3 Kişiye burs vereceğim

Navi1337

Kayıtlı Üye
Merhabalar forumda 3 arkadaşa burs verme kararı aldım, bazı küçük şartlar bulunuyor. burs 1 yıl ( 12 ay sürecektir )

Şartlar

1- Öğrenci olmalı ( Sebebini açıklamaya gerek yok öğrenci arkadaşlarımızın maddi durumları kötü olabiliyor )
2- Gerçekten benim ihtiyacım var diyenler başvurmalı ( bu artık vicdanlara kalmış bir olay, durumu iyi olupta başvuru yapanlar olmasın rica ediyorum )

Burs miktarları

1. Arkadaşa: Miktar vermek doğru olmaz, devletin öğrencilere vermiş olduğu bursun bir tık yukarısı diyebilirim.

2. Arkadaşa: Yukarıdaki miktarın biraz aşağısı ve her ay 1 kitap hediye etme (kaynak kitaplar olur , roman olur , okuduğunuz bölümle alakalı bir kitap olur , seçip bana link atmanız yeterli)

3. Arkadaşa : Bu linkteki kendim için yapmış olduğum websitemi+adsense hesabını vereceğim , kazancı 4 hanenin altına düşmedi son 2 yıl içerisinde. Öğrenci olduğu için günlük vakit ayırmasına gerek yok sadece haftalık yapması gerekenleri tek tek anlatacağım. 1 yıl boyunca sitenin geliri kendisine gidecek.

Nasıl başvurabilirim?

1- Özel Mesaj (Başvuru yapacak kişileri kesinlikle gizli tutacağım , kazananın kullanıcı adını dahi buradan yazmayacağım kendisine bizzat özelden ulaşacağım.)

2- Özel mesaj atamayacak durumda iseniz [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Başvuru Taslağı:

Ad Soyad:
Varsa engel durumunuz:

Not: Başvurular arasından seçim çekilişle olacaktır. Online çekiliş yapan sitelerden yapacağım. Çekiliş sonucu buraya gelip kazananların isimlerini vermeyeceğim gizli yapılması gereken bir durum olduğunu düşünüyorum. Teşekkür ederim başvuranlara bol şans.

Helal olsun, umarım gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlar faydalanır.

Hocam yaptığınız hareket takdire şayan...
Sizin durumunuzu ve iyi niyetinizi bildiğimden umarım burs vereceğiniz kişiyi iyi araştırırsınız.
Zira suistimalciler gerçekten ihtiyacı olanları geri planda bırakabiliyor.

Çok güzel ve faydalı bir konu Allah razı olsun gerçekten, inşallah ihtiyacı olan kardeşlerime bağlanır bursları 1 sene boyunca

Helal olsun, bu devirde böyle paylaşımlar görmek gerçekten duygulandırıcı.

Tebrik ederim, umarım ihtiyacı olan kişiye gider burslar. :)

giphy.gif

hocam bende çok takdir ettim. Yalnız bir ricam olacak. Burs vereceğiniz kişiden aile gelir belgesi, babasının işi annesi çalışıyor mu çalışmıyor mu kaç kardeşler gibi bilgileri de ıslak imzalı gerekli yerlerden alınmış belgeler ile verin. Bu dediklerime zaten öğrenci olup burs almaya calışanlar alışıktır yadırgamazlar. üni yıllarında bende çok yere bu evrakları vermiştim :) İnşallah gerçekten ihtiyacı olanlara ulaşırsınız. Allahım şimdiden yapacaklarınızı kabul eylesin.

Bravo, keşke her imkanı olan yapsa. Forum da paraya ihtiyacı olan kalmasaa...

Merhabalar forumda 3 arkadaşa burs verme kararı aldım, bazı küçük şartlar bulunuyor. burs 1 yıl ( 12 ay sürecektir )

Şartlar

1- Öğrenci olmalı ( Sebebini açıklamaya gerek yok öğrenci arkadaşlarımızın maddi durumları kötü olabiliyor )
2- Gerçekten benim ihtiyacım var diyenler başvurmalı ( bu artık vicdanlara kalmış bir olay, durumu iyi olupta başvuru yapanlar olmasın rica ediyorum )

Burs miktarları

1. Arkadaşa: Miktar vermek doğru olmaz, devletin öğrencilere vermiş olduğu bursun bir tık yukarısı diyebilirim.

2. Arkadaşa: Yukarıdaki miktarın biraz aşağısı ve her ay 1 kitap hediye etme (kaynak kitaplar olur , roman olur , okuduğunuz bölümle alakalı bir kitap olur , seçip bana link atmanız yeterli)

3. Arkadaşa : Bu linkteki kendim için yapmış olduğum websitemi+adsense hesabını vereceğim , kazancı 4 hanenin altına düşmedi son 2 yıl içerisinde. Öğrenci olduğu için günlük vakit ayırmasına gerek yok sadece haftalık yapması gerekenleri tek tek anlatacağım. 1 yıl boyunca sitenin geliri kendisine gidecek.

Nasıl başvurabilirim?

1- Özel Mesaj (Başvuru yapacak kişileri kesinlikle gizli tutacağım , kazananın kullanıcı adını dahi buradan yazmayacağım kendisine bizzat özelden ulaşacağım.)

2- Özel mesaj atamayacak durumda iseniz [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Başvuru Taslağı:

Ad Soyad:
Varsa engel durumunuz:

Not: Başvurular arasından seçim çekilişle olacaktır. Online çekiliş yapan sitelerden yapacağım. Çekiliş sonucu buraya gelip kazananların isimlerini vermeyeceğim gizli yapılması gereken bir durum olduğunu düşünüyorum. Teşekkür ederim başvuranlara bol şans.
Allah razı olsun sizden. Ne güzel bir davranış.

Tebrik ederim hocam. Bu arada Kaan hocamla çalışma fırsatım oldu. Bu süreçte kendisi çok ilgiliydi hala da öyle ben çok ilgilenmesem de :)

hocam yegenim basvurmak istiyorda kendisi foruma üye degil. üniversite ögrencisi basvurabilir mi ?

etrafımda ihtiyacı olan yok şuanlık. Umarım örnek olur herkese konu..

Bende öğrenciyim. Şimdi çok zor durumda olsam başvururdum da en azından şuan ölmesekde sürünüyoruz işte. Oda birşeydir :) Yaptığınız şey çok güzel birşey. Takdir ettim sizi. Hayırlı bol kazançlar. Kazanınki daha çok yardım yapabilesiniz.

ben öğrenciyken nerdeydin sen hocam :D

Helal olsun cidden.

Gerçek olduğuna inansaydım helal derdim de daha önceden ticaret yaptığım birisi.Ben hiç inanmıyorum doğru olduğuna.ayak yapıyor gizli kalacak ayağına yatıyor.Kanıtla ciddi isen.Bugüne kadar millete iyi gözüktün hep ama seni bilen biliyor.3 tanımadığın kişiye ver bursu bakalım.ama kanıtla.tanımadığın kişiler olacak ama.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri