edit.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
admin kardeş benim bu saçma kullanıcı adımı düzler misiniz lütfen , sitenize msj da attım ama düzelmediniz, bunu biz düzelte bilir miyiz araştırdım bulamadım.Güvenliğiniz için kanal linkini kaldırın.İlla kalsın istiyorsanız kalsın ama telif gelirse telif geldi diye konu açmayın.
telif gelemez çünkü amatör müzikci.
kazanç düşük çünkü para kazanmayı aktifleştirdikten 2 hafta sonra banlandım o yüzden 9 dolarda kaldı.
partnerlik nedir biri bana basitce açıklarsa çok sevinirim , bir de bu kanal partnerliğe onaylanır mı?
Anında verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar..
Kazaç çok ciddi bi şekilde düşmüş partnerleğe geçmeni önerrim daha fazla kazanırsın .
Şaka mı yapıyosun ciddimisin kardeşim ?
awesomeness network alabilir
Evet arkadaşlar bir amatör şarkıcı adına açtığım kanalım yaklaşık 8 ay önce para kazanma özelliği devre dışı bırakıldı, nedeni geçersiz tıklama..
Para kazanması devre dışı olan kanalı hiç bir network kabul etmez. Konuyu okumadan mesaj atma dostum. Arkadaşıda yanlış bilgilendiriyorsun...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.