3 Gündür Belim Sırtım Karnım Ağrıyor

grumpynub

Kayıtlı Üye
3 gecedir acile kaldırıyolar. 3 gecedir aynı şeyleri yapıyolar acilde hiçbişeye yaramıyor.

3 gün önce başladı karnımda sırtımda ve belimde şiddetli ağrı vardı ilk gece acile gittik röntgen çektiler tahlil yaptılar. Sonuç olarak bağırsaklarımda aşırı derecede gaz sıkışmış. 2. ve 3. günde gittik yine aynı şeyleri yaptılar. İğne vs. vs. hiç bi işe yaradığı yok.

Yaşayan varsa tavsiyesi olan varmı artık ağrıya dayanamıyorum çok kötü bişey :(

Çok geçmiş olsun hocam. İnşallah en kısa zamanda düzelirsiniz. İlacı falan yokmu bunun ?

Geçmiş olsun hocam, tekrar gittiğinde doktora söyle 3 gündür geliyorum bir çare bul de, bence ilgilenir.

bir kaç kez başıma geldi sinir edici bir rahatsızlık. ve hafife almamak gerekiyor.
gaz sıkışması yapılan iğne ile geçti bende her defasında. bir daha gittiğinizde belirtin iğneni çözümü olmuyor diye. farklı doktor hastane deneyin.
geçmiş olsun.

Ankilozan Spondilit
kaç yaşındasın bilmiyorum eğer 20li yaşlardaysan sadece gazdan süphelenme ağrı geceleri başlıyorsa ve bel, sırt bölgelerinde yoğun hissediyorsan bir araştır

Edit: Doktor gaz şıkışması demiş, yeni gördüm geçmiş olsun.

Son düzenleme:
az yahud sürekli hareketsizlikten gastrointestinal çöküntü ve muscular sistem rahatsızlığı yaşıyorsun. çözüm basit hareket edin yüzün. !

Ankilozan Spondilit
kaç yaşındasın bilmiyorum eğer 20li yaşlardaysan sadece gazdan süphelenme ağrı geceleri başlıyorsa ve bel, sırt bölgelerinde yoğun hissediyorsan bir araştır

Edit: Doktor gaz şıkışması demiş, yeni gördüm geçmiş olsun.

15 yaşındayım :(

---------- Spam Engelliyici 14:14 ---------- Önceki Mesaj 14:13 ----------

az yahud sürekli hareketsizlikten gastrointestinal çöküntü ve muscular sistem rahatsızlığı yaşıyorsun. çözüm basit hareket edin yüzün. !

Evet hiç hareket etmiyorum nerdeyse şimdi yürümeye çalışıyorum

Geçmiş olsun dostum. Çok hareketsiz kalıyoruz ondan oluyor büyük ihtimal.. Benimde zaman zaman göğüs kafesimde bu tip ağrılar oluyor.. Sigarada gırla içiyorum.

Yalnız üşütmeden falan olduysa sakat olabilir iyi bir göğüs hastalıkları uzmanına gitmeni tavsiye ederim.

İbs olabilir huzursuz bağırsak sendromu diye geçiyor geçmiş olsun.

3 gecedir acile kaldırıyolar. 3 gecedir aynı şeyleri yapıyolar acilde hiçbişeye yaramıyor.

3 gün önce başladı karnımda sırtımda ve belimde şiddetli ağrı vardı ilk gece acile gittik röntgen çektiler tahlil yaptılar. Sonuç olarak bağırsaklarımda aşırı derecede gaz sıkışmış. 2. ve 3. günde gittik yine aynı şeyleri yaptılar. İğne vs. vs. hiç bi işe yaradığı yok.

benim amcamın basına gelmişti igneyle onunda geçmedi ama 5 defa falan her aksam igne vuruldu bu arada doktor olabildigince belini ve karnını sıcak diger yerleri açık tutmayı tavsiye etmişdi birde şey bi süre oturma yat hocam otururken daha çok sıkısma olur

farklı bir hastaneye gidin hocam basşa bi hastanede muane olmayı deneyin ,ayrıca surekli evdemısınız yani sadece youtube işimi yapıyorsunuz vucudunuz hareketsızmı kalıyor yürüyüş vs yapıyormusunuz günlük

farklı bir hastaneye gidin hocam basşa bi hastanede muane olmayı deneyin ,ayrıca surekli evdemısınız yani sadece youtube işimi yapıyorsunuz vucudunuz hareketsızmı kalıyor yürüyüş vs yapıyormusunuz günlük

Evde akşama kadar oyun oynuyorum :D Artık şu halimle yürümek bile zor geliyor sırtım çok ağrıyor

dostum aslen nerelisin bilmiyorum ama kardeşimde de aynı sıkıntı var.. fmf diye bir hastalık teşhisi konuldu.. ilacı (kolşisin)

şimdi bu ilacı kullanıyor günde 2 defa ilacı kullandığından beri ağrısı olmuyor çok şükür.. kardeşime de aynı şekilde gaz var dediler dediler bi çözüm olmadı.. en son morfin vuruluyordu o bile işe yaramadı kıvranıp duruyordu çocuk..

uzman bir dahiliye doktoruna başvurup durumunu anlat fmf olabilir mi diye bi sor.. tahlil rica et.. fmf kan sonucu 1 ayda çıkıyor..

genetik kan tahlili yapan yerlere sorabilirsin..

Bu sorunlar bende de var. Ortopediye gittim ama çare olmadı. Anlaşılan bu youtuberların meslek hastalığı.

Teşekkür ederim dün gece tekrar hastaneye kaldırdılar. Bu sefer özel bi hastaneye götürdüler. Bu seferki doktor serum verdi 2 ilaç yazdı yoğun gaz var dedi yardımcı oldu. Şunu öğrendim ki aklı olan devlet hastanesine gitmez sözde acile gidiyosun 2 saate anca sıra geliyor.

Teşekkür ederim dün gece tekrar hastaneye kaldırdılar. Bu sefer özel bi hastaneye götürdüler. Bu seferki doktor serum verdi 2 ilaç yazdı yoğun gaz var dedi yardımcı oldu. Şunu öğrendim ki aklı olan devlet hastanesine gitmez sözde acile gidiyosun 2 saate anca sıra geliyor.

Acilin birşey yapmasını beklenmeyin agrıyı falan dındırır cok kotuysen yatırır falan doktora görünmen lazmdı ozel devlet fark etmiyor sadece doktorunu araştırman gerekiyor :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Acilin birşey yapmasını beklenmeyin agrıyı falan dındırır cok kotuysen yatırır falan doktora görünmen lazmdı ozel devlet fark etmiyor sadece doktorunu araştırman gerekiyor :)

Ağrıyı dindirmediler problem o. Devlet hastanesindeki doktora ağrı geçmezse napıcam dedim bizi ilgilendirmez biz üzerimize düşeni yaptık dedi. :D 15 yaşında bir genç ailesi ile birlikte gece geliyor ve sen bu cevabı veriyosun. Doktorluk bu mu ? :D

Hastahane açıklamasında Karın ağrısı ve sırt ağrısının SARI ALAN'a sevk edilmesi gerektiği yazıyor. Ama beni 3 gece yeşil alana gönderdiler. Ne bir serum ne bişey. Sadece bi iğne yaptılar. O da ağrıyı geçirmedi. İlaç falanda yazmadılar.

Dün gittiğim hastahanede serum yaptılar. İlaç verdiler. İlgilendiler. İnsan yerine koydular yani :)

Ağrıyı dindirmediler problem o. Devlet hastanesindeki doktora ağrı geçmezse napıcam dedim bizi ilgilendirmez biz üzerimize düşeni yaptık dedi. :D 15 yaşında bir genç ailesi ile birlikte gece geliyor ve sen bu cevabı veriyosun. Doktorluk bu mu ? :D

Hastahane açıklamasında Karın ağrısı ve sırt ağrısının SARI ALAN'a sevk edilmesi gerektiği yazıyor. Ama beni 3 gece yeşil alana gönderdiler. Ne bir serum ne bişey. Sadece bi iğne yaptılar. O da ağrıyı geçirmedi. İlaç falanda yazmadılar.

Dün gittiğim hastahanede serum yaptılar. İlaç verdiler. İlgilendiler. İnsan yerine koydular yani :)

Zaten bu tur durumlarda tek çare serum oluyor serum candır [emoji23]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri