3 Gündür bu işteyim? Sizce Devam Etmelimiyim

Z
  • Kullanıcı zaferkrd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Şu anda +1600 izlenim ve 2.50TL kazanmışım bu videolar daha 1 günlük ve kullandığım bot tehlif uyarısı yada para 3.şahıs uyarısı verdiğinde otomatik siliyor videoyu o yüzden 1 kanala yükleyip birdaha akmıyorum 3 tane deneme kanalım ardı onlar daha çok izlenim almış ama risli videolar 1 hafta bekleyiö sıkıntı olmazsa onuda bağlayacam adsenseye

Şu anda +1600 izlenim ve 2.50TL kazanmışım bu videolar daha 1 günlük ve kullandığım bot tehlif uyarısı yada para 3.şahıs uyarısı verdiğinde otomatik siliyor videoyu o yüzden 1 kanala yükleyip birdaha akmıyorum 3 tane deneme kanalım ardı onlar daha çok izlenim almış ama risli videolar 1 hafta bekleyiö sıkıntı olmazsa onuda bağlayacam adsenseye

aferim kardeşim böyle devam et sabah mail adresine bakınca şaşırma olur mu? aynısını ben yaptım bot vardı hemen siliyordu. 1000 video yükledim. çaldım sağdan soldan sonra ne mi oldu 4.gun sabahı mail hesabım para kazanmaya kapandı. şimdi bu bana ders oldu. öle bende bot sistemi kullanıyorum ama hayda tüm kanalı çek değil özel sadece gidecek videoları ekliyorum seçiyorum günde 20-25 uyarısız telifsiz eşleşen olmayan videoları ekliyorum. biraz böyle devam edeceğim. bakalım. sana tavsiyem toplu yüklemeyi kes. artık boyle 1000 - 1000 nereye kadar (tabi yasaklanmazsan)

aferim kardeşim böyle devam et sabah mail adresine bakınca şaşırma olur mu? aynısını ben yaptım bot vardı hemen siliyordu. 1000 video yükledim. çaldım sağdan soldan sonra ne mi oldu 4.gun sabahı mail hesabım para kazanmaya kapandı. şimdi bu bana ders oldu. öle bende bot sistemi kullanıyorum ama hayda tüm kanalı çek değil özel sadece gidecek videoları ekliyorum seçiyorum günde 20-25 uyarısız telifsiz eşleşen olmayan videoları ekliyorum. biraz böyle devam edeceğim. bakalım. sana tavsiyem toplu yüklemeyi kes. artık boyle 1000 - 1000 nereye kadar (tabi yasaklanmazsan)

şuan ki kazancınız nedir peki ?

şuan ki kazancınız nedir peki ?

adsense hesabımı ve kanalımı komple kapadım. yeni adsense başvurusu yapmayı düşünüyorum şuan sistem hata veriyor bir türlü açamadım. ilk üc gün 2000 kusur sayfa gosterimi 15 tık toplam 2,97 tl de kanalım para kazanmaya kapandı. şuan adsensem yok . ama kanalım ve videolarım hazır 30 video yükledim sadece adsense hesabı açmak gerek. gösterim sayım 120 daha temkinliyim eskisi gibi yüklermiyim hayır en fazla 25-30 hemen para kazanmak zor burada uzun vadede getiri bekliyorum. ben bir forumda okudum burasıda olabilir. gündem ne mesela mecliste kavga olmuş kim yapmış muharrem ince yada aydının bacağı kırıldı hani google a aydın yılmaz yazıyorum sonra sekmeden video kısmına tıklıyorum. ayarlardan son 24 saat yapıyorum. 10-15 dk önce düşen video yu youtube atıyorum yarım saatte 200 küsür tıklama yakaladım o videodan ee ne mi oldu hiç bir şeye yaramadı daha önce seri kanal çalıp yüklemelerimden bu yasağı aldım. benden sana tavsiye artık seri kanal yükleme. dediğim gibi yap daha iyi verim alırsın.

Durmak yok, yola devam hocam,
Biz ne badireler atlattık :)

anlamıyorum bende mi bi anormallik var acaba yaklaşık 9 günde günlük 5 ila 8tl arası kazanç sağlıyorum tek kanal ve yaklaşık 50 60 video yüklü risksiz ve üstünde uğraşılmış videolar. 9 günde 57tl var şuanda ama kime baktıysam hep düşük kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri