekli kazançlar da silme oldu ve kazançların yaklaşık %75 silindi. Mesala daha önce kazançların silindiğini hiç gördünüz mü işte anlatmak istediğim bu yeni politika yeni kurallar yeni düzen önemli olan biz bu değişikliğe karşı oyumu sağlayacağız yada pes edip bu işi bırakacakmıyız olay durum bu
---------- Spam Engelliyici 04:30 ---------- Önceki Mesaj 04:13 ----------
Photoshoptan kendin bir görsel yapıp dene.
Merhaba mesele görselin ne olduğundan dolayı olduğunu hiç düşünmüyorum. Stok sitelerinden aynı görselleri kullanan çok kanal var onlar küçük resimler için kullanıyor sadece ben ise video resimden video oluşturuyorum örneğin öpüşen bir çiftin resmini küçük resim yapıp video kapağı yaptığında %35 topluluktan dolayı kaldırılıyor. Yada sarılan bir çift yaptığında %15 ihtimalle kaldırıldı eskiden böyleydi oranlar tecrübemden dolayı tahmini olarak yazdım. Anlatmak isteğim şu şimdi tek bir görüntü üzerine olduğu için yani video içeriğinde eylem hareket olmadığı için algoritma burdan birşey bulup Manuel kontrole gönderip göndermediği ve inceleme de youtube politikaları bu şekilde ihlal edilip edilmediği
---------- Spam Engelliyici 04:36 ---------- Önceki Mesaj 04:30 ----------
aynı şekilde bir kanal aldım tek görsele kendi lisanslı müziklerimi ekleyip video yayınladım, eski tüm videoları silmeme rağmen , izlenim şartını yeni videolarla organik yollarla tamamlamamıza ve 30k da abone kasmamıza rağmen 3. kez tekrar eden içerik uyarısı alıyorum
Hocam merhaba yorumunuz çok kıymetli benle aynı bağlamda sorun yaşıyan birisi olması sorunun genel olma ihtimalini canlandırıyor bu da politika değişikliğinde bir bakıma algoritma dan dolayı olduğu gösteriyor. Umarım en kısa zamanda algoritmayı aşarız

---------- Spam Engelliyici 04:49 ---------- Önceki Mesaj 04:36 ----------
değersiz basit içerikler , tekrar içerik olarak adlandırılıyor.En azından yazı animasyonu ekleyin fotoğraflara.
Hocam merhaba siz sorunun cevabını bilip ama kağıda eksik yazan öğrenci gibi yapmışsınız sizden ricam biraz daha ayrıntılı yazarmısnız
1=)değersiz basit içerik kastınız tam olarak ne
2:=)değersiz yada basit içerik ile politikada bir madde yada yazı varmı varsa size zahmet link yada yazabilirmisinz
3

yazı yada animasyon olmaz dediğiniz basit içerikle aynı doğrultuda ve videoları 1 ile 3 saat arası olduğu için anımasyonda olmaz
Zahmet edip sorumu cevapladığınız için teşekkür ederim umarım bu sorularıma da cevap verirsiniz