3.taraf videoları ve kanal sağlığı?

• Kullanıcı azmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

azmi

Kayıtlı Üye
Öncelikle benzer konulara baktım cevabımı tam anlamıyla aldığım konu bulamadım. Konuya yazan arkadaşlar cevabı forumda var tarzı cevaplar yerine çözüme yönelik bir şeyler yazarlarsa memnun olurum.

Kanalımıza eklediğimiz videolarda bir süre sonra eşleşen 3.taraf uyarıları geliyor. Dün mesela dolar işareti yanan videolara bugün 3.taraf eşleşme gelmiş. (12 videodan 2 videoya) Bunun için para kazanma aktif olmayan çöp kanal açılabileceği ve videolar bir süre burda sorun çıkarmazsa ana hesaba atılması gerektiği tarzı güzel fikirler ortaya atılmış.

Güncel olmayan içerikte bu işlev iş görür ancak güncel içerikte örnek dizi fragmanlarında beklettiğin süre sonunda fragman kanala sonradan ekleneceği için sıralama için daha çok çaba göstermek gerekecek. Güncel içerikte 3.taraf eşleşmelerini minimize etmek için neler yapılabilir?

- 3.taraf eşleşen videoları üstünden fazla zaman geçmeden (1 - 2 gün) sildiğimiz takdirde kanalımız için ileriye dönük tehdid olur mu?

Son olarak konu dışı olacak yt işlerinde yeni sayılırım. Bir kaç gün önce partnerlik şartları ağır olan bir partnere sağolsun tr sorumlusu arkadaşın yardım ve önerileriyle bir kanalı kabul ettirdim. Partnerlik için kimi arkadaş 3.taraf eşleşmelerin geçilebildiğini kimi arkadaş ise partner olunsa bile 3.taraf ve eşleşmelerin aşılamayacağını belirtiyor. Bu konu hakkında partner arkadaşlar tecrübeleri doğrultusunda düşüncelerini belirtirlerse çok memnun olurum.
skype adresim: [email protected]
Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

3.taraflarla hiç uğraşma biliyorsun google son zamanlarda yeni bir şey çıkardı ortaya gereksiz yere bile kanalları kapatabiliyor.

Kanallarımı kapatırken sebep gösterdiği kanal temizdi sadece üst üste 3 4 videoya 3.taraf gelmiş o kadar ki bu para kazanmaların kapatılması için yeterli sebep değildir ama google kapatıyor.

Sana tavsiyem 3.tarafları hiç bekletme direk sil tüm maillerini ana mailine yönlendir günlük olarak kontrol et dünya geneli 3.taraf vs. uyarı çıkan videoları aniden sil hiç bekletme ki diğer kanallarında zarar görmesin.

ben 3.tarafları 1 kanalımda kabul ettım para kazanmıyorum yaklasık 3 aydır da öyle.. su zamana kadar sorun olmadı

ben 3.tarafları 1 kanalımda kabul ettım para kazanmıyorum yaklasık 3 aydır da öyle.. su zamana kadar sorun olmadı

İşini garantiye al sil derim :)

Google sebep gösterdiği kanalım tertemizdi sadece 3.taraf vardı 4 video oda üst üstte geldi ve kanalların para kazanması gitti.

İşini garantiye al sil derim :)

Google sebep gösterdiği kanalım tertemizdi sadece 3.taraf vardı 4 video oda üst üstte geldi ve kanalların para kazanması gitti.

o kanalda 1k videom var :D 15 20 tane de eslesen :D arada 2 3 haftada 1 tane cıkıyor eslesen :) takılıyoruz onlarla böyle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri