3 Saatte 1800 Dolar Kazanan Arkadaşın Durumuna mı Düşeceğim? Tecrübeli arkadaşlar Lütfen Yardım!

Arkadaşlar bu resmi paylaşıp paylaşmama konusunda çok düşündüm ama en azından denk geldiğinde rakamların nerelere gidebileceğini görüp ona göre yılmadan çalışmanıza vesile olurum düşüncesiyle son kez paylaşmaya karar verdim. Zaten bugün için paylaşacak bir durumu da yok :) Bir daha kimbilir ne zaman denk gelir böylesi...Allah'ım hayırlısıyla alıp harcamayı da nasip etsin. Aynı durumu sizin de yaşayabilmenizi temenni ederim. Hakkımda hayır dualarını esirgemeyen arkadaşlar sağolsunlar varolsunlar...

Hayırlı uğurlu olsun abicim. :)

Arkadaşlar bu resmi paylaşıp paylaşmama konusunda çok düşündüm ama en azından denk geldiğinde rakamların nerelere gidebileceğini görüp ona göre yılmadan çalışmanıza vesile olurum düşüncesiyle son kez paylaşmaya karar verdim. Zaten bugün için paylaşacak bir durumu da yok :) Bir daha kimbilir ne zaman denk gelir böylesi...Allah'ım hayırlısıyla alıp harcamayı da nasip etsin. Aynı durumu sizin de yaşayabilmenizi temenni ederim. Hakkımda hayır dualarını esirgemeyen arkadaşlar sağolsunlar varolsunlar...

Allah paranı almayı ve güle güle harcamayı nasip etsin dostum.İşte bunları görünce gerçekten bu işte para oldugunu ve yılmadan video yüklememiz gerektiginin şevkine daha çok kapılıyoruz.

Amin.. darısı başımıza inşallah..

Hayırlı uğurlu olsun abicim. :)

Sağolasın, Alllah sanada nasip etsin arkadaşım.

Allah paranı almayı ve güle güle harcamayı nasip etsin dostum.İşte bunları görünce gerçekten bu işte para oldugunu ve yılmadan video yüklememiz gerektiginin şevkine daha çok kapılıyoruz.

Valla para cebime girmeden tam inanamayacağım ama, Allah büyük şevkle çalışınca oluyor...

Amin.. darısı başımıza inşallah..

İnşallah arkadaşım...

bir şey sorucam reklam türlerinden baktın mı bu kadar şey tıklamamı yoksa video öncesi gösterim mi ağırlık lı ?

bir şey sorucam reklam türlerinden baktın mı bu kadar şey tıklamamı yoksa video öncesi gösterim mi ağırlık lı ?

Reklam Türlerinde 24950 Adetin karşılığında video yazıyor. 0,03 maliyetle. Bu video öncesi gösterim ağırlıklı demek mi oluyor...

Reklam Türlerinde 24950 Adetin karşılığında video yazıyor. 0,03 maliyetle. Bu video öncesi gösterim ağırlıklı demek mi oluyor...

Aynen öyle. Yani çoğunlukla video reklam çıktığı için bu kadar tık almışsınız. Çünkü metin reklamlarına oranla video reklamlara çok daha fazla tıklanıyor. Yani burada size yapılan saldırı vs. yok. Bu kadar tıkın nedeni videonuzda video reklam çıkması(trueview).

Şanslıymışsınız çünkü tüm videlaolarda video reklam ağırlıklı olarak çıkmıyor. Daha çok uzun videolarda video reklam çıkar. Sanırım videonuz 4-5 dakikadan uzun. Aksi durumlarda olmuyor değil, bazen kısa videolardada ağırlıklı olarak video reklam çıktığı zamanlarda oluyor.

Allah daha çok versin dostum.

sadece 1500 civarında tıklama almış videon gerisi video öncesi reklam dostum :) baya şanslıymışsın işte inşallah sendeki şans bizede vurur :)

Allah daha çok versin dostum.

Amin Dostum Cümlemize İnşallah.

sadece 1500 civarında tıklama almış videon gerisi video öncesi reklam dostum :) baya şanslıymışsın işte inşallah sendeki şans bizede vurur :)

Valla ne desem ki...Allah yürü ya kulum dedi :D

On numara, 5 YILDIZ...Süpersin :D

Bende (İnşallah kardeşim ne diyim ağzın BAL yesin...) Demiştim yedin mi :)

dünden beri 1000 dolar olmuş vay anasını be :) sana diyeyim dostum ayın ortasında kazanç kesinleştikten sonra youtube satışlarından en az tahiminim 50-100$ arasında ilave gelecektir o paraya.

güle güle harca inşallah.

dünden beri 1000 dolar olmuş vay anasını be :) sana diyeyim dostum ayın ortasında kazanç kesinleştikten sonra youtube satışlarından en az tahiminim 50-100$ arasında ilave gelecektir o paraya.

güle güle harca inşallah.

İlave olayı gelsin tabi de :D Neden geliyor hit nedeniyle mi?

İlave olayı gelsin tabi de :D Neden geliyor hit nedeniyle mi?

tam olarak öyle denemez. bu video önceleri çıkan video reklamlar varya onlardan gelen satışlar. atıyorum videondan önce bir şampuan reklamı çıkıyor ve kişi o reklama tıklıyor ve o şampuanı satın alıyor. bunun sana yansıyan bir oranı var.
örn: 5 dolar şampuan diyelim. 1 doları sana verir.

Senin adına çok ama çok sevindim kardeşim :) Allah bol bol bereket versin maşallah diyelim. :) Nazar değmesin güle güle harca.

Bizede nasip et Yarab..

güncel videosa öyle uçar gider sonra bi anda durur keyfine bak bişicik olmaz :D

keyfine bak en güzeli adsense sayfasını açıp f5 yaptıkça 1 dolar arttıgını görmek tuaf oluyo insan valla :D

hocam kategori ybancımı türkçe mi?

Senin adına çok ama çok sevindim kardeşim :) Allah bol bol bereket versin maşallah diyelim. :) Nazar değmesin güle güle harca.

Bizede nasip et Yarab..

güncel videosa öyle uçar gider sonra bi anda durur keyfine bak bişicik olmaz :D

keyfine bak en güzeli adsense sayfasını açıp f5 yaptıkça 1 dolar arttıgını görmek tuaf oluyo insan valla :D

hocam kategori ybancımı türkçe mi?

konu 3 ay once acılmıs :) şimdimi cevap yazıyorsunuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri