Birinci Programımız MD5 Changer
Bu program ile topluluk telif yiyen videoları kısa bir convert işleminden sonra tekrar kanalınıza yükleme yapabilirsiniz, hatta her convert işleminden sonra aynı videoyu bir kanala istediğiniz kadar yükleyebilirsiniz mükerrer yükleme hatası vermez, Convert İşlemi 1 Saniyedir
Dosya.tc - ?cretsiz, H?zl? ve Kolay Dosya Payla??m?
arkadaşlar bu nasıl bişi ben anlamadım = ? çalışmıyormu çalışıyormu ne iş yapıyor 1 saniyeden kısa sürede ?
Birinci Programımız MD5 Changer
Bu program ile topluluk telif yiyen videoları kısa bir convert işleminden sonra tekrar kanalınıza yükleme yapabilirsiniz, hatta her convert işleminden sonra aynı videoyu bir kanala istediğiniz kadar yükleyebilirsiniz mükerrer yükleme hatası vermez, Convert İşlemi 1 Saniyedir
------------------------------------------------------------------------------------------------
Convert yapmanın telif ve topluluğa nasıl bir etkisi oluyor arkadaşlar.. Ben başka bir programla sürekli convert yapıyorum ama telife bir faydası olduğunu görmedim..
Nasıl bir faydası oluyor aceba açıklayabilecek varsa çok faydalı olur
Hani arkadaşlar video videoya sağ tık yaptığınızda videonun özelliklerine bakarsınız ya
Burda oluşturma tarihi değiştirme tarihi yazar,
işte md5 changer değiştirme tarihini değiştiriyor nezaman convert yapsanız o anki tarihi giriyor
bu işlem sadece telif veya topluluk yiyen videoları tekrar yüklememize olanak sağlıyor, topluluk gelen bir videoyu tekrar yüklediğinizde reddedildi hatası verir bunla bu sorunu aşarsınız