3 pin isteyip onaylanmayan gelsin içeri

• Kullanıcı kingapo01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Bana da sadece otomatik mesaj geliyordu adsense dilini ingilizce yapıp tekrar form yolladım mail geldi.

Mail bu. Arkadaşıın dediği gibi ben de ehliyetimin fotoğrafını çektim adsense resmiyle birleştirip yolladım onaylandı. Denemenizde fayda var bence. Bugün onaylattım.

adsense dilini ingilizce yapıp tekrardan kimlik fotonu mu gönderdin hocam yoksa mail mi attın

skype'a şuan giremiyorum hocam aynı yerden sadece adsense resmini yolladıktan sonra mail geldi maile yolladım kimliği

hem ön hem arkamıyım yolladınız tek tarafımı ? birde ayrı ayrımı yolladınız tek resimdemi ?

adsense dilini ingilizce yapıp tekrardan kimlik fotonu mu gönderdin hocam yoksa mail mi attın

aynen hocam ama direk kimlik fotoğrafı atmadım ilk önce adsense resmini attım o formda sonradan mail geldi kimlik vs. fotoğrafı gerekiyor diye o zaman maile cevap attım kimlik resmiyle beraber

hem ön hem arkamıyım yolladınız tek tarafımı ? birde ayrı ayrımı yolladınız tek resimdemi ?

ehliyetin fotoğrafını attım hocam ben ön bölümünü, tek resimde ikisini birleştirdim

ön bölüm + adsense görüntüsü değilmi ? tek resimde birleştirdiğiniz ? ilk attığınızda sadece adsense görüntüsüydü sonrakinde birleştirdiniz değilmi ? kusura bakmayın soru sorup duruyorum ama sıkıntı var biliyorsunuz.

ön bölüm + adsense görüntüsü değilmi ? tek resimde birleştirdiğiniz ? ilk attığınızda sadece adsense görüntüsüydü sonrakinde birleştirdiniz değilmi ? kusura bakmayın soru sorup duruyorum ama sıkıntı var biliyorsunuz.

aynen hocam sonradan birleştirdim estağfurullah ne demek.

ing yaptım yolladım 10 dk geçti otomatik mail gelmedi sanırsam gerçek atıcaklar cevap

ing yaptım yolladım 10 dk geçti otomatik mail gelmedi sanırsam gerçek atıcaklar cevap

aynen hocam bende ingilizce yaptım yolladım . banada cevap gelmedi. hangimize önce gelirse haberdar edelim birbirimizi olurmu

aynen hocam bende ingilizce yaptım yolladım . banada cevap gelmedi. hangimize önce gelirse haberdar edelim birbirimizi olurmu

tamam olur hocam ben 2 kere yolladım hatta gelmeyince bakalım gelince haber ederim sende alıntılarsın beni

Arkadaşlar biliyosunuz bizi onaylamıyolardı bütün foruma konuaçıyodum felan Bugün onaylattım yaşasıınnnnnnnnn :D

Gelelim işin sırrına galiba yöntemi buldum arkadaşlar. Şimdi adsense sayfasından deneyen hala aynı mesajı alan varsa googleye mesaj atmıstım ben

[email protected] buna mail attım dedim ki beni neden onaylamıyosunuz ?

Merhaba Abdullah,

E-postanız için teşekkür ederiz.

Verdiğiniz tanımlama bilgilerini hesabınızda ayrıntıları eşleşmiyor. Doğru adı ve adresi sağlaması ve uygulama ile ilerleyebilir Lütfen.

Bunun sorununuzu çözeceğini umuyorum. Yine de herhangi bir endişeniz varsa lütfen bu e-postayı yanıtlayın.

Saygılarımla,

Anna

Baktım bildiğin insan konuşuyo dedim o zaman makına otomatık bızı reddedıyor kımlık attım bu anna karısı dedi ki

> Merhaba,
>
> E-postanız için teşekkür ederiz.
>
> Kimlik belgenizin bir kopyasını gönderdiğiniz için teşekkür ederiz.
>
> Kimliğiniz, iletişim bilgilerinizin doğru olduğunu onaylamak için gerekli olan adres bilgilerini içermediğinden, maalesef PIN'inizi doğrulayamıyoruz.

Sonra da mesaj attım tekrar bu sefer ADSENSE EKRAN ALINTISI YANİ BU ADSENSENIN DERDİ EV ADRESİNİ ÖĞRENMEKMİŞ ekran alıntısı attım

AdSense Müşteri Desteği Ekibi

Merhaba,

E-postanız için teşekkür ederiz.

PIN gereksiniminizi manuel olarak geçersiz kıldığımızı bildirmekten memnuniyet duyuyoruz. Hesap bilgileriniz şu anda doğrulanmıştır ve bu hesap için gelecekte başka bir PIN girmeniz gerekmeyecektir.
4Z0o5L.png

Yapamayan arkadaşlar olursa ss ile de yardımcı olayım ^^ Neden böyle birşey yaptım cunku ben aceleci bi insanım 30 gün bana bitmez dedim ya ben ban yerım yada ben bu parayı 30 gün beklemeden alırım böyle bişe yaptım onyladılar yani adsense sayfasından foırm doldurunca galıba makına onlara bakıyor hep aynı mesajı alıyor cok fazla eposta alıyorz felan diyo bunda dırek canlı anna karı cıktı karsıma anlattım onayladı..

[email protected] skype ekler misin ben yapamıyorum

diğer hesabımla kimligi attım türkçe dil olarak onada otomatik mesaj gelmedi sanırsam bi gelişme var

ne olacak gerçekten merak ediyorum.

---------- Spam Engelliyici 18:39 ---------- Önceki Mesaj 18:24 ----------

tamam olur hocam ben 2 kere yolladım hatta gelmeyince bakalım gelince haber ederim sende alıntılarsın beni

onay geldi hocam

yine red :D

---------- Spam Engelliyici 18:42 ---------- Önceki Mesaj 18:42 ----------

ne olacak gerçekten merak ediyorum.

---------- Spam Engelliyici 18:39 ---------- Önceki Mesaj 18:24 ----------

onay geldi hocam

nasıl onayladın acba?

ingilizce yapıp dosya yükleme yerinden adsense ekran görüntüsünü ve ehliyetimi yolladım aktif ettiler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri