3 Saatte 1800 Dolar Kazanan Arkadaşın Durumuna mı Düşeceğim? Tecrübeli arkadaşlar Lütfen Yardım!

şöyle bir durum var bu parayı önümüzdeki ay alacaksın yani kendine şöyle iyi bir bayramlık çekersin :) "How i meet your mother" da ki Barney nin takımından al :) arkasınada Youtuber yazdır :D

bi aksilik olmazsa temmuzdada devam eder gelirler...

şöyle bir durum var bu parayı önümüzdeki ay alacaksın yani kendine şöyle iyi bir bayramlık çekersin :) "How i meet your mother" da ki Barney nin takımından al :) arkasınada Youtuber yazdır :D

bi aksilik olmazsa temmuzdada devam eder gelirler...

Valla arkadaşım cahilliğime ver ben "How i meet your mother", Barney falan bilmiyorum, ama sen yakıştırdığına göre iyi bir şeydir :)
Ama bak youtuber'in youtube işiyle uğraşan kişi olduğunu tahmin ediyorum bilmem yanılıyormuyum :D

Kırkbin kere Maşallah diyelim dostum. Keyfini çıkar.Stres yapma. Bir kere bana da olmuştu ama coşamadan kanal kapandı. En son 46 doları gördüm günlük :)

Valla arkadaşım cahilliğime ver ben "How i meet your mother", Barney falan bilmiyorum, ama sen yakıştırdığına göre iyi bir şeydir :)
Ama bak youtuber'in youtube işiyle uğraşan kişi olduğunu tahmin ediyorum bilmem yanılıyormuyum :D

Yabancı amerikan yapımı güzel bi dizi barneyde orda ki neşeli iyi bi karekter, Youtuberda dediğiniz gibi allah daha çok versin valla abone bıraktımı bari kanalınıza video.

Kırkbin kere Maşallah diyelim dostum. Keyfini çıkar.Stres yapma. Bir kere bana da olmuştu ama coşamadan kanal kapandı. En son 46 doları gördüm günlük :)

Teşekkür ederim arkadaşım, bakalım şimdilik keyif almaya çalışıyorum. O değilde kazanç raporlarına bakmanın heyecanı ile yeni video yükleyemez oldum :D

Yabancı amerikan yapımı güzel bi dizi barneyde orda ki neşeli iyi bi karekter, Youtuberda dediğiniz gibi allah daha çok versin valla abone bıraktımı bari kanalınıza video.

Kanalı açalı çok olmamıştı henüz bir haftalık falan, ama şuan baktım 176 abonem olmuş oldukça etkili sonuç gibi duruyor.

Boşver video yükleme sonra kanalının para kazanması vs kapanır :d üzülürsün
Teşekkür ederim arkadaşım, bakalım şimdilik keyif almaya çalışıyorum. O değilde kazanç raporlarına bakmanın heyecanı ile yeni video yükleyemez oldum :D

Hocam o kanalına bence video falan yükleme. Bak sana taktik başka kanal aç. Video içine yeni açtığın güzel bir video linkini koy. Ordan da gelir kazanmış olursun. Kesinlikle dene bunu. Sonra açıklama bölümüne alt alta tbm si 2 dolar ile 20 dolar arasındaki kelimeler virgüllü şekilde koy. Kazancınıza kazanç katacakktır.

Hocam o kanalına bence video falan yükleme. Bak sana taktik başka kanal aç. Video içine yeni açtığın güzel bir video linkini koy. Ordan da gelir kazanmış olursun. Kesinlikle dene bunu. Sonra açıklama bölümüne alt alta tbm si 2 dolar ile 20 dolar arasındaki kelimeler virgüllü şekilde koy. Kazancınıza kazanç katacakktır.

Taktiksel yönlendirmeler için teşekkürler. En kısa sürede deneyeceğim. Bu TBM si yüksek kelimeleri şu an yürüyen videoya mı koyayım, yoksa linkini ekleyeceğim videoya mı?

Ben hayatım boyunca toplam 8K tık almadım :D Allah dahada arttırsın inşallah dostum , allah zeval vermesin :)

Ben hayatım boyunca toplam 8K tık almadım :D Allah dahada arttırsın inşallah dostum , allah zeval vermesin :)

Şans işi dostum. Ama şöyle şans: Video yükleyecen, çaba gösterecen ondan sonra nasibinde varsa olcak. Bana da vurmuştu geçenlerde . Tam patlamadan kanal kapandı. Ve hiçbir şekilde videoya ne etiket ne de başka bir şey giirdim. Bot ile videoyu kanalıma yükledim baktım video fena artıyor. Anahtar kelimeler ekledim, açıklama bölümüne altalata niche kelimeler ekledim. Tbm 0.25 lere çıktı ve 1 günde 45 dolar kazandım. Rekor kırmıştım. :) Yani diyeceğim bu youtube işinde muazzam para var. Hiç bıkmadan, heves kırılmadan çalıacaşksınız.

Taktiksel yönlendirmeler için teşekkürler. En kısa sürede deneyeceğim. Bu TBM si yüksek kelimeleri şu an yürüyen videoya mı koyayım, yoksa linkini ekleyeceğim videoya mı?

Dostum bence hiç dokunma , para kazanma işareti pasife döner filan mazallah , bence akışına bırak daha iyi :) ama bak şöyle bişey deneyebilirsin iki tane , yüksek getirili video yükle niche yani , o videoları söz konusu videonun yorum kısmında video yanıtı oluştur var oradan video yanıtı olarak ekle daha garanti olur , altın yumurtlayan videoya da bişey olmaz böylelikle :D :D videoyu düzenle düğmesine sakın basma :D

Allah'ıma çok şükürler olsun ki bu günleri de gördüm. Video gece boyu aynı tempoda devam etti arkadaşlar. Hayalini kurmakta bile zorlanacağım görüntülenme ve tıklama sayısıyla günü kapattım...Şu anda sakin seyrediyor :)

Allah'ıma çok şükürler olsun ki bu günleri de gördüm. Video gece boyu aynı tempoda devam etti arkadaşlar. Hayalini kurmakta bile zorlanacağım görüntülenme ve tıklama sayısıyla günü kapattım...Şu anda sakin seyrediyor :)

son durumu paylaş dostumda ilham alalım :D

ben bu başlığını görüp okuduğum an gaza geldim zevkle video indirip yükleyeme başladım, ilginç :) o yüzden lütfen sık sık bilgilendirirsen süper olucak :P

Arkadaşlar bu resmi paylaşıp paylaşmama konusunda çok düşündüm ama en azından denk geldiğinde rakamların nerelere gidebileceğini görüp ona göre yılmadan çalışmanıza vesile olurum düşüncesiyle son kez paylaşmaya karar verdim. Zaten bugün için paylaşacak bir durumu da yok :) Bir daha kimbilir ne zaman denk gelir böylesi...Allah'ım hayırlısıyla alıp harcamayı da nasip etsin. Aynı durumu sizin de yaşayabilmenizi temenni ederim. Hakkımda hayır dualarını esirgemeyen arkadaşlar sağolsunlar varolsunlar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri