Yeteneck
Platin Üye
Cevap: 3.taraf ve dünya genelini atlatmak içeri buyrun
Hocam ben bu yüzden linkini koydum ama milletin kanalını deşifre ediyomuşum sözde diye linki kaldırıldı senden ricam****(özelden yazıyorum) yazıp kanala bakar mısın ve baktığın kanalda adam bir de video hazırlamış senden ricam onu da dinlemen
tüm bu dediklerini çürütüyor..
Kanal partnerli bir kanal
Kanal 3-4 aydır aktif ve videolar bir o kadar eski
ve adam geçen ay şikayet etmeye başlamış ve bir video hazırlamış diyor ki son dönemde videolarımda 3. taraf eşleşen çıkmaya başladı
ve bu tek değil şimdi aramaya başlasam bunun gibi onlarca kanal bulurum
Adamın herhangi bir izin almadığı da apaçık ortada
İşte sorunun cevabı bu sorunun içinde...
Neden eşleşme veya dünya engeli anında değil de iki gün sonra geliyor ?
Çünkü Youtube'nin ''ID Content'' tarama sistemi gün boyu durmaksızın çalışıyor ve her gün yüklenen milyonlarca videoyu tarayarak hak sahibinin videoları ile eşleşen videoları yakalıyor.
Tabi her gün taranan video sayısı milyonlarca olduğundan siz videoyu yüklediğiniz de hemen tespit edememiş olabiliyor, ama tarama sürekli devam ettiği için sizin videoyu da 2-3 gün sonra yakalıyor.
Olay budur ve videoyu kesip kırpmakla, kalitesini bozmakla alakası yoktur. Bu tür oynamalar eşleşen'den kurtulmanızı sağlamaz. Ama nadiren de olsa milyonda bir video taramada tespit edilemeyip kurtulabiliyor.
''Aynı videoyu ben yükledim eşleşen geldi, ama şu kanal yükledi onda eşleşen yok'' demenizin sebebi de şudur. O kanal ya hak sahibidir, ya henüz taramaya girmemiştir, ya da o kişinin kanalı Youtube tarafından korunan 'Telif' hariç, dünya engeli ve eşleşen gönderilmeyen kaliteli bir kanaldır. Böyle kanallar mevcuttur, kimse yok demesin. hem de çok var.
Hocam ben bu yüzden linkini koydum ama milletin kanalını deşifre ediyomuşum sözde diye linki kaldırıldı senden ricam****(özelden yazıyorum) yazıp kanala bakar mısın ve baktığın kanalda adam bir de video hazırlamış senden ricam onu da dinlemen
Kanal partnerli bir kanal
Kanal 3-4 aydır aktif ve videolar bir o kadar eski
ve adam geçen ay şikayet etmeye başlamış ve bir video hazırlamış diyor ki son dönemde videolarımda 3. taraf eşleşen çıkmaya başladı
ve bu tek değil şimdi aramaya başlasam bunun gibi onlarca kanal bulurum
Adamın herhangi bir izin almadığı da apaçık ortada