3 Günlük Niche Çalışmam

• Kullanıcı fataL1ty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
e-book ta sadece kelimeler mi var yoksa anlatımları şöyle yapıcaksın gibisinden de mevcut mudur?

Hocam sadece kelimeler var.İçeriği iyi hazırlanmış tasarımı filan çok süper.Zaten anlatılacak bir şey yok o anahtar kelimelere göre video buluyosun.Ben o anahtar kelimeri youtubede kanal olarak aratıyorum güncel kanalların bütün videolarını botla çekiyorum.Etiket, başlık vs. hiç değiştirmiyorum.

Bunu sadece E-Book'un tek bir kategorisinde yaptım.Daha fazla TBM olanlarda var ama onları denemedim benim ilgilendiğim kategori her gün güncel ve gündemde olan bir kategori.Yorumlarınızı eksik etmediğini için teşekkür ederim.İnşaAllah sizin yaptığınız veya yapacağınız çalışmalardada iyi kazanç elde edersiniz..

E-Book'tan ÖNCE
14y.png

E-Booktan Sonra
4ede.jpg

Reklam yapmak gibi olmasın ama forumda 10 TL satılan bir e-book var bilen bilir http://www.ytpara.com/youtube-alisveris/3825-80-net-satis-e-book-satisi-22-sf-ne-tarz-videolar-yukleyeceginizi-bilmiyor-musunuz.html. 1 ay önce satın almıştım ama fazla uğraşmamıştım.İşte Aldığım gün içinden bir tane kanal açmıştım.Botla 250 tane video attım o günden beri bir daha ellemedim.Ne olduysa bugünle birlikte şu son 3 günde oldu.TBM'si en fazla 3 TL'lik kelimelerle çalışıyorum aslında daha çok TBM veren anahtar kelimeler var E-bookta.Sizce nasıl işe yaramışmı ilerleme kaydedebilmiş miyim?

Edit : 9 tık oldu ve tbm düşmedi dahada arttı.
n5jw.jpg

bu iki kanal farklı kanallarmı ? yoksa siz güncelliğini yitirmiş videolarlamı bu durumu yakaladınız ?

iyide
Kod:
Botla 250 tane video attım o günden beri bir daha ellemedim
demiştiniz.bana çelişkili geldiği için sormak istedim. neyse iyi kazançlar dilerim.

Nesi çelişkili kardeşim.İnanmıyomusun yani gel teamdan göstereyim kazançlarımı.1 tane kanalla çalışıyorum başkada değil.250 tane video attım.Bulduğum kanalları sömürdüm.O bulduğum kanallarda her gün 15-20 tane güncel video paylaşıyor.Aklından geçeni bir söylesen anlarız derdini.

Çok güzel bi tabloyla kazançlarınızı süslemişsiniz, devamını getireceğinizden de hiç şüphem yok muhakkak ki içiniz şuan şevkle kaynıyordur Kazancınız bol ve daim olsun :)

Çok güzel bi tabloyla kazançlarınızı süslemişsiniz, devamını getireceğinizden de hiç şüphem yok muhakkak ki içiniz şuan şevkle kaynıyordur Kazancınız bol ve daim olsun :)

Aynen hocam içim kıpır kıpır.Teşekkür ederim sizinde kazancınız bol ve daim olsun.

---------- Mesaj saat 21:31:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:30:40 civarında gönderildi. ----------

bol kazançlar güzel çalışma olmuş :)

Teşekkürler.Sizede bol kazançlar.

E-Book'tan ÖNCE
14y.png

E-Booktan Sonra
4ede.jpg

Reklam yapmak gibi olmasın ama forumda 10 TL satılan bir e-book var bilen bilir http://www.ytpara.com/youtube-alisveris/3825-80-net-satis-e-book-satisi-22-sf-ne-tarz-videolar-yukleyeceginizi-bilmiyor-musunuz.html. 1 ay önce satın almıştım ama fazla uğraşmamıştım.İşte Aldığım gün içinden bir tane kanal açmıştım.Botla 250 tane video attım o günden beri bir daha ellemedim.Ne olduysa bugünle birlikte şu son 3 günde oldu.TBM'si en fazla 3 TL'lik kelimelerle çalışıyorum aslında daha çok TBM veren anahtar kelimeler var E-bookta.Sizce nasıl işe yaramışmı ilerleme kaydedebilmiş miyim?

Edit : 9 tık oldu ve tbm düşmedi dahada arttı.
n5jw.jpg

konunun açılış amacı reklam değilse bende bişey bilmiyorum
reklam yapmak gibi olmasın diyosun ama açık açık reklam yapıyosun

konunun açılış amacı reklam değilse bende bişey bilmiyorum
reklam yapmak gibi olmasın diyosun ama açık açık reklam yapıyosun

O senin düşüncen ben bu konuyu ilk açtığımda o link o resim yoktu sonradan ekledim.Niye bu tavırlar böyle ? Forumda sizin gibi adamlar varken ohooo insan Allah daha fazla versin der sen resmen kıskancındanmıdır artık nedir işte sizin gibi adamlar çekemiyor bizleri.Derdin ne senin ha ? her açılan konuyu farklı noktalara getiriyorsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri