*CD / DVD'nin sahibiyim veya şarkıyı çevrimiçi olarak satın almış bulunmaktayım.
*Videoyu satmıyorum veya ondan herhangi bir şekilde para kazanmıyorum.
*Videoda, katkıda bulunanları belirttim.
*Video benim kendi orijinal içeriğim ve bu videonun tüm haklarına sahibim.
*Bu malzemeyi kullanmak için lisansım veya uygun hak sahibinden aldığım yazılı iznim var.
*İlgili telif hakkı yasalarına göre, içeriği kullanmam dürüst kullanım veya dürüst iş yapma konularındaki yasal şartlara uygun.
*İçeriğin telif hakkı süresi dolmuş veya telif hakkı koruması için uygun değil.
çok alakasız biri için 3. taraf geldi admaın videoyla zaten alakası yok. itiraz ettim bende ama hangi seçeneği seçmeliyim sizce?
---------- Mesaj saat 21:12:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:03:51 civarında gönderildi. ----------
5-10 dk içinde cevaplicam fikri olan varsa çabuk belirtirse faydalı olabilir.
*Videoyu satmıyorum veya ondan herhangi bir şekilde para kazanmıyorum.
*Videoda, katkıda bulunanları belirttim.
*Video benim kendi orijinal içeriğim ve bu videonun tüm haklarına sahibim.
*Bu malzemeyi kullanmak için lisansım veya uygun hak sahibinden aldığım yazılı iznim var.
*İlgili telif hakkı yasalarına göre, içeriği kullanmam dürüst kullanım veya dürüst iş yapma konularındaki yasal şartlara uygun.
*İçeriğin telif hakkı süresi dolmuş veya telif hakkı koruması için uygun değil.
çok alakasız biri için 3. taraf geldi admaın videoyla zaten alakası yok. itiraz ettim bende ama hangi seçeneği seçmeliyim sizce?
---------- Mesaj saat 21:12:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:03:51 civarında gönderildi. ----------
5-10 dk içinde cevaplicam fikri olan varsa çabuk belirtirse faydalı olabilir.